Evli biriyle birlikteyim maalesef ve lütfen yargılamadan yorum yapın
Bana geldiğimde konuşuruz sevgili değil ama adını koyalım dedi.
Bana geldiğimde konuşuruz sevgili değil ama adını koyalım dedi.
Merhaba, sizi cepte tutuyor bence yani canım sıkıldıkça yanına uğradığım bir kadından ibaret ol, hayatıma çok karışma. Üstümde ciddi bir hakkın olmadan böyle devam edelim demek istemiş yani bu durum size bir birey olarak saygı duymadığını gösterir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
"Sevgili gibi değil ama adını koyalım" ifadesi genellikle romantik bir ilişkiye başlamadan önce veya ilişki türünü belirlemeye çalışırken kullanılan bir ifadedir. Bu ifade, iki kişinin birbirine duygusal yakınlık hissettiği ancak tam olarak bir ilişkinin içeriğini veya adını belirlemediği anlamına gelir.
Bu ifadeyle kişiler, duygusal bağlarını kabul ediyor gibi görünebilirler, ancak tam olarak "sevgili" olarak adlandırmadan önce daha fazla zamana ihtiyaç duyduklarını ifade edebilirler. Böylece ilişkinin resmi veya duygusal boyutları hakkında daha fazla anlayış geliştirme amacı taşırlar.
Ancak bu ifade her zaman net ve kesin bir anlam taşımayabilir ve kişiden kişiye değişebilir. İfadenin tam olarak ne anlama geldiğini anlamak için karşıdaki kişiyle açık iletişim kurmak önemlidir.
bu hikaye bana bir şeyi anımsattı. geçenlerde kamptayım bir tane adamla kadın geldi, evlilik teklifi edicem kız arkadaşıma yardımcı olur musunuz dedi. biz de seve seve dedik ortamı kurduk falan. ama adamın yanındaki kadına bir anlam veremedik bir türlü, kardeşidir falan dedik. meğerse adamın karısıymış, birlikte organizasyon yapıp adam sevgilisine evlenme teklif etti:D karısının moral surat çok kötü ama engel de olmuyor, kadın bunları hiç yalnız bırakmıyor falan. 2 çadır vardı adam hangisiyle yattı acaba diye çok düşündük :D senin olay da buna dönecek gibi duruyor, adam evlenme teklifi hazırlayabilir karısıyla sana dikkat et jdkhfjhbf
Sevgili değil de neymiş adını koymak istediği ilişki merak ettim. Arkadaşlık mı demek istedi acaba. Ya da ara sıra sevişelim mi demek istedi.. yargilamiyorum ama mevcut partnerinden ayrılmayan biriyle ilişki kurma.
Cevap
28Cevap
Flört takılalım diyor, sevişip titreyecek p.. zvenk, Evli adam belediye araci gibidir binersin binersin senin olmaz, gider karısının beline sarılır yatar. Ancak biz kadınlar birini seversek dünyaları yıkarız, Erkekler kolay kolay karısını bırakmaz, çok çok yedek lastik oluruz onların hayatında maalesef
koyalım adını, metres :)
senle yiyişecek iyi vakit geçirecek kafasını boşaltacak ve karısına gidecek
ayak bağı olma istiyor yani
Kanka metreslij ikinci karı gibi zaten. Metresler sevgiliden daha öte gibi. Adam bana sevgililij değil diyor ne metresi
Metres gibi diyor, kullanıyorum diyor, böylesi daha rahat benim için diyor. Senin duyguların ve hislerinin zerre önemi yok diyor
İstersen cnsellk yaşamayız da diyor ama
Metresler sevgiliden bile öte oluyor yalnız
Tamamen blöf. Bir dene bakalım 2 hafta sonra umursuyor mu seni
Aynen karşim aynen sevgiliden öte.
Biz zaten her şeyi yaptık ki hatta o benim ilkim oldu
Eyvah eyvah ilkin evli bir adam mıydı? Daha da iflah olamazsın yandın sen. Sen o adamdan zor vazgeçersin o da biliyor bunu. Sana nasıl isterse öyle muamele yapacak sen de hiçbir şekilde itiraz edemeyeceksin.
Neden vazgeçmeyecekmişim pardon?
Evli biriyle çıkan biri bunlara takılmamalı. Her türlü kullanılıyorsun işte. Sözlerle süslenmiş bir aşk (seks) ticareti
Seni kapatması olarak gördüğü için metres gibi demek istemiş..
O yüzden telefonda 46 dk dil döktü aynen
Sevgili gibi değil derken neyi kastetmis acaba 🤔 benim aklıma normal şeyler gelmiyor... Sizde usulca bir düşünün isterseniz.
Kapatmam olarak devam et diyor o zaman sana
yaşlarınız kaç, sonra sen onunla nasıl takılmak istiyorsun
Bi yeri kalktı mı indirmeye gelecek sadece açık açık bunu söylemiş
Fark etmiyor alacağını almış zaten bundan sonrası kullanma amaçlı olacaktır seni
Türkçesi şu demek. Seninle yatıp kalkacak işi bitince gidecek. Yani adı metres f*ck
Kanka metreslij ikinci karı gibi zaten. Metresler sevgiliden daha öte gibi. Adam bana sevgililij değil diyor ne metresi
İşte sevgililik değil demek f*ck. Yani sevgili gibi sen onu denetleyecek trip atacak neredesin diye soracak değilsin bu f*ck oldu metresin adı. Başka adı olamaz olsa da seni kandırmak için bunu diyecek emin ol. Arkadaş ayağı yapsa da sadece benim yanımda ol sevgili olmayalım filan dese de bunların hepsi laf
benle yat ta adi ne olursa olsun iste durumu
Evli biriylemi saçmalık 🤦♀️ bu kadınlar neden böyle yani bizler diyemeyeceğim.
Bence bu iş saçma olursa ancak kaçak göçek buluşursunuz diğer türlü evliliği bitmeden olmaz buluşuyormusunuz daha önceden oldumu aranızda bir şey
Bence adını koymaktan kastı bir şeyler yaşamak olabilir sadece dost hayatı istiyor gibi tabi bir varsayım onu tanımıyorum ama bence öyle
Nasıl ilkin yaşlar kaç peki
Ben 27 o 35
Bir kere cinsellik istemeyen biri bir kızın ilki olmaz evli değilken onun amacı belli seninle sadece cnsellşk yaşamak ne derse desin yok istemiyorsan olmaz demesine bakma o kesinlikle kullanmak istiyor
Hoşlanan seven insan kıyamaz helede ilki olmaya cesaret edemez
Ne alaka ya
Çok alaka ya
Ya sie
Ne oldu
Sana yazık olur ben sadece senin için diyorum asam sevmiyor kullanıyor resmen bide polim yapıyor
😂😂😂 Seni sadece yatağa atmak istiyor
Bunun için eşiyle uyumadığını huzursuz olduğunu mutsuz olduğunu onu anlamadığını hiç bir bağ kalmadığını çocuklar/aile baskısı için boşanamadığını öne de sürükler
Evli evine gider seni unutur
Sevgili olmak istemiyorum karımı seviyorum onunla aramda duygusal bağ var seni sadece cinsel amaçla kullanacağım demek
Evet seni cepte tutmaya çalışıyor ve duygularınla oynuyor ayrıl bence
Adı ne biliyormusun fackbady başka ne olabilir seni metres niyetine kulanacak
O kelimeyi kullanmaz
Yiyelim içelim sevişelim ete para vermeyelim birbirimizi doyuralım diyor
O adamın seni de aldatmıycağına inanıyo musun gerçekten
kısaca yakalanırsam seni tanımıyorum ama şimdilik öyle takılalım demek
Yani bi tiklasam sana demiş kısaca.
O zaman sıra diğer işte
Kardeşim her şeyi yaptık diyorum ne diğer işi
Ne gibi ad koyacak yani? Seni de mi nikahına alacak?
Sevgili gibi değil diyor adam ne nikaha alması
Ne gibi istiyor o zaman?
Ben de onu soruyorum burada kardeşim okuduğunu anla önce
Ben sana söylüyorum sen anlamıyorsun.
Adam sevgili gibi değil de kumam olur musun diyor o zaman?
Kibarca metresim ol diyor iğrenç bir şey
sadece seks diyecek
Neden sevgili kelimesindey kaçıyor peki
duygusal bişey fazla olmasın demek istiyor
Benim istediğimi biliyor libidon yüksek demişti o yüzden rahat rahat konuşuyordur
Fb koyar ancak evli adam
O kelimeyi kullanmaz
Sonuc ona cikar. İsterse baska bir sey desin
Ne diyecek başka onu soruyorum işte
Evli adam yeni bir sey bulur. Mesala mutluluk cubugu ile derin kuyular aski
Yalannnnnnnn
kullanmış seni bana göre o kadar. yakında uzaklaşmaya başlar
Uzaklaşmaya çalışan adam 46 dk bana telefonda dil dökmez diye düşünüyorum…
bir kere taze at kokusunu almış adam değil mi... Erkek milleti köpek balığı gibidir. Hisleri ve koku duyuları gelişmiştir.
Sen ne anlatıyorsun aw
Anlasana ama beklemiyorum
Dost hayatı ya da fb sen ne istiyosub o önemli
O kelimeyi kullanmaz
İkinci karısı olmuşsunuz
Ben evliyim benden bir şey bekleme demek.
Niye maalesef dediniz
Flört edek demek xd
Imam nikahi kiyicak herhalde
Uzaklaş yoksa sonunda çok acı çekersin
seks arkadasi misiniz
Fb olmayı kastetmiş anlaşılan.
O kelimeydi kullanmaz
Sevgili bile olmuyo yani senle yuh
Brnce uxak dur brn de yaşadım zor vr sıkıntılı
Metres vakası
Baya sevgili
F*ck budy işte
O kelimeyi kullanmaz
Kullanmaz uygular 😃
Fakbadii
O kelimeyi kullanmaz
Yatak partneri nasıl
f*ck
sen seviyomusun
Evet
peki o
F Body mi