Sebebi ne Bunun? Tatile gitti 10 gunlugune geldikten sonra 4 gundur birbirimizden kopamiyoruz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kocanızın size birden çok ilgi göstermesi normal olabilir, ama bunun nedenini tam olarak bilemeyiz. Belki de sizi çok seviyor ve sizinle daha fazla vakit geçirmek istiyor. Belki de sizinle bir sorunu var ve bunu çözmek için yakınlaşmaya çalışıyor. Belki de kendisi bir sorun yaşıyor ve sizden destek bekliyor. Ya da belki de başka bir sebebi var.
Bu durumda yapabileceğiniz en iyi şey, kocanızla konuşmak ve ona neden bu kadar ilgili olduğunu sormak. Onun duygu ve düşüncelerini dinlemek, ona anlayışlı ve saygılı davranmak, aranızdaki iletişimi güçlendirecektir. Eğer kocanızın ilgisinden rahatsız oluyorsanız, bunu da nazikçe ifade edebilirsiniz. Sizin de kendinize ait zamanınız ve alanınız olduğunu, onu sevdiğinizi ama bazen yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz.
Kocanızla olan ilişkinizi geliştirmek için, birlikte yapabileceğiniz eğlenceli ve romantik aktiviteler de planlayabilirsiniz. Mesela, birlikte bir film izleyebilir, yemek yapabilir, yürüyüşe çıkabilir, oyun oynayabilir ya da dans edebilirsiniz. Bu tür aktiviteler hem size hem de kocanıza iyi gelecek, aranızdaki bağı kuvvetlendirecektir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanoğlu çok ilginç ne yapsan yaranamiyorsun.
Kimi der kocam benimle ilgilenmiyor.
İlgisini göstermiyor, ilgisini nasıl çekebilirim diye dert yanarız. Cevap olarak ;
O zaman kesin hayatında biri var.
Çok ilgi ve sevgi gösterir.
Bu sefer neden bu kadar fazla ilgili , sürekli yanımda bir dakika bile ayrılmıyor kendi kendimize sorular sorar altında bir şey bulmaya çalışırız.
Soru sorulduğunda acaba biri mi var diye olumsuz sonuclar ararız..
Kadını ne yapsa mutlu edemez karşı cins.
Kimi ilgi asigidir ama hayatına almak için kendine değer verebilecek kişiyi ilgisiz erkeklerden seçer ve ilk yazdigim sorundan dert yanar sürekli.
Kimi ise hiç oralı değil sevgisini göstermez çünkü belli ettiginde erkeğin onu avucunun içine aldığı gibi saçma bir düşünceye kapilacaktir.
Kimi ise sevgiden bunaldigini söyleyip acaba beni aldatıyor mu diye düşünerek bir süre sonra ayrılma kararı alır.
Diyorum ki acaba mutlu olmak gibi bir düşüncemiz mi yok diye düşünüyorum.
Neden hep kötüyü düşünüyoruz.
Sürekli sizinle vakit geçirmek istemesi kadar güzel bir şey var mı?
Bu durumdan neden rahatsız oldunuz merak ettim doğrusu?12 Yorumla
Soran+1 yılCunki tatile gitmeden önce hicbiri yoktu bizimle hic Zaman gecirmezdi benimle 3 haftada 1 birlikte olurdu. Simdi geldiginden beri beni istiyor günde 2/3 kere oluyor benimle film izliyor kizimla ilgileniyor ne degisti de boyle oldu
- +1 yıl
Bilmem yaşanmış ve yaşanmamış şeyleri.
Benim yorumum varsayım üzerine.
Erkeğin ve kadının hayata bakışı , evliliğe bakışı farklı oluyor.
Gerçi şu an içinde bulunduğumuz zaman diliminde çoğu insan aynı düşüncede olsada..
Alıp karşınıza konuşmaktan başka seçeneğiniz yok.
Belki evlilik terapisine giderseniz belki değişen birşeyler olabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey denebilir ama genellikle bazen erkeklerde duygusal dönemler olabiliyor. Muhtemelen böyle bir şeydir ama diğer alternatif yani sevgilisinden tekme yemiştir veya terkedilmiştir. Böyle bir şey de olmuş olabilir. Artık bir süre sonra anlaşılır. Sende kötü düşünüp mesafeli durma. Aynı tepki ile cevap ver. Bir süre sonra anlaşılır. Muhtemelen en geç 3 hafta 1 ay içerisinde anlaşılır.
00 Yorumla
+1 yılEşinizin tek başına tatile gitmesi zaten baştan bir saçmalık kim bilir ne amaçla gitti aldatmıştır vicdan yapardır ya da metresi varsa tekmeyi basmışsa falan özleme ihtimalini %2 görüyorum 10 günde o kadar özleyecek birisi tek başına tatile gitmez
21 Yorumla- +1 yıl
Ve yargılamak istemiyorum da sizde ne genişsiniz evlilikten soğudum tuhaf tuhaf tatilde her b*ku yiyecek birde ben kendime dokunduracağım bundan da iğrenmeyeceğim neyse Allah yaşatmasın
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
98Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İlk önce bu konuda art niyet aranmamalı. Hele ki eşinden / sevgilisinden göremediği ilgiyi başkalarının gördüğünü duyanlar hasetinden ötürü ilk etapta kötü yorum yapacaktır.
Muhtemelen sana olan sevgisi canlandı ya da bu zaten vardı dışa yansıtmıyordu artık göstermek istedi. Ve bunu ona da sor. Bakalım ne gibi bir cevap verecek?10 Yorumla
+1 yıl10 gün ayrı kalınca özlemiş belli ki, belki de tek gittiği için pişman olup kendini kötü hissetti. Bazıları aldatmış olabilir demiş, illa tek gidince aldatmak mı gerekiyor. Bunu eşinin genel duruşuna bakarak düşün, öyle çapkınlık huyu olan bir adamsa bir ihtimali var , değilse hiç şüphe etme. Seni seven bir eşin var tadını çıkar boş kuruntularla zehir etme hiç kendine
20 Yorumla
+1 yılBazı zaman gerçekten ben bu kadınları anlamakta güçlük çekiyorum, eşleri ilgisiz oluyor ilgisizliğinden şikayet ediyorlar, ne güzel işte eşiniz sizi ilgi göstermek istemiş sizi değerli hissettirmek istemiş bundan daha güzel bir şey var mı?
Ancak tabii ki size de kızmıyorum yani bu konuda eşiniz birden ilgi gösterince acaba bir nedeni mi var kötü bir şey mi oldu bir amacı mı var gibi düşüncelere girebilirsiniz, hatta bazı insanlar şunu söyler acaba eşim benimle çok ilgileniyor beni aldatıyor mu bu gibi şüpheleri ve düşüncelere hiçbir şekilde kapılmayın Rabbim her zaman mutlu olmanızı nasip etsin
.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek aldatacak diye bir şey yok. Aldatan ya soğur senden ya daha çok bağlanır suçluluk hiss ettiği için. Sen niye yalnız gösteriyorsunki adamı? Sensiz kime? neye? tatil yapıyor aklım almıyor , yapma bu hatayı. Bir gün iyi anda sakin şekilde yüzüne dikkatli bakıp söyle mimiklerini , sana bakıyormu aklı sendemi , gözünü çeviriyormu. Bensiz gitmene izin vermiycem , seni çok özledim , hep yanimda ol istedim , bak sonra kötü oluyor ikimiz içinde beni bırkamıyorsun, 10 gün geçmedi sensiz 10 yılım gitti burada ve s. Hayatım bana gelirken küçük bir çikolata almani bekledim , hiçmi aklına gelmedim? Sonra da bir gün kırılmış gibi yap. Olmaz böyle , daha da ilgilenmesi lazım.🦥Eğer aldatmadıysa özlemişdir normal zaten böyle davranması fazla kurcalayıp bozma adamı.
00 Yorumla
+1 yılAldatma konusuna ihtimal vermiyorum ben. Öyle bir şey olsa bunu daha önceden de sezebilirdin.
Benim eşim de işi gereği zaman zaman şehir dışına çıkabiliyor. Gittiği ortamdaki evli çiftleri sevgilileri falan inceden inceye gözlemliyo. Döndüğünde "İyi ki seninle evlenmişim. Ne insanlar varmış. Rabbim çok şükür seni bana beni sana yazmış" diyor.11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYani doğal gayet ilgi göstermesi eşisin sonuçta. Elbette sana gösterecek o ilgiyi. 10 gün içinde seni özlemiş olabilir. Yani ne güzel işte ilgili ilgi göstermese bu sefer niye ilgisiz dersin. Demekki senden uzak kalınca uzakta seni özlüyor. İnsan sevdiği insanı özler onu hayal eder her dakika demekki ayrı kalınca çok özledi..
10 Yorumla Erkekler zaman zaman tenefüse çıkmak ister. Kafa dinlemek ister. Bu zamanlardada illa aldatacağı manasına gelmez. Hayatı sorgulamıştır gerçekten sevdiğini anlamıştır birde boşanırım başkasıyla evlenirim dediysen panik yapmış olabilir. Ama bu sözler hiç doğru sözler değil. Ters teper ve lanet olsun diyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler ilgisiz olsa yaranamaz ilgili olsa şüphe )) yahu ne yapmalı biz erkekler
şayet aklınızda başka birisi sorusu varsa Muhtemelen sizin kıymetinizi anladı Eldeki kuş Dışardakinden daha iyidir deyimini yaşıyorsunuz sanırım )) kalbinizi bozmayın anı yaşayın tadını çıkartın. Çok güzel değilmi ilgili olması015 Yorumla
Soran+1 yılEvet guzel tabi boyle olmasi ama birden cok degisti 2 haftada 1 birlikteligimiz vardi simdi geldiginden beri günde 2/3 kere oluyor. Yani ne yasadi da boyle oldu cunki cok fazla fazla istiyor beni
Cevap sahibi+1 yılSanırım olumsuz hadiseler geçmiş olmalı başından siz şuanki durumdan memnunsanız problem etmeyin bazen irdelememek daha sağlıklı
Belki başka sorunu vardı adamın bilemzsiniz
Soran+1 yılBilmiyorum. Kuzenine mesaji vardi kizlar var gel diye Oda evli. Bende Bunu soyledim kocama Oda saka yaptik Ona gelecek mi diye denemek icin dedi. Yalan konusuyor…. Beraber olmak istiyor sürekli benimle birakmiyor. Bir Adam nasil boyle olur
Cevap sahibi+1 yılSiz bu halinden memnunmusunuz?
Önemli olan sizin ne hissetiğiniz !
Böyle bir mesaj varsada muhtemelen birşeyler yaşamış olmalı ve mutsuz kalmış sizdende memnun mutluysa haz anlamında muhtemelen özledi ve aradaki açığı kapatıyor )) yanlız hızlı giden seyrek düşermiş )) dikkat edin
Soran+1 yılNasil mutsuz kalmis? Mutsuz olur mu hic bir erkek boyle yaparsa? Ben mutluyum boyle olmasindan ama beni arzuladigi icin mi boyle yoksa ordan tahrik olup bana geldigi icin mi. Cunki benimle cok az birlikte oluyordu 2/3 haftada 1 simdi geldiginden beri yapiyoruz
Cevap sahibi+1 yılSizin dokunamadığınız yere birileri dokunmuş (hareket noktasınamı ruhunamı libidosunamu) artık bişeyler olmuş bence zevk almaya bakın geriye bakarsanız üzülecek gibi görünüyorsunuz
Soran+1 yılNasil yani Benim dokunamadigim yere birileri dokunmus? Biraz acarmisiniz konuyu lutven
Soran+1 yılHizli giden seyrek dusermis dediniz Bunu Benim icinmi kocam icin mi soylediniz
Cevap sahibi+1 yılAnlattığnıza göre eşinizin isteksizliği vardı öncesinde, şimdi ise daha çok diyorsunuz 2 seçenek var 1 eşinizin iştahını birileri kabartmış isteksizliği gitmiş 2 daha kötü bir deneyim yaşamış sizin kıymetinizi biliyor
Soran+1 yılBence ilki. Cok fazla istekli Şu an . Her an yapmak istiyor. Oysa ben Ayni kisiyim degisen birsey yok. Cok uzucu bir durum. Gitsin ozaman benden Neden benimle birlikte ki? Dedim hatta bosanalim diye ne istiyorsun benden dedim
Soran+1 yılYani baska bir Kadin felan aramadi kocami hic mesajda gelmedi. Sanirim tek gecelik birsey yasadi. Telefonunu uzaktan takip ettim cunki.
Cevap sahibi+1 yılYani gönlünüze göre olsun diyelim muhtemelen yaşanmış bir şey ve bitmiş umarım her şey daha iyi olur sizin için
Soran+1 yılDemi birseyler olmus.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle olmuş görünüyor siz bunu zaten hissetmişsiniz ) yaşlar kaç eşinizin sizin
Soran+1 yılEvet hissediyorum. Benim 29 esimin 37
taile yalnız giden koca :D beliki orada bir macera yaşamış ama yaşadığına pişman olmuş. kız ummış kocakarı bılmuş. böyle oluncada benim karım ne kuymetliymiş diye aklı başına gelmiş :D
30 YorumlaEşiniz sizden ayrı nasıl tatile gidiyor yaaaa.
İyi bir adamsa sizden ayrı kaldığından sizi özlemiştir.
En azından ben sevdiğimden 2 gün Bile ayrı kalsam biz öyle olurduk.30 Yorumla
+1 yılKimi ilgiden rahatsız
Kimi ilgi bekler,
Pederimin de dediği gibi kadınları anlamaya çalışma onlara her daim şefkatli ol yeter.
Akıllı bir kadınsa bu ona yetecektir. Derdi hep. bence hakli da 40 senelik evli10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlgi göstermese neden göstermiyor, gösterse niye böyle oldu. Gcsfgdsser
Ayrı kalmış özlemiş işte, niye niye diye sorgulayıp duracağına tadını çıkart...10 Yorumla
+1 yılTatilde karşı cinsi ile baglantili yaptigi yaramazlıklarin vicdani da olabilir. Tek başıma tatile gittim.. gezdim eylendim.. hanimida ihmal ettim. Biraz ilgili olayimda onunda gönlünü yapayım psikolojisinde.
10 Yorumla
+1 yılYaa bu durum çok can alıcı bir olay bence tatil ile ilgili ayrıntılı bilgi sor sıkıştır baktın sinir veya ters davranıyorsa bilki bir şey var oradan birşeyler olmuş yoksa bir şey oraya gidip gelesiye özlemiş olma ihtimali de var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumdan bir sey çikartmaya gereK yok
Adam seni seviyor daha ne istiyorsun
3 gunluk dunyada bir birinizi seVin mutlu edin ne guzel iste
Herkese nasip olmaz sevdigi insanla mutlu guzel olmak00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAkılıma ne geliyor biliyor musun? acaba kocanız sizi aldattıda bunun verdiği vicdan azabından mı böyle davranıyor yoksa sizi dahadamı iyi tanımaya başladı? yoksa eşinizin burcu ikizler mi?
03 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı geldi aman olmasın öyle bir şey
- +1 yıl
Eşinizin burcu nedir acaba?
Soran+1 yılEsimin burcu koc. Iste bende onu anlamaya calisiyorum istedigi icin mi yoksa uzgun diye mi boyle yapiyor
+1 yılBilmiyorum iki seçenek ola bilir ya senin kıymetini bilmiş yadaki saklıyor bir şeyler seni aldatıyor falan hani sana iyi davranıyor ki ilerde duyarsa inanmasın. Eşim beni seviyor desin. Ama tam bilemedim. Bunu sən öğrenmelisin izlemelisin nerden gelip gittiyini.
11 Yorumla- +1 yıl
A pardon sorunu tam okumadım. Aslında şöyle. Esin gitti başka yere. orada kızların kötü örneklerini gördü senin kıymetini iyi anladı bence bu çünki tamam ayrı kalmadanda yer öyle degilmi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anormal bir durum sezmissin belli. Kurcala bakalım ne çıkacak umarım uzulecegin bir şey değildir. Belki tatilde kafasına dank etmiştir seni sevdiğini daha iyi anlamış olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİşler yolunda gittiği için anı sevinç patlamaları ve ardından gelen yakınlarına sevecen davranma huyu. En fazla 1 hafta sonra biter. Merak etmeyin, aldatma gibi bir durum yoktur.
00 Yorumla
+1 yılSizi anlamıyoruz ki lanet olasıca kadınlar işte Tamam hemen çıkacak hem ilgi götürecek hem sevecek karısı değil misin lan Allah Allah deli ediyorsun cin gibi k***** bul o zaman ver kocana
00 Yorumla
+1 yılKızların dediği: Seni çok özlemiş o yüzden.
Erkeklerin dediği: 10 günde önüne gelenle yatmıştır.
Erkeğin erkeğe yaptığını bir kadın asla yapamaz kesinlikle. 😂00 YorumlaBence tatilde çıplak kadın göre Göre nefsi arzusu tavan yapmış bir kaç gün bu şekilde davranacak ben öyle anladım erkekler hep işine geldikleri gibidirler.
00 YorumlaNe güzel işte. Mutluluklar dilerim. Hayatı yaşa, anın tadını çıkar. bir şey olması gerekmiyor. Kıymetini anlamış çok güzel.
052 Yorumla
Soran+1 yılNasil ama kiymetimi anladi uzaklik mi kiymetimi anlamasi sagladi?
Soran+1 yılCok degisik birsey O kadar ozlemisiz ki evlendigimizden beri boyle bir gece gecirmedik ikimizde.
Soran+1 yılNeyden etkilendi acaba?
Soran+1 yılAldatma degil yani ya da tek gecelik aldatma
Soran+1 yılCunki önce cok az oluyordu 2 haftada 1. Simdi geldiginden beri birlikteyiz günde 2/3 kere oluyor
Soran+1 yılUmarim oyledir. Cunki abi kuzenine yazmis kizlar var gel diye sordum sakasina dedim isletmek icin yazdim Ona oyle dedi. Bunlari konustuk bosanmak istedigimi soyledim cok sinirliydim resim felan yok sadece o gorusme var. Bosanacam yeniden evlencem Biktim senden dedim. Dondugunden beri beni istiyor Eve geliyor gidiyor Ayni. Nasil yapiyor boyle anlamiyorum
Soran+1 yılYok abi kiskandirmak degil olay haberi yoktu telefonunu takip ettigimden. Baska bir kadindan mesaj ya da arama gelmedi ama belki tek gecelik birsey yasadi. Numaralar verilmemis hic bir cagri gormedim. Degisik bir durum abi Nasil dvranacagimi sasirdim. Her dedigimi yapiyor Şu an tatile bile goturuyum seni dedi. Altin yapmis kizimiza banada buyuk miktarda para verdi kendi param var calisiyorum ama verdi. Ne istiyorsan oyle olsun diyor Ve sürekli benimle olmak istiyor. Film vesaire. Ve yatakta hep beraber olmak istiyor. Tandigim kocam gitti yerine baska biri geldi.
Soran+1 yılYok sadece kuzenine yazmis kizlar var gel diye Bunun disinda birsey gormedim. Baska Kadin tarafindan arama mesajda yok. Sadece bu.
Soran+1 yılBilmiyorum. Bundan baska yok iste… kafam karisik.
- +1 yıl
Sana bir sır vereyim. Ben 34 yıllık evliyim. Eşim ev hanımı. Severek evlendim. Çok çeşitli yerlerde çalıştım. İnanır mısın hiç bir kadınla birlikteliğim olmadı. Ortam çok oldu. Eşinde gördüğün vasıfları başka kadında görmeyince kolay kolay birliktelik olmaz. Bence eşin seni çok beğeniyor, çok seviyor...
Soran+1 yılInsAllah dediginiz gibidir abi yoksa beni avutmak icinmi oyle diyorsunuz. MasAllah Allah bozmasin abi beraberliginiz daim olsun
Soran+1 yılAbi veriyorum zaten her istedigini. Asla red etmem yumsak davranirim tabi baslarda cok kavgamiz oldu ama o tatile gittiginde onu cok sevdigimi anladim. Kiskandim cok. Deli gibi aradim. Dön bile dedim O kadar kiskanscagimi asla bilmiyordum. Seni cok ozledim, sensiz yapamiyorum dedi. Geldiginde beri kopamiyoruz 4 gun oldu her saniye yapisiyoruz birbirimize. Arada bir sessizlik cokuyor uzerimize ikimizinde… ama seviyoruz iste…
Soran+1 yılKeske… sevildigini, kendi sevgisine sahip
ciksa… kimseye koklatmasa…
Soran+1 yılBirgun umarim pisman olmaz.
Soran+1 yılUmarim anlar. Benim gidisimin donusu olmayacak cunki.
Soran+1 yılBeni tatile goturecek. Gonlumu almaya calisiyor. Aldatildim biliyorum. Kendime inkar ediyorum sürekli. Umarim bitmez Ve toparlar.
Soran+1 yılSagol abi. Sence seviyor mu beni lutven durust olun
Soran+1 yılNiye aldatti ozaman abi. Seven Adam yapar mi Bunu gonlumu almak icin cabaliyor her istedigin olacak diyor. Madem boyle Niye yapiyor ya da yapti ozaman.
Soran+1 yılEvet cok cekiniyor ailesinden. Sordum inkar ediyor abi. Bosarim seni rezil ederim gider yeniden evlenirim dedim. O günden beri herseyi yapiyor
Soran+1 yılHayir akrabalik yok. Iste bende onu anlamaya calisiyorum korkudan mi diye. Benim maddi gucum yerinde abi. Calisiyorum. Benim gibi birini buldu bunuyor. Yapti biliyorum.
Soran+1 yılBilerek erkeklere bakiyorum abi geldiginden beri. Seziyor takip ediyo beni gizliden. Farkinda ben soylemem o tür seyler icraata dokerim. Yapmam tabi ama anlasin. Kendime guveniyorum Evet cok sukur herseyim yerinde maddi, aile vs.
Soran+1 yılBenim Iyi niyetimi cope atti. Artik akkillandim. Yok abi ben oyle seyler yapmam yapmam evliyken hak ettigi icin yapiyorum ama ilerisi asla olmaz. Annesinden cok cekiniyor kocam. Deli gonul diyor git anlat herseyi. Bunu yaptigim gun evliligimi bitiririm
Soran+1 yılElimde olan herseyi emailime attim bunu soyledim kocama haberin olsun hepsi duruyor e-mail attim dedim. Ne istiyorsun daha benden dedim. Madem Bu boku yiyorsun ayrilalim dedim. Ben kizimiza sahip cikarim dedim. Bosanmiyor.
- +1 yıl
Bu tip arayışlar ne erkeğe ne kadına yakışır. Evlisin çocuğun var. İyi bir eşin var. Belâ arıyor. burada benim bir arkadaş yabancı uyruklu bir kadınla ilişkiye girdi. Kadından zor kurtuldu. Evine geleceğim dedi ona. Evli kadınlar, evli erkekler ne hale geldik. Şimdi senin yerine koyuyorum kendimi çok haklısın ne diyeyim...
Soran+1 yılEvet. Insanlar bela abi kocam belayi kendi cagiriyor. Bide abi belki anlarsin diye sorcam. Ilk gece geldiginde birlikte olduk cok spe rm akti asiri cok. Genelde aktif olan bir adamin Bu kadar akitmasi Normal mi yoksa uzun zamandir yapmadigi icin mi. Kendisi dedi bana cok geldi Sen hala aldatti diyorsun diyor bana.
Soran+1 yılBosanmicam simdilik ama hersey var elimde tek hatasinda yaparim. Ama abi onunla alakasi yok yani demi cok gelmesi felan
Soran+1 yılHic bakmadim valla 😂 ama cok sperm geldi aktiktan sonra dedi bak ne kadar cok geldi Sen hala aldattin beni diyorsun dedi ama zevke gelincede cok akar diye biliyorum asiri zevke
Soran+1 yılKullandi 1 kere biliyorum ama o gece kontrol etmedim. Cebine baktigimda 2 taneden 1 tane kalmisti. O esnadada 2 ise gidiyordu sabah aksam. Yoruluyordu ya da hava sicak diyordu bana. Yani binevi red ediyordu kendisi. Şu an tepemden inmiyor sencede degisik degil mi abi
Soran+1 yılBiliyorum abi Sagol. Valla ne dicemi ne dusunucegimi sasirdim. Geldiginde ilk kez Bu kadar dehset bir gece gecirdik evlendigim günden beri. O kadar istekliydik ikimizde. Ben boyle birsey gormedim. Madem boyle ne diye arayis icinde anlamiyorum ya da aldattu
- +1 yıl
Geçmişe takılma Elinde net kanıt yok. Eşini seviyorsun. Zaten hayat mısa. Mutlusun. Terettütleri sil kafandan. Kontrol etmek şartıyla devam et gitsin. Yaparsa gerekeni yaparsın. Bir kere yapan her zaman yapar. Mutlaka yakalarsın. Her zaman sevgini diri tut. Bakımlı ol. Bu mevzuları kimseye anlatma. Benim yerim İstanbul Gaziosmanpaşa Beşyüzevler de. Araç yıkama yerim var. Gelebilirsen beklerim. Abi kardeş gibi elimden ne geliyorsa yaparım Sevgilerimle kardeşim...
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. özlemiştir. Her şeyin altında bir sebep aramayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tatilde pompiş yapmıştır bol bol sende anlama diye ilgi gösteriyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılSizce Ondan mi
Soran+1 yılBeni sevmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım çok özlemiştir, O 10 gün içinde seni defalarca boynuzladıgı için erkek aklıyla sana olan ilgisini mi arttırdı yoksa? ;)
10 Yorumla Bence özlemiştir. Her hareketimizden anlam cikarmayin bence.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılO bir ilgi gösterince sen 2 göster ki devm etsin. Mutluluğu buldun kaçırma...
Ama geçiçi bişey ise kötü (o zamna yediği haltlr için yapıyordur)00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun tatlım kocan seni aldatmış 😂 anlama diye yapıyor nolcak birden bire sana aşık mı olacak tatildeyken
01 Yorumla
+1 yılKesin bi halt yemeye çalıştı ama kimse ne pas verdi neden ilgi gösterdi. Senin kıymetini daha iyi anladi. 😎👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Özlemiş adam seni , bi halt edememiş oralarda, dilberlere baka baka acıkmış sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan mi diyorsunuz cok degisti cunki
Soran+1 yılEvli kuzenine yazmis gel kizlar var diye sordum sakasina dedim onu denemek icin dedi bana. Inanmiyorum… o kadindan tahrik olup sürekli benimi arzuluyor? Geldiginden beri birlikte olmak istiyor Halbuki 2 haftada 1 oluyordu
Mutlaka art niyet aramak doğru değil. 10 gün boyunca seni çok özlemiş ve kıymetini daha çok bilmiş olabilir.
00 YorumlaÖzlemiş deemekki ne var bunda aaa siz kadınlar warya ilgi gosdersen bidert gosdermesen iki🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Özledi adam seni. Değerini anlamış. Altında bir şey arama aldatsaydi yüzüne bakmazdi
02 Yorumla
Soran+1 yılEminmisiniz? Bilmiyorum. Geldiginden beri birakmiyor. Daha önce daha az di cunki. Tatilde ne olduda istegi cogaldi bana? ya da uzaklik mi seni cok ozledim dedi bana
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte adam seni özlemiş bu performansı sürdür
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende oyle dusundum ayrilik ise yaradi gibi. Ben demeden kendi geliyor zaten ama boyle devam edecem
Soran+1 yılEvet cok monotonlasmisti tatile gitti baska biri geldi resmen
- +1 yıl
Bu performansı bırakma işte
Soran+1 yılAbi kuzenine yazmisti kizlar var gel diye bende sordum kocama gordum gorusmeyi Oda saka yaptik dedi ama inanmiyorum…. Bunu yapmis olsa beni Bu kadar arzularmi? ya da tahrik olup bana mi geldi o kadinla birlikte olup onu mu hayal ediyor?
- +1 yıl
Yani telefonunda öyle bir şey yakaladıysan bence bunlar böyle bir ortam ayarlamış olabilirler oda oraya gitti orada yaşadıklarını da gelmiş şimdi seninle yapmaya çalışıyor
+1 yılYa özledi ya da pişmanlığı var.. genelde aldattıktan sonra öyle olur
09 Yorumla
Soran+1 yılBence pismanligi var beni tatile goturecek her dedigini yapacam diyor tabi ben kiskandim daha sonra bensiz gitti diye tatildeyken cok tartistik. Bosanacam senden dedim gidio baska biriyle evlencem dedim Ondan sonra boyle dedi yapti
- +1 yıl
Aldatmış olabilir..
Soran+1 yılBende o ihtimalli dusunuyorum ama Neden aldatsin ki onu anlamiyorum
- +1 yıl
Aldatmak için neden aramaz.. nefis, heyecan
- +1 yıl
@RidvanB90 eşini alıp tatile gitmiyor ama özlemesini biliyor.. püüü derim kalıbına başka bişey de demem
- +1 yıl
@RidvanB90 çok açıklayıcı yazmışsın ya acık daha zor yazaydın😂
Benim için böyle bişeyin açıklaması yok bir anne bebeği var diye tatile gitmiyorsa baba da gitmeyecek.. veya anne niye gitmiyor mesela? bebekle rahat edemiceği bir yere kimse gitmez demekki rahat ettiremiyor. İlgili bir eş olmadığını da soranın cevaplarından anladığımıza göre bahane olamaz - +1 yıl
Ben bu soranin cewap larin dan aşırı sitresli ve kıskançlığın dozunu aşırı kacira bildiği ve çok şiddetli kavga ettiğini de görebiliyorum mesela yani tamam sewdigin den yapıyor tabiki de kızar eder o ayrı ama kavgaların dozunu kakciriyor mesela bir yerde demiş bosuycam seni başka birinde gitcem filan yapicagimdan değil ama bu tarz tepkileri elk defa vermiyor belli ki ve insan bazen durup düşünüyor hani ben napiorum die o adamın da durup düşünmeye calisdigi bir an di oda isde eki ona bile fırsat werilmemiz tonla kavga çıkarılmış bence adam mantığına yatırmaya çalışmak için gitti sewdigi için ne kadar zor bı kadın olsada sevgi için katlaniyorum sewiyorum bırakamıyorum diyerek döndü ben ce
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. kafasını dinledi geldi adam bide güneş çarpmıştır tamam işte
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 umarim boyle kalir
Gizli Üye(18-24)+1 yılkocanız size kötü baksa laf edersiniz iyi baksa laf edersiniz erkekler ne yapsa laf ediyorsunuz ne güzel işte iyi davranıyo sen şimdi kesin kocam bana çok iyi davranıyor boşanmak istiyorum da dersin kesin ve nettt
00 YorumlaAldatmış olabilir suçluluk duygusundan yapıyordur ilgi alakasının artması ondan olabilir
121 Yorumla- +1 yıl
@RidvanB90 erkeklerin yüz doksani belirli süre gidip gelip böyle yapiyorsa bir pişmanlığı var demektir ben napiyim Allah Allah 😂ihtimaller bunlar
- +1 yıl
@RidvanB90 her ihtimali dusunmek lazım😂 ben kötü ihtimali soyledim
- +1 yıl
@RidvanB90 evet bir sevmemezligim var kadın kafası böyle siz tek şeyi düşünürken biz 40 farklı şey düşünüyoruz doğamız böyle siz de hiç güven vermediğiniz icin
- +1 yıl
@RidvanB90 öyledir kesin 😂
- +1 yıl
@RidvanB90 evet biliyorum ikinci diyensin bunu 😂
- +1 yıl
@RidvanB90 sanane 😂
- +1 yıl
@RidvanB90 abimmi oldun şimdi 😂
- +1 yıl
@RidvanB90 başta bana abinin kötülüklerinden bahsediyorsun 😂
- +1 yıl
@RidvanB90 söz dinliyim 😂 oldu baska
- +1 yıl
@RidvanB90 abla olunca olmuyormu benim abim yok sozunude dinlememe gerek yok 😂
+1 yılİki ihtimal olabilir. ya seni aldattı ya da seni çok özledi
10 YorumlaBaşkasını düdüklemiştir şimdi de günah çıkarmaya çalışıyor yersen..
10 Yorumla
+1 yılBunu sen daha iyi anlarsın bir gariplik seziyorsan vardır altında mutlaka bişey
00 Yorumlabu yaşında kocanı tanımıyorsan yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılbence tatilde kimseye yuruyemedi yad red edildi azgi. n ligini senle gideriyor.
00 Yorumla
+1 yılBence o bir halt yemiştir de belli olmasın diye sana ilgi gösteriyormuş gibi yapıyor.
00 YorumlaBir iliski yaşamıştır karşı taraf onu pişman etmiştir senin degerin anlasilmistir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil pisman olmustur?
+1 yılYa tatilde ki anılarınızı unutamadi. ya da bı hok yedi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Bir kere eşini nasıl tek başına tatile gönderirsin ikinci olarak da aldatıldın haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılTatilde denemeleri başarısız olunca ozguveni gitmiştir 😀
00 Yorumla
+1 yılNazar değmesin de zevkini çıkar daha ne istiyorsun kiz
00 Yorumla
+1 yılAhahhaa adam ordakileri görünce birkti demekki 😀
00 Yorumla
+1 yıl10 günlük tek yapılan bir tatil ve evli olan bir erkek yani evli bir erkek eşiyle çocuklarıyla gitmediyse 10 gündür o tatilde napıyor bilemedim büyük ihtimalle vicdanı rahat değildir yaptıklarından dolayı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin değerini anlamış olması kötü mü Allah aşkına.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil ama daha önce hep kavgalarimiz olurdu hic ilgi gostermezdi tatilden dondugunden beri benimle olmak istiyor Hatta kuzenine mesajini okudum kizlar var gel diye Oda saka yaptik diyor bana ama iste inanmiyorum. Anlamadigim benden ne istiyor gitsin ozaman
Cevap sahibi+1 yılBoşanmak istiyorsan daha fazla delil aramana gerek yok. Açık açık otur karşısına konuş seninle bosanalim biz en iyisi de. Ben sana güvenmiyorum de.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİki ihtimal var bir seni aldatıyordu aldattı kadından darbe yedi sana şükür ediyor iki gerçekten seni çok seviyor ve özledi ayrı kalma bana yaramadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun bu senaryo eşini aldatan erkeklerde görülüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgi gösterince suçluyuz, göstermeyince suçluyuz. Bu ne kardeşim. Ölelim biz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde pişmanlık ve vicdan azabından sonra yapılan davranışları da andırıyor
10 Yorumlamerhaba tatil yaramos plmali iyi yonden bakmak dusunmek lazim neguzel sizinle zaman gecirmesi vakit gecirmesi özlemistir sizi sizde onin ya inda mutluysaniz sorun yok neguzel...
00 Yorumla10 günlüğüne yalnız tatile yollamakta ne 🙄 evli çiftlerin yalnız başına takılması asla hoşgörüyle karşılayacağım bisey değil gidilecekse eşle aileyle gidilmeli cocuk eş filan.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTatilde bir seyler olmus olabilir vicdan rahatlatmak istiyor olabilir
014 Yorumla- +1 yıl
Sen nerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@yalancısınsen16 dizilerde filmlerde oyle oluyor ama gerceklik payı var bence
- +1 yıl
Başına gelmiş gibi konuştun
Cevap sahibi+1 yıl@yalancısınsen16 yok gelmedi
- +1 yıl
Sevgilin var mı
Cevap sahibi+1 yıl@yalancısınsen16 neden
- +1 yıl
Ona göre yorum yapacam
Cevap sahibi+1 yıl@yalancısınsen16 yok
- +1 yıl
Hic sevgilin oldumu peki
Cevap sahibi+1 yıl@yalancısınsen16 yokk
- +1 yıl
Ciddi misin niye hic sevgilin olmadı
Cevap sahibi+1 yıl@yalancısınsen16 istemedim
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun peki
Cevap sahibi+1 yıl@yalancısınsen16 istsnbul
- Devamını Gör (106)
Devamını Gör(151)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam bana birden çok ilgi göstermeye başladı, sürekli yanımda olmak istiyor. Normal mi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler