Aşk İlişkileri Flörtünüzü yanınızdayken öpseler napardınız? yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hemcinsiniz flörtünüzü öpse napardınız? Ama bildiğiniz arkadaşça bir öpücük değil dudak falan Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sorunun benle alakası yok. Merak ettim sordum. Benim olana birak öpmeyi bakamazlar yani.. geniş misin diyen arkadaşlards haddini bilirse iyi eder. Flörtünüzü yanınızdayken öpseler napardınız? Cevapla Fal Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sevgilim buna müsade ederse kalkar giderim. Ben bu tarz mevzularda üçüncü şahsi kale almam benim için sadece sevgilimin tepkisi, duruşu önemli 0 0 Yorumla
rainbowll_ceren Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yok artık daha neler, haddini bilsin, utanmaza bak, bir tane tokat patlatamadın mı? 0 1 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Başıma gelmedi ki Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl O kadar yakınsa bitmiştir umursamıyor gibi davranır aynısını yaşatırım 0 0 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Öpen kişinin amel defterini kapatırım galiba 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. O kadar rahat bir kız zaten hayatıma giremez 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. kim opebilir :)))dunya terse dinebilir bu dedigin geneolmaz :) 0 0 Yorumla
Ikae_ Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 98% +1 yıl Ben de onu dudaklarından öperim, çok normalse öyle öpmek.. 0 4 Yorumla barmen112233 +1 yıl ısın sonu grup a gıdıyo yanı Yorumla Ikae_ +1 yıl @barmen112233 kız arkadaşını öpen erkekle grup yapmak istersin demek Yorumla barmen112233 +1 yıl öpmesıne ızın veren grup a da hayır demez Yorumla Ikae_ +1 yıl @barmen112233 cevabımı çok yanlış anlamanın sebebini biliyorum, beynini kullanmanı öneriyorum Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hop noluyo derim en fazla o kadar. Saç başa girecek hâlim yok. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. Flörtüm başkasıyla nasil dudak dudağa gelecek ki? Geliyorsa zaten flörtüm olmaz 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yumruğu eklerim benim aşkımı erkek opemez ulen 😅 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç masum bir hareket değil affetmem 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Konuşmam bir daha. Onu öpenle mutlu olabilir. 0 0 Yorumla
barmen112233 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl nasıl cesaret edecek pekı ona bılınclı mı 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. :D 112 miydi ambulans 0 0 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Öpmeye fırsat bırakmam 0 0 Yorumla
Freesia_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum her şey olabilir😂 0 1 Yorumla barmen112233 +1 yıl sıddet mı ask mı 3 lu Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Epey genişlik var galiba 0 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Ben ne alaka Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Sen soruyorsun sen istiyorsun gibi geldi bana Yorumla
anneçişimvar Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. kasara laf anlatilmaz saci basi eline verilirr😡 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kavga ederim 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Döverim. 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eski flörtüm 0 0 Yorumla
Pilates22Cm Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl ızlerdım 0 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Neden Yorumla Pilates22Cm +1 yıl nasıl yapıyor dıye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sevgilim buna müsade ederse kalkar giderim. Ben bu tarz mevzularda üçüncü şahsi kale almam benim için sadece sevgilimin tepkisi, duruşu önemli
Yok artık daha neler, haddini bilsin, utanmaza bak, bir tane tokat patlatamadın mı?
Başıma gelmedi ki
O kadar yakınsa bitmiştir umursamıyor gibi davranır aynısını yaşatırım
Öpen kişinin amel defterini kapatırım galiba
O kadar rahat bir kız zaten hayatıma giremez
kim opebilir :)))
dunya terse dinebilir bu dedigin geneolmaz :)
Ben de onu dudaklarından öperim, çok normalse öyle öpmek..
ısın sonu grup a gıdıyo yanı
@barmen112233 kız arkadaşını öpen erkekle grup yapmak istersin demek
öpmesıne ızın veren grup a da hayır demez
@barmen112233 cevabımı çok yanlış anlamanın sebebini biliyorum, beynini kullanmanı öneriyorum
Hop noluyo derim en fazla o kadar. Saç başa girecek hâlim yok.
Flörtüm başkasıyla nasil dudak dudağa gelecek ki? Geliyorsa zaten flörtüm olmaz
Yumruğu eklerim benim aşkımı erkek opemez ulen 😅
güzel kardeşim loading...
Hiç masum bir hareket değil affetmem
Ben de onu orada başka türlü operdim
Konuşmam bir daha. Onu öpenle mutlu olabilir.
nasıl cesaret edecek pekı ona bılınclı mı
:D 112 miydi ambulans
Eski flörtüm demek istedin sanırım
Öpmeye fırsat bırakmam
Bende onu öperdim doyasıya hem
Hemen grubu başlatırdım 😀
Gruba gidersi abla ☺️
Bilmiyorum her şey olabilir😂
sıddet mı ask mı 3 lu
Epey genişlik var galiba
Ben ne alaka
Sen soruyorsun sen istiyorsun gibi geldi bana