Çapkın, gözü dışarıda olan bir erkek yola gelir mi?
Gelir
Hayır, gelmez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çapkın, gözü dışarıda olan bir erkek yola gelir mi?
Seçeneklerde birçok kişi olmaz yola gelmez gibilerinden kelime kullanmışlar ya da anketin çoğunluğunda hayır gelmez şeklinde bir değerlendirme içerisinde bulunuyorlar, gerçekten katılıyorum yani kişinin gerçekten yaşam şekli ömre boyunca flörtöz bir insanın düzelmesini beklemek zor olabilir, ancak aşk ve sevginin o kadar güçlü bir bağı olduğunu düşünüyorum ki nice kadın nice erkek birisini gerçekten sevdikten sonra hayatını bir düzen koymak için elinden geleni yapabileceğini düşünüyorum, yani bunun karşımızdaki kişinin sevgisi arkadaşlığı sevgili olma boyutu yani sevgiye bakış açısına göre de değişir ama gerçekten seven insan her türlü yola girebileceğini düşünüyorum.
Bir de hiçbir erkek ya da hiçbir kadın çapkın olmaz belki hayatta gerçekte birilerini sevmiştir istediği sevgiyi bulamadığı için o da sadece günümü günediğim kafasıyla hareket ediyorlar yani sevgiden ümidini kesen insanlar genelde böyle hatalar yapabiliyorlar, ancak olmaz diye bir şey yok sevgi her şeyin gücünü en güzel şekilde aşar.
Çapkınlık olarak adlandırılan davranışlar, genellikle sürekli olarak farklı insanlarla romantik ilişkiler kurmaya eğilim gösteren bir davranış biçimidir. Ancak, bir kişinin bu tür davranışları düzeltip düzeltemeyeceği birçok faktöre bağlıdır. Kişinin davranışlarını değiştirmeye istekli olması önemlidir. Eğer kişi davranışlarını değiştirmek istemiyor veya bu konuda motive değilse, değişim daha zor olabilir. Duygusal olgunluk, kişinin kendi duygusal ihtiyaçlarını anlaması, ifade etmesi ve başkalarının duygusal ihtiyaçlarına saygı göstermesi anlamına gelir. Duygusal olgunluğun artması, çapkınlık davranışlarını kontrol etme ve anlamlı ilişkiler kurma konusunda yardımcı olabilir. Kişinin kendi davranışlarını ve nedenlerini anlaması, çapkınlık davranışlarını ele almasına yardımcı olabilir. Bu, terapistler veya danışmanlar aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Davranış değişimi zaman alabilir ve bazen profesyonel yardım gerekebilir. Terapi veya danışmanlık, davranışlarını değiştirmek isteyen kişilere destek sağlayabilir. Kişi, sağlıklı ilişki dinamiklerini öğrenmeye ve uygulamaya açıksa, çapkınlık davranışlarını azaltabilir veya tamamen ortadan kaldırabilir.
Cevap
47Cevap
Gelmez. Gelmiyor yani. Mesela en iyi örneği babam. Çocukluğumdan bugüne annemi hep aldattı. Hiç düzelmedi.
Benim sevgilim olan kişiler de öyle. Arada tekrar şans verdiğim kişiler de oldu. Hep kendine çekidüzen verdiğini dediler ama hep aynı şekilde devam ettiler.
Atalarımız çok doğru demiş can çıkar huy çıkmaz derken.
Aynen o yüzden bence öyle birinden uzak durmak lazım diye düşünüyorum ben. Yani belki düzelir diye şans veren falan oluyor ama bence düzelme falan olmuyor o yüzden tekrar şans vermemek lazım..
"yola gelmek" diye bir şey yok şunu kızların bi kabul etmesi lazım. Ben bunu duzeltirim diye yola çıkmak da çok yanlış, sen ne kadar dogrusun da karşıdakini duzelteceksin? Anne babasının doğru düzgün eğitim veremediği annesinin bile adam edemedigi erkeği siz hiç adam edip yola getiremezsiniz kızlar. Çapkın erkeği seçip kanser olmak yerine seçimlerinizi düzeltebilirsiniz
Çok zor bir ihtimal çünkü çok çapkın özgürlüğüne düşkün bir adamla evlenmiş olsanız o adam sadakat sorunu yaşar o bağlılıktan çabuk sıkılır çünkü özgürlüğü elinden alınmış gibi hisseder ve ilk fırsatta aldatma eğilimine baş vurur çünkü alışmış kudurmuş tam beterdir derler 😂 belki çok düşük bir ihtimal gerçekten aşık olursa değişme şansı olur
Genel kanının aksine çoğu insanın doyma sınırı gayet makul seviyelerdedir. Biri yıllarca bir şey yapmayı sevip, bir gün buna doyunca veya sıkılınca mizacıyla alakası olmayan bambaşka bir şeye geçebilir.
Bu bana da oldu ve buna çok kez de şahit oldum. Evet psikolojinin buna adapte olması için biraz zaman ve gerekli koşulların sağlanması için de biraz şans lazım ama olması gayet de muhtemel bir şey.
Tabi konu karaktersizlikse, o kişinin değişmesini sağlayacak travmatik bir şey yaşama ihtimali düşük olduğundan şeref yoksunu kalması daha muhtemel.
Çapkın değişebilir ama karaktersizlik kolay değişmez.
Çapkın insan her zaman çapkındır. Değişeceğini düşünmek hayal kurmak olur.
Yüzde 90 yola gelmez ama eğer gerçekten çok sevdiği bir kız karşısına çıkarsa o zaman olabilir
Aynen bende aynı şekilde katılıyorum dediğin görüşe. Bende düzelmez diyorum ne yaparsan yap o erkek asla hiçbir şekilde yola gelmez. Çünkü onun karakteri odur aşık olsa bile devam eder..
Yola getirmek yerine çapkın erkek tercih etmeyenler etmez olur biter insanları olduğu ya da kendi değişiklik istediği doğrultuda görmek gerek. Birini yola getirmek haddi aşan tavırlar iki tarafında olumsuz etkiler
Herkes bir gün yola gelir. Herkes yolunda değil mi zaten :D
Bence yola gelmez ya ben pek inanmıyorum bu söze. Çapkın bir insan kaç yaşına gelirse gelsin bence çapkın olmaya devam eder yani ne yaparsan yap asla değişmez o insan diye düşünüyorum.
Gelen var gelmeyen de var şahsen. Ama hiç uğraşamam o erkekler ile.
Aynen bende aynı şekilde. Öyle bir erkek ile uğraşmak kafa yormak yerime ayrılmak hayatına bakmak bence çok daha mantıklı diye düşünüyorum ben. Çapkın biri asla yola gelemez bence..
Heyecan ve hevesini alana kadar. Bide çokkk sıkılmışsa bu durum doygunluk hissi vermişse. O tip birine asla ait oldugunu hissettirmezsen süreyi uzatırsın. Kaybetme korkusu ile senden başka şeye odaklanamaz.
Değişmiş gibi yaparlar gizliden devam ederler aklarlar kendileeini veya belki bir süre sadık olurlar sonra eskisine dönerler en kücük sorunda çünkü kanlarında var bozukluk
Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşa denmemiş
Hayır, gelmez..
Aynen katılıyorum bencede gelmez. Çapkın bir adama ne yaparsan yap bence düzelmez diye düşünüyorum. O öyle gelmiş bence öylede gider. O yüzden uğraşmamak lazım oylesi ile
Severse seve seve gelir sen merak etme. Ben mesela sevgilim yokken çapkınımdır ama sevgilim varken hayat tozpembe olur gözüm kimseyi görmez.
Benim hoşlandığım biri vardı ama tam sırtlandı adil yıldırım sayesinde aşık ettim baya düzeldi yakında düğün var fjkfkgk
Kişiden kişiye değişir ama sana bir kere o hatayı yaptıysa o olgunluk dışı gerçeği bile bile sana yaşattıysa kendine duyduğun saygıdan affetmenelisin
Gelir ama mezarda
zaten çapkınlıkla birisinin karısına vs yazar işler büyür ve mezara girer yola girmiş olur
Mümkün olmadığı gibi imkansız da değil ama boşa çaba, uğraşılacak daha yararıma olan şeylere vakit harcamayı tercih ederim
Doğru insanı bulunca düzelir bence o kadar capkinsa. Bir durulur yani.. o capkinsa biz de boş durmayiz herhalde 😈😅
Gelir tabiki. Ne istediğini anlayan partner ona çapkınlık yapma şansı tanımaz Arayış içinde olan insanlar, varlık içinde yokluk çeken kişilerdir..
Çapkın olması sıkıntı zaten ama benim öyle bı sevgilim olsa ben onu yola getirirm ama tekrar yaparmı ondan şüphelernirim
İneğin bile konuşabileceğine inanırım ama çapkın (yani sapık) birinin düzeleceğine aslaaa inanmam
Asla gelmez; yıllar geçsede çapkınlığı devam eder.
gelmesin ya bide onunla uğraşılmaz kendi haline bırakın bu tipleri
Bir insan 7de neyse 70de odur. Çapkınlık değişmez.
Abtal kadının yola gelmesi ölçüsünde düşünülebilir.
yok düzelmiyormuş doktora gittim onuda ayarttım.
Her insan değişebilir mesele o değişim noktasını yakalayabilmek
Bence gelmez. Yoldan gecerken 80 yasindaki dedeleri görmüyormusun, zor nefes aliyolar ama bizi yigcek gibi bakiyolar.
Erkekler yaş fark etmez her yaşda karıya kıza düşkün olur
Vallahi benim bir suçum yok. Kızlar çok çapkın :P
İllaki herkesin yola gelmesini gerektirecek faktörler vardır :/
Karıya kıza doyan erkek çapkınlığı bırakır haliyle yola da gelmis olur
İsterse gelir... Bu konuda kadının yapacağı tek bir şey yok
çapkın erkek yoktur seks düşkünü erkek vardır ve bundan asla vazgeçmem
BİR İNSAN KENDİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMEDİĞİ SÜRECE DEĞİŞMEZ. O YÜZDEN YOLA FALAN GELMEZ AKSİNE ZAMAN KAYBI OLUR
Kadın otoriter ve baskın ise çapkın erkek yola gelir
Gelmez ama kendini duzeltmeye calisirsa duzelebilir
Gider kendimi sokak hayvanlarına adarım daha iyi
en iyi görüş bence
Gelmez kafasına silah mı dayamışlar çapkın olması için kendi kararı
Slaym gibi erkekleri bir ben sevmiyorum heralde erkek adam dediğinin bi şekli dik duruşu olur.
Gelmez! Aldatmak farklı bedenlerde hüküm sürmek Tuzlu suya benzer “içtikçe içesin gelir”!
yola getirecek bir kadın vardır
Huylu huyundan vazgeçmez.
Gerçek aşk herkesi yola getirir.
İnsanlar değişmez.
Gelmez alışmış kudurmuştan beterdir.
Hayır asla yola gelmez.
kötü yola gelir iyi yola gelmez
Kendimden biliyorum gelmez
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler 😊
Gelmeeeezzz, Allah'ın cezası. 🤦
Biraz zordur arada istisna cikabilir
Gelmez yedisinde neyse yetmişinde o
Hayır gelmez tabi ki
Şarkıda da soylemiş ben adam olmam 😄
Gelir ama getirmesini bilecek hatunla gelir
Valla getiren hatun olursa helal olsun :D
Gelmez uğraşmaya çalışırken ömür heba olur gider.
Gelirim de sevmem şart
Evlenince gelir
Yorulursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?