Sadece iki kere gördüğüm kuzenim bana takıntılı hale geldi, evlilik teklifi etti?

Baba tarafından bir kuzenim ama onlar Avustralya'da yaşıyorlar. Sadece iki kere falan gördüm. Malum gurbetçiler gelmeye başladı ülkeye. Misafirliğe gittiğimizde beğenmiş beni annesine demiş ki işte o olmazsa başka biriyle evlenmem sadece onunla olmak istiyorum demiş. Tabi bu iki ay önce falan yaşanmış annem kabul etmemiş ben ingilizce okuyorum okulu var onun demiş ama sürekli kafayı bana taktı. Her yerde karşıma çıkıyor evimize geliyor babasıyla sonra bizde falan kalıyor. Odam banyonun karşısında ve sürekli banyoya girip çıkıyor. Normalde sadece 2 haftalığına gelmişler 2 ay oldu hala burada gece evimin önünde bekliyor dışarı çıkıyorum arkamda beliriyor. Annem artık evlen zengin çocuk falan demeye başladı babamda öyle yaşın geldu falan diyo. orada sıkıntı çekmezsin dil konusunda falan dedi annemler ama çok garip bir insan aşırı takıntılı geldi bana. Sürekli yazıyor takip ediyor ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Uzun bir aradan sonra ilk defa girdim hesaba. Merak edenler varsa eğer kurtuldum sonunda. Üniversiteden bir çocukla nişanlıyım şu an. Meğer kuzenim yasaklı bir şey kullanıyormuş ordaki Türkler bildiği için kızlarını vermek istememisler tabi bunu öğrendigimizde ben neredeyse onunla sözleniyordum. şu an mutluyum çok şükür
Sadece iki kere gördüğüm kuzenim bana takıntılı hale geldi, evlilik teklifi etti?