Güncellemeler
+1 yıl
Peki 2 buçuk ay önce ayrildigi eski sevgilisi rehberinde hala kayitliyken pp fotosunu bu şekilde yapması normal mi
Fotoğrafları yandan çekilmiş ama abla ve annesi değil. Erkeğin gözünün ici gülüyor bakarken. Sevgilisidir değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet yoksa bir erkek niye bir kızla olan fotoyu Pp yapsın
Biz 29 mayısta ayrılmıştık da
Bunu anlamayacak kadar mal mısın?
Kesin değil mi başka bisey olamaz
Yok ninesi sevgilisi tabi
Biz 29 mayısta ayrılmıştık ta şaşırdım
Bugün wpde gorunce
14 haziranda da cinsel içerikli mesaj atmıştı cevap vermemistim
Cocuk seninle iken yedek lastik tutmus... sana erkek kafasini anlatirim istersen..
Yanı buyrun dinliyorun
Tabi*
Erkek özvüvensiz bi varlıkdır... kızlarla konusmaya bilr utanırken hatta bir kız dokunmayı yoda sanarken... siz kızlar sevgilinize fazla değer verip... özgüven yukleyip... zorla kendinizi aldattırıyorunuz..
Erkeğe seviyorum aşiğim sensiz ölürüm ne deme...
Öyle dedikce popisi kalkar... lan ne yikisikliymisim der... böyyyyle koloksiyon yapar
Bunu kardesin olarak yazıyorum...1 kız cinselli ayda bi...1 erkek her saat dusunur... kim kime muhtac sence bi dusun...
Yanj ustune dusme erkein kaybetme korkusunu hep his ettir... ben seninim dersen helede o erkekle birlikte olursan..
Gecmissssss olsun...
Bisey yaşamadık sadece nude göğüs atmıştım. Bikac kez sexting yaptuj 6 ay sürdü zaten ilişki. 3 mayıstan itibaren bozuktu aramız 29 matistada ayrıldık geCe bana iyi mısın merak ettim dedi sabah iyiyim teşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum yani denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur dedim umarım inşallah dedi son konuşma buydu 2 hafta sonrada 14 haziranda pist uyudun mu şu an keşke yanımda olsan libidom tavan yazıp foto atmış yatakta sadece bacağı ve ayakları görünüyor bende cevap vermedim o da sabah sildi o günden sonra hic konuşmadık
Geçen hafta deprem olduğunda yazdım anında cevap verdi ama kısa kesti. Bugün de watsap profiline bir kızla fotosunu koymuş.
14 mayısta beni seviyordu bu çocuk öyle diyordu şaşırdım böyle profile foto koymasına yani
Ohoooooo sen oyle foto attiysan... hemen ayril hemennn ayril...
Bende erkeğim...
O iliski bitmis bitanesi zaten...
Erkek olarak soyluyorum..
Ayrıldık zaten. Okumadın galiba
Benden önceki ilişkilerinde cinsellik yaşamış biri zaten
Hafif utangac cok saygili gorunusu iyi biriyim fakat... kizlar neden hep boyle ruhsuz beyni baska yerde adam sever.. bize yalnizlik duser hic anlamam...
Iyi yapmissn hislerim guclu guzel hos bakimli ve iyi birisin sen..
Ewet
Biz 29 mayısta ayrıldık da onun için şaşırdım biraz üstelik 14 haziranda cinsel mesaj attı bana
Yok abisidir
Evetttt
Evet
Kesinlikle
Biz 29 mayısta ayrılmıştık ta şaşırdım birax
Evet öyledir
yok ninesidir.