Ben ilk defa yaşıyorum orada burada görüyorum da meğer herkesin yarım kalan bı hikayesi varmış ve herkes bu duyguyla bı zamanlar cebellesmis. Öyle mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ilk defa yaşıyorum orada burada görüyorum da meğer herkesin yarım kalan bı hikayesi varmış ve herkes bu duyguyla bı zamanlar cebellesmis. Öyle mi?
Çektim ama o imtihandı değer verdiğim biri vardı onun ruhunu görmem gerekiyordu çocuk yanlış anladı demek ki baya süre bakışarak sinirli onun ruhunu gördüm vicdanım sorgulandı ilk görmedim baya bakınca belirdi önümde başımı çevirdim belki de kuzen de yanlış anladı niyetini anlayınca onun da anladım arkadaşının da ama yalancı kuzenim bana abla diyor birşeyler olmasa yani kötü olaylar inanacam evet ablanım kimi kandırıyon? seni tanımasam bu arada birini hatırladım öbürlerini unutmuştum hatırladım anıları evet o acıyı çektim 3 yıl çünkü çekmek zorunda kaldım çünkü dedim yine o çocuk sinirlendim vücudumda sinir vardı her şey üst üste geldi onu da yaşadım üstüne utandım üstüne rezillik bir yerde ne yapacağını şaşırıyorsun elin ayağına dolaşıyor ama doğru bir şey değil imtihanın bunun da farkındasın
Daha önce çok ağır bir aşk acısı çektim tabi. İki yıl ağladım, barışalım diye döndü o süreçte tabi barışmadım ama olsun 😄 Aşk acısı da boş be hersey geçiyor.
Herkesin yarım kalan bir sevgisi gerçekten sevdiği de istemeden karşılık bulamadığı sevgiler olmuştur, benimde olmuştu çok fazla uzun soluklu bir sevgilim olmadı ama sevdiğim ya da aşk konusunda yaşadığım sıkıntılar oldu, ama en büyük sorunum sosyal hayat içerisinde hayatıma giren insanlara gereğinden fazla değer verdim.
Cevap
5Cevap
Yalnızlık acısı çekiyorum
Çekmiyorum, çekmedim. Düşünüyorum da hiç aşık olmadım. İlk aşk mevzusu vardır yaa hiç olmadı. Ama hoşlantı oldu mu? Evet aşırı hoşlandığım birileri oldu. Ama aşk acısı çekmedim. Zaten acı çektiren hiçbir şey güzel değildir.
Herkesin başına gelen bir şey bu sonuçta. Ama zamanla geçiyor
Aşk acısı mı bilmiyorum unutmak istiyorum ama unutamıyorum karmaşık bi durumun içindeyim
Evet çektim daha önce degmez
Geçmişte çok sevdiğim olmuştu.
Aşk kim 🤔😅
Hayır
Şu an
Bir dönemler evet
Sevgiilinmiydi
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?