Ciddi ilişkilerde sevgilinizin doğru insan olduğuna emin olmak için ne kadar zamana ihtiyacınız var?

6 ay-1 yıl
1-2 Yıl
2-4 Yıl
5 Yıl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ciddi ilişkilerde sevgilinizin doğru insan olduğuna emin olmak için ne kadar zamana ihtiyacınız var?

Şahsen ben en fazla 6 ay kimsenin kimsenin zamanını çalmaya hakkı yok ! Uzun süre ilişki yaşayan biriyle ciddi bir ilişki zor ! Sonuçta her şeyi sizden önce başka biriyle yaşamıştır size özel bir şey kalmamıştır !!!
Bazen kısa zamanda karar verseniz de olmuyor maalesef. Birçok şey değişebiliyor. Artık evlilikten yana pek beklentim kalmadı. Ama evlenmek isteyen her arkadaşım dostum vs her türlü destek oluyorum. İnsanların o mutluluğunu görmek bile güzel. Ayrıca bu işler bence 25 ile 30 yaş arası çok güzel :)
Üniversite okurken bu kararı 3. yilimizda almıştık, gerçekleştiremeden ayrıldım 😅 Neyse işte şu an işi gücü olan hayatı oturmuş bir kadınım bu kadar uzun sürmez artık. Ondan ve duygularımdan eminsem 1 yıl içerisinde düşünürüm evliliği
1-2 sene aralığında olabilir sanıyorum, daha kısası veya uzunu kararımın sağlıklı olmasını engeller.
Senin şu mantığınla napcaz😂
Mantıksız da duygusuz da olmuyor valla, karar verirken ikisini de dinlemek lazım 😂
Cevap
2Cevap
İlişki uzadıkça laçkalaşıyor bence 😂 En iyisi kısa ve öz tutmak. Tabi öncesinde evliliğe hazır hissetmek lazım kendini.
Hemen bir haftada evlen o zaman 😂😂
Fazla geldi bu da 😂
Neye göre bu hesap 😂😂
♾️
Ömrümün buna karar vermeye yeteceğini sanmıyorum 😂
Yeter yeter abartma sende 😂
En az 6 ay🤔 1 yıla kadar da netleşir. Bundan daha uzun sürüyorsa olmaz o iş. Takılıp dağılırlar😂
Soruma tek yanıt veren olarak teşekkür ederim 😂
Rica ederim 😂 2 kişi daha kazandırdım sana 😂 onun içinde rica ederim 😂
Ayağın uğurlu geldi derler ya 😂😂
Mübarek insanım 😇 aha bu da ispatı
5 sene
Maşallah 😂
1 yıl yeterli düşünmem için
Doğru kişi ile 1 hafta yeterli olabilir.
1-2 yıl dedim ama 3 olabilir duruma göre
Bir gecede jsslskjlf
6 ay 1 yil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?