Benim sevgilim şu an askerlikde. Deyismesinden korkuyorum. Sizce deyisirmi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eskiden askerlik 18 aydı sonra 15 oldu... şimdi sadece 6 ay.
Bitinci ay zaten acemi er eğitimi, ikinci ay sınıf eğitimi, üçüncü ay işi anlama alışma, dördüncü ay yarısı bitti zaten bundan sonra çabuk geçer şehir de bir iki yer gezelim, beşinci ay gelecek ay zaten teskere...
Değişecek öyle uzun Bi zaman yok.
Havacı olursa biraz görgüsü artar...
Farklı bir şehir, yığınla erkek birlşjte yaşıyor, farklı bir tecrübe kazanır. Dışarıda olsa yanyana gelmeyeceği birkaç çok iyi arkadaş edinir.😂😂😂
Ve altı ayda bir ömür anlatacapu anıları olur. Birazdan kendi ekler...😂10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılPek bir şey olmaz şimdiki askerlik 15-20 sene önceki gibi al eline g3 ü çık dağa çatış tarzı değil, böyle durumda zaten insanda düzgün bir psikoloji kalmaz ama şu an daha çok hizmet odaklı getir götür, temizlik zaman doldurma vs olduğu için öyle çok değişmeyi tetikleyecek bir durum yok. He yorulur, çok yorulur, uykusuz kaldığı zamanlar olur, bazen canı sıkılabilir ama öyle komple bir karakter değişimi olacağını düşünmüyorum. Geldikten 1-2 ay sonra da tamamen eskiye döner zaten.
00 Yorumla
+1 yılyaptığı yere ve gördüklerine göre değişir ben zor bi askerlik yaptım çok değiştim insanların bana değer vermediğini çevremde ki herkesin sahte olduğunu öğrendim
143 Yorumla- +1 yıl
ilgini eksik etme ona karşı herkese karşı bunları düşünse de sana karşı bunları düşünmesin zaten oda bu kez şöyle düşünür ulan herkes beni önemsemiyor ama bu kız önemsiyor o zaman onun için yerin ayrı olur bence 🫶
- +1 yıl
yani şöyle ondan böyle şeyleri gizleme bence çok ciddi durumları gixlemeni öneririm ama ufak şeyleri söylersen Yüreği kabarır oda seninle ilgilensin :)
- +1 yıl
benim askerlik yaptığım dönemde ki sevgilim benimle ilgilenseydi böyle isterdim sevgilin çok şanslı bu arada umarım mutlu olursunuz
- +1 yıl
hastalığın çok ciddi bişeyse söyleme ama hani böyle ufak şeyleri söyle bence oda seninle ilgilensin karşılıklı ilgi
- +1 yıl
benimkisi uzun hikaye ya dönmemek üzere gittim ben askere paralı asker olucaktım işte bişeyler oldu o kız döndü gel dedi kalma kalmadım geçen gün terk etti o kadar güzel sevmiştim ki hani dönen muhabbetleri birisine anlatsam benim yerime ağlar kimse kimseyi böyle o şartlarda sevemez her neyse
- +1 yıl
söyle ya bence oda biraz üstüne düşsün askeriyenin yoğunluğu arasında unutmasın
- +1 yıl
teşekkür ederim 🫰
- +1 yıl
çok da hırpalama cocuğu 🫶😂😂
- +1 yıl
🫰iyi bakalım
- +1 yıl
😂😂 insaflı ol adam askerde
- +1 yıl
😂😂 ne demek banane ya az önce kıyamam diyodun bak işte tüm kızlar aynısınız
- +1 yıl
😂😂 eyvallah
- +1 yıl
hayırlısı olsun bakalım 🫰
- +1 yıl
arar arar dert etme
- +1 yıl
valla bilmiyorum henüz müneccim mertebesine ulaşamadım 🤷♂️
- +1 yıl
o normal ya acemi birliğinde daha ne nedir öğrenene kadar geçmiştir o kadar zaman
- +1 yıl
sende bir ay bekledin he vay be bu devirde Kalmış mı böylesi
- +1 yıl
helal olsun dayı ogli 😂
- +1 yıl
😂😂 Rica
- +1 yıl
teşekkür ederim iyi geceler dostum 🫶
- +1 yıl
🫰🫰
+1 yılMerhaba ben sevgilimle askere gitmeden önce sosyal medyadan tanıştım ve 6 ay onu bekledim. O sürecte sevgili olduk ve sana tek tavsiyem sinirli olduğunda onu sakinleştir yanında ol, o askerde değilmis gibi davran kısaca. Gittiğin yerlere onu da dahil et (ara, mesaj at) ve en önemlisi onu bunaltma çünkü çok kötü bir yere düşmüştü ve her gece aklımdaydı tartışırdı bana anlatırdı onu en iyi şekilde dinle ve sonsuz sev.. :)
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu zaman gösterecek gadası s
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDeğişir evet
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak, zor şartlara maruz kaldığı için değişebilir. Bu süreçte sana düşen onu anlamaya çalışmak ve anlayışla yaklaşmak. İki gün oldu aramadı falan diye tantana yapan kızlar oluyor, onlar tatile değil vatanı korumaya gidiyor. Sevdiklerinden uzak kalıyorlar, disiplin altına giriyorlar, istediklerini yiyip içemiyorlar ve bir de alt üst devre davası var... Üst devre alt devreye eziyet eder bir süre falan...
İşte tüm bunlardan dolayı anlayışla ve sabırla bekleyip destek olun, beni eskisi gibi sevmiyor, benimle ilgilenmiyor tarzı duygulara girmeyin. Gerisi kolay.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılPiskolijik olarak evet değişir çünkü orada yaşadığı şartlar gerçekten kolay değil anadan ayrı memleketten ayrı düşüyor kolay değil sen sadece onun halini hatrini sormayı unutma birde anlamsız triplere kavgaya girme ona köstek değil destek olmaya çalış birde seni düşünüp moralini bozarsa o askerlik hayatı iskenceye döner motive edici konuşmalar yap olumsuz olayları anlatma güzellik 🌺 rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benimki değişmişti 3 senelik değiliydik asker deydi vodofone self servis vardı orada önceden no lar konuşulanlar çıkıyordu yabancı no gördüm bir gün aradım esco et çıktı antalyaya geçen hafta yanımda geldi demişti oysa onu askere geçirirken filen o kadar valiydik mesajlar da çok iyidi hiç bir şey yok gibiydi ondan sonra para istemeye filan başladı benden aldstilgimi söyledim senin ismini verdi kadın dedim bir arkadaş var benim isimim le o konuştu gitti kadına diye yalan. aoyledi son radde de bitirdim para istemeler aldatilmalar tanıyamadım şimdi işte başka birine evleniyorum salı günü hayat bu değişen değişiyor benimki degismsiti
10 YorumlaGenelde askere gidince olgunlaşır derler ama benimki ücretli gitti orada 1 yıl kaldı ve komutan olarak durdu aksine benimki biraz şımarmış özgüven gelmiş gibiydi oturaklaşmamış aksine haha hihi olmuştu herkes komutanım komutanım diye arkasında dolandığı için
20 YorumlaSevgilin karakterli biriyse sevgine baki kalır. O değilde askere giden niye değişsin ki. Uzak kalacaksınız, özlem duyacaksınız hepsi bu. Askerden dönen bir umutla sevdiğine kavuşacak hayaliyle yaşıyor. Ama BAZI karaktersiz kızlar var ki laylaylom hayat yaşıyorlar sevdiği askerdeyken. bana kalırsa bu sevgide değil aslında da neyse. diyeceğim o ki asıl onlar değişiyor. ilgisizlikten ayıptır söylemesi ne b*k yapacaklarını bilmiyorlar.
30 YorumlaSevgilin elbette değişecek onu değiştirecekler psikoloji yönünden yıprancak tükencek 6 ay asker de öyle kolay geçmiyor ve geçmeyecek de 6 ay onu bekleyeceksin 6 ay onu bekleyip kendini de harap edeceksin çoğu zaman akıllı telefon aldığında seni arayıp boşalmak isteyecek sonra nude felan st diyecek ve sen bunu yapmaktan bir müddet sonra sıkılıp ayrılacaksın veyahutta erkek orada bir bacım gidip işini halledecek senden sonra belki kaç kişiye gidicek orada bilemezsin onları orada yaşayıp yaşayıp gelecek ve sonra seninle seks yapacak çok aptalca kısacası bunların hepsi olacak şimdi gel sevgilin askerde iken benimle tanış bana sadece bir şans ver ve herşeyin ne kadar iyi olduğunu sana gösterim
12 Yorumla- +1 yıl
Sen hangi ülkenin sapığısın çağ atlamışsın resmen inanılır gibi değil
- +1 yıl
Tamam aldatır belki belki de sen böylesin diye her erkeği böyle sanıyorsun neyse ne konu bu değil. Kız sevgilim var diyor sen numaranı ver tanışalım diyosun kendine de mi saygın yok. Bu kadar midesiz olamazsın
+1 yılYook ya değişmez seviyorsa sen onu o seni bekler merak etme ama tâbi askerliğin verdiği zor şartlar uykusuzluk bu komutan olayları felan bazen kafası yerinde olmaz ailesini özler seni özler bunun için asabi sınırlı veya bitkin davranabilir merak etme bişey olmaz inşallah
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Deyişir mi bilmem ama yine bir değişiklik olur. Farklı yer görüp farklı insanlar tanıyacak. Düşünceleri farklı şekilde yapılanabilir.
10 YorumlaNe anlamda değişecek 🤔 yani askerliğini yapıp gelecek nasıl bir değişme bu en fazla kilolu ise zayıflamıştır
12 YorumlaPiskolojik olarak çok fazla yipranacak hiç bilmedigi aşırı disiplinli bir yere gidecek sosyal aile ve senden uzak olduğu tanımadığı insanların içinde bulack kendini ve bu yüzden agrasif olacak ve seni sürekli yanında isteyecek bu 6 ay ikiniz için de zor geçecek ancak bu dönemi atlatirsanız birdah kolay kolay ayrılmaz siniz
10 YorumlaDeğişir, olgunlaşır ama sana karşı duyguları değişmez sanmıyorum
50 YorumlaTam tersine uzun zaman kız görmediği için sana bağımlı hale gelecektir. Bilgin olsun askerlikte arkadaşlarının teşviğide var. Hatta duyduğum kadarıyla cinsellik hapı kullananlar varmış.🤣🤣🤣
30 Yorumla
+1 yılSevgilin kaç yaşında?
Bide emin ol değişir ama her erkek aynı değil bazısı olgunlasir hayatı görür anlar bazısı da daha kötü olur gelince. Yani senin sevgilin nasıl biri bilmiyorum ama benim ki gelince kötü olmuştu sanki askerdeyken bana bağlanmıştı ilgisi sevgisi artmıştı ama gelince bütün ilgilisi bitti benden uzaklaştı yani şey diye düşünme askerde onu kendime bağlarım diye ben yaşadım çünkü olmuyor37 Yorumla- +1 yıl
Bakıcakmısın bana
- +1 yıl
Engelimi kaldır
- +1 yıl
Bakmiycam
- +1 yıl
burada da mi buldun beni ya
- +1 yıl
Bakman lazım gerçekten
- +1 yıl
Ne var
- +1 yıl
@perikizi24 benide rahatsız ediyor ya bakma engelle gec
+1 yılPsikolojik bir şekilde belki değişebilir ama senin bu durumda onun yanında olup onu anlaman lazım onun dışında da değişeceğini sanmam ayrıca neden değişeceğine dair korkuyorsun ki korkman ona güvenmediğini gösterir
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde askerlik var eskisi kadar zor olmadı en fazla 6 ay gidiyorlar ama meslek olarak askerlik yapacaksa yani birazcık değişiklik olabilir psikolojik olarak birçok şeyden etkilenebiliyor insanlar, ancak bunu en iyi siz bilebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana yazar misin bende ayni seyi dusunup durup üzülüyorum yazmandan anladim azerbaycanlisin galiba sevgilimde azerbaycanli dusunup duruyorum 12 ay sonucta sogur belki diye 😞 aradiginda cok morali bozuk konusuyor benle
118 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe zaman gitti? Benimki 2 ay oldu gideli simdi farkli yere gitcekmis ermeni sinirina duser diye korkuyorum senin bilgin var mı
Cevap sahibi+1 yılBenimkide 3 Temmuz , qosunda ne demek bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılGencede Şu an eylulde baska yere gidicem dedi üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılCok iyi olur, ama instagramimi o kiskandigi icin kapattim bi hesap acmam lazim bekler misin adini yaz ekliyim
Cevap sahibi+1 yılİnstagram nedense hesap acmami engelliyor twitter telegram vb uygulaman var mı acaaba
Cevap sahibi+1 yılTakip ettim seni nasil mesaj atiliyo bilmiyorum yazabilir misin
Cevap sahibi+1 yılİstek attim sana adim ozge
+1 yılKısacası bu sorunun cevabı EVET değişir. Hem olgunlaşır, hem büyüdüğünü fark eder. Askerden önceki hayatını önüne koyar ve sonrasında olmasını istediklerini koyar. Yani bu iyi yönde bir değişim olacaktır çünkü orada her türlü insan olduğu için onların arasında doğru ve yanlışı ayırt edebilme düşünce fırsatı da bulur değişim olsa olumlu yönde olur dedigim gibi. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz🙂
00 YorumlaDeyişir nedie ya ğ pls bazı şnsanları sinir krizine sokmaya hiç gerek yok sorunun cevabı ise psikolojisini yönetmeyi bilşyorsa değişmez :)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen değişecek ama iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi değişeceği kişiliğine ve gitti yere bağlı.
30 Yorumla
+1 yılevet değişir seks çok düşünür aklı fikri onda olucak çünkü va sana da bunu yansıtacak haberin olsun
10 Yorumla
+1 yılSana olan duyğularından bahsediyorsan bu insana bakan bi şey gerçekten seviyosa deyişmez araya mesafe girince de dahada özlemi artar eğer ara sıra konuşarsanızsa da daha iyi olur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu biraz onun karakterinin ne kadar oturduğu ile alakalı. Orada göreceği disiplin ve yaşayacağı olaylara bağlı olarak değişebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet huy anlamında agresiflik vs olabiliyor değişiklikten kastı buysa soğuyabilir de psikolojik olarak zor durumda olacak
00 Yorumla Karakteri sağlam ise değişmez ben gibi
#Hükümdar10 Yorumla
+1 yılDeğişir bence 6 aylık mı gitti. Beklediğin için helal olsun sana
04 Yorumla- +1 yıl
Doğru yazsaydın keşke cümle içinde çok gözüme battı
- +1 yıl
Hayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Deyişmek ne ya değişmek o
Daha yazı yazamayan cahiller bile sevgili yapiyo vay a q10 Yorumla
+1 yılSen degismede asker asla değişmez çok bırakan var askerleri yarı yolda
10 YorumlaAllah yardımcın olsun hele komutan kızınca askere eeeeh🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir evet baya değişir kimisini adam kimisini madam yapar askerlik
10 Yorumla Yazdığını okurken nöbet geçirdim hatalar yüzünden 🥲
10 Yorumla
+1 yılDeğişecek ve orada tanıştığı bir koğuş arkadaşı ile ilk fırsatta nişanlanacak
11 Yorumla
+1 yılBende asker yolu bekledim benim eski sevgilim değişmemişti
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok değişecek öncelikle bağırma küfür yükleniyor gelince😂
10 YorumlaAskerde baska sehirdeyse o sehirden kiz bulup sevenler oluyormus, dayimdan biliyorum
10 Yorumla
+1 yılKeşke bir insanın değişmesi bu kadar kolay olsaydı.. hickimse değişmez
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Ne anlamda diyorsun bilemem lakin bazılarına olgunluk gelir bazıları kudurur
00 Yorumla
+1 yılKimisine iyi geliyor. Bence değişir. Umarım iyi değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim başkasını bulmuştu. Bence askerde o değişmez de kadınları bilemedim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değişti bile. Ahmet olarak girdi askeriyeye artık o bir MEHMET.
Hepsi bu kadar.
00 YorumlaDEĞİŞEBİLİR yaşadıkları onda iz bırakabilir, etkileyebilir, DEĞİŞİME uğratabilir.
00 YorumlaZannetmem. Sen değişme. Kendini iyi kontrol et derim...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiplomayı nereden alıyorsunuz anlamıyorum. Daha cümle kurmayı beceremiyorsunuz kalkmış soru soruyorsunuz.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAaa o zaman özür dilerim. Saygılar.
Cevap sahibi+1 yılDeyisir mi demişsin de ona dedim. Zaten doğrusunu yazmışsın üstte.
Tuvalet yıkayıp havuç soyacak. Pek bşr şey olmaz bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişmez biraz ayak uydurma zamanı gerekir normal hayata sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılAskerdeyken öyle bir değişir ki geldiği zaman nasıl olur bilinmez doğrusu..
00 YorumlaEvet değişir.. bir çok asker arkadaşım askerlikten sonra kız arkadaşından ayrıldı
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılaskerden önce nasıl biriyse askerdede öyle biri olacaktır.
cevabı sen hayal et.00 Yorumla Haha kxkdjdjjdjd değişmesine fırsat bulabileceğini sanmıyorum kanka 😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ne için değişecek? Kızların arasında değil. hemcinselerinden hoşlanmıyorsa değişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaalesef değişir orada farklı farklı insanlarla tanışıcak ve askerdeki erkekler ac lar belki senin sevgilin hiç yapmadığı şey yapabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç yapmadığı şey ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Duruakcyy_ ya mesela kızlarla görüntülü konuşma uygulamaları indirip orada kızlarla konuşur çünkü askerdeyken çok düzgün insanları bile bozuyorlar
Vallahi ben hiç öyle bir şeyin içine girmedim fakat yakın çevremde olsun arkadaşlarımda olsun çoğu değişebiliyor ama tabii ki de her insan bir değil sen daha iyi tanırsın karşındaki insan.
20 YorumlaDeğişir abla, o askerde seni terk etmeden sen onu terk et bence. Asker adamdan olmaz çünkü, mesleği askerlik olan erkek sevgiyi, sadakati hak etmiyor. Onlara para yiyen karılar lazım
20 Yorumla
+1 yıl- Olumlu yönde değişir ve bunu daha olumlu olması sizin sevginiz ve desteğiniz
10 Yorumla
+1 yılbende ilk basta öyle düşünmüştüm sen onu bunaltmadığın sürece değişmez hani hiç bi şekilde değişmez aksine seni daha çok düşünür ama onu sıkmaman lazım rahat bırakman lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzar eşleşmede bazı askerler kadın soyunduruyo
11 Yorumla
+1 yılEger erkek arkadaşın saf canım biseyse askerde qözü açılabilir ☺️ geldiqi qibi basarsan nikahı sorun yok ama aradan bi süre qeçerse katiyen evlenmez 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılo da senin için aynısını düşünüyor olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasılsın bir değişim olacak ki en fazla biraz disiplin öğrenir.
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem