Eşime saat aldım. Sizce güzel mi? Sade ve güzel geldi bana ama çok mu basit...

Eşime saat aldım. Sizce güzel mi? Sade ve güzel geldi bana ama çok mu basit...

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Harika, beğeneceğine eminim :) Golden Rose rengi saatleri çok çekici buluyorum
Kırılacağımı düşünmeyin. Eğer çok basitse değiştirebilirim. Aldığım saatçi 30 gün içinde değiştirebileceğimi söyledi. Daha henüz vermedim ona... Ben sadeliği sevdiğim için böyle bir şey aldım. Ama çok mu basit kalıyor?
Hayır günlük kullanıma uygun ben çok beğendim. Eşiniz sadeliği tercih ediyorsa taşlı saatler vs. İlgisini çekmez. Casio saatlere baktınız mı bilmiyorum. Bende golden rose ve gümüş rengi var. Ama zevk meselesi siz daha iyi tanıyorsunuz ve düşünerek almışsınız. Eminim sevecektir
Çok sade şık ve güzel eminim beğenir. Eşinizi düşünmeniz bile yeter onun için
Kırılacağımı düşünmeyin. Eğer çok basitse değiştirebilirim. Aldığım saatçi 30 gün içinde değiştirebileceğimi söyledi. Daha henüz vermedim ona... Ben sadeliği sevdiğim için böyle bir şey aldım. Ama çok mu basit kalıyor?
Hayır kırılacağınız için öyle yazmadım. Gerçekten bence çok şık ve hoş ben de sade beğeniyorum çünkü her şeye yakışıyor ve şok zarif duruyor ben olsam çok beğenirdim
Yorumunuz için teşekkür ederim. Eşim benim gözümde saf ve melek gibi olduğu için böyle bir saati uygun gördüm. Öyle çok süslü şeyleri yakıştıramıyorum. Kendiside öyle... Umarım beğenir. Tekrar yorumunuz için teşekkür ederim. İyi geceler.
Gayet hoş duruyor..
Kibar, hoş duruyor.
Beğendim, gayet hoş bence
Bence iyi düşünüp almışsın daha ne olsun onu yapmayanlarda var
Ama saat kötü değil mi
Guzel mi sizce. Sade ve zarif
Güzel bence güle güle kullansın. Umarım çok mutlu olur
Yuvarlak saat beğenmiyorum, büyük duruyor.
Bence sade ve şık👏🏻
Normal güle güle kullansın
kötü mü sizce
Hayır değil sade ve zarif 🙂
Çok güzel
Eşim benim gozumde saf ve melek gibi. O yuzden boyle sade ve zarif bir şey almak istedim. O da cok suslu puslu seyleri sevmez. Yorumunuz icin tesekkur ederim. Umarım beğenir.
Ucuz görünüyor sadece
Güzel değil yani.
Güzel kaça aldın
2000 tl
Güzel bence. Hoş ve kibar
Bence hoş.
Çok tatli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar