Ara vermek bir ilişkiyi kurtarabilir mi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ara vermek derken yani bir okul tatiline ya da herhangi bir şeyi ara vermiyorsunuz, aşk ve sevgi ilişkilerinde ara vermek diye bir şey yoktur ya devam edersiniz ya da bitmeye yakın bir ilişkiyi tamamen bitirirsiniz, ya da bir şeyleri güçlendirmek için iki kişi de elinden geleni yaparak ilişkilerini güçlendirmek ve eskiye döndürmek için çaba gösterebilir.
Ancak ara vermek hadi birazcık ara verelim hadi birazcık birbirimizden uzaklaşalım da sonra istediğimiz zaman tekrar sevgili olur ilişki yaşarsın ben böyle bir şeyin gerçekliğini hiçbir zaman inanmadım ama tabii kişilerin Sevgi boyutu yaşadıkları sorunlar tercihleri kendilerini ilgilendir ama ara vermek en azından kopan Bir ilişkiyi ya da sürekli kavga içinde olan bir ilişkiyi kurtarabileceğini düşünmüyorum.
Hayır ne yazık ki kurtarmaz. Ara vermek ilişkiyi kurtarmak yerine tam tersi daha da yıpratır ve birbirinizden sizi soğutur. Ara vermek bence çok saçma ya onun yerine ayrılmak bence daha mantıklı gibi. Bu sürede hem birbirinizden uzun bir süre ayrı kalmış oluyorsunuz. Hem zamanla bu ayrılık yüzünden soğursunuz hemde eskisi gibi asla olmaz.
Ayrılıp 5 ay sonra evlenen kişi biliyorum. Yine uzun süre ayrı kalıp evlenen bir arkadaşı olduğunu demişti bir arkadaşım. Bu kişiye göre değişiyor.
Ara vermek demek bitirmek demek zaten araya soğukluk girer bu bir gerçek aşkta sevgide ara olmaz olursa zaten aşk sevgi olmaz
Cevap
6Cevap
Hayır kurtarmaz daha kötü yapar sadece. ara vermek yerine bence konuşmak daha iyidir her zaman.. iletişim her şeyin başıdır.. ve sonu da olabilir..
"ara vermek" olayı ayrilmaktir:)
Ara verdiğiniz zaman artık o ilişki eski haline dönmez, mutlaka taraflardan biri başka kulvarlarda yüzmeye başlayacaktır. Ara vermenin Türkçe anlamı "sen burada dur beni bekle, ben şöyle başka yerlerde bi dolasayim gözüme kestirecek birini bulamazsam sana yine dönerim" gibi bir şey. Böyle de bişey düzelmez.
Hayır kurtarmaz. Eğer ilişki içindeyken iki kişi de ara istiyorsa demek ki bu ilişki yürümez. Bu düşünce akıllarının köşesinde bile geçiyorsa hu ilişki yürümez.
İnsanoğlu yeni varyansonlar katıyor her şeye. 😃 İş virüse gelince tırsıyor. İnsanoğlu bu işte işine geldiği gibi yaşar.
Bence daha kötü etkiler bence ara vermek yerine iki medeni insan gibi oturup sorunları çözebilmelisiniz
Ne kadar bir ara 3 4 5 olursa normal en azindan dusunme gibi vs ama fazlasi olmaz
Ara vermek bir ilişkiyi kurtarabilir mi
daha cok çıkmaza sokar
Daha kötü yapıyor genelde.
Daha işin içinden öıkılmaz bir hal alır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?