AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevdiğin kız başkasına varmış dayanabilirsen dayan Ali Cabbar
Bu yorum gerçekten çok komikti🤣🤣🤣
@İpek1863 ne güzelde güldünüz ipek hanım
@Acillyardımlazım Rica ederim acil yardım lazım bey
@İpek1863 adam kendinden kaç yaş büyük ve tipsiz, neresinden hoşlandı anlamadım kırmızı kalp atıyor her mesajına
@İpek1863 ne zaman isterseniz ipek hanım yaşınızı öğrenebilirmiyim demiyorum abaza değilim ipek hanım
Belki seninki fantezi arıyordurdady sugar gibi ne bileyim
@İpek1863 sende arıyorsan step brotherın olayım
@Acillyardımlazım 18 yaşındayım ve ayrıca bana Hanım demeniz gerçekten çok kibarca☺️
@İpek1863 herifi ofiste gördüm. Giyim kuşam zaten berbat, tip desen o da yok. Ama adamın neresinden hoşlandı anlamadım 😡
@İpek1863 tabiki kraliçeye ismiyle hitap etmek olmaz ipek hanım bende 18 yaşındayım
@Acillyardımlazım böyle Yok kalsın teşekkürler
@İpek1863 şakaydı sadece 🤣🤣 ipek hanım
@Acillyardımlazım abicim bi sus artık bildirim gelip duruyor yeter ya
Abini yesinler
@Acillyardımlazım ne güzel yaşı kız
Yasitiz diyecektim😅
@Acilllyardımllazım Bence Burası gayet iyi öyle değil mi
Sitede mi atıyor daha detay versene herkeze yorumda aynı şeyi yazmışsın
hayır ya iş yerindeki mesajlarda 🤢
hayır ya adam hem tipsiz hem giyimi falan zevksiz herifi ofiste gördüm. Nesinden hoşlandı bu adamın anlamadım, bana böyle adama böyle sürekli
bana bu emoji 🙂 o tipsiz herife ❤️ bu emojiden kullanıyor
Ohoho her kırmızı kalp attığım kişi hoşlandığım oluyorsa Vay Halime😅
adam kendinden kaç yaş büyük ve tipsiz, neresinden hoşlandı anlamadım 😒 kırmızı kalp atıyor her mesajına
Dediğin kendisinden kaç yaş büyük tipsiz kişi zengin mi ki
hayır ya adam hem tipsiz hem giyimi falan zevksiz herifi ofiste gördüm. Nesinden hoşlandı bu adamın anlamadım, bana böyle 🙂 adama böyle sürekli 😍❤️
Seninki abayı yakmamış mıdır yoksa başka böyle varmaz birine ya da senin dediğin o adamın hal ve hareketleri düzgün ise ona abayı yakmış olabilir yanlış anlama Sana kibar değilsin demiyorum veya hal ve hareketlerini düzgün değil demiyorum belki seni ve onu kıyaslamış ve onun harbi hareketleri daha düzgün gelmiştir ona ben bile anlamadım de ne dediğimi😅
Ya bana açıkça desene tipsiz ve kendinden büyük seviyor diye kıvırmaya gerek yok. Bozulmam, merak etme 🤢
Tamam büyük seviyor oldu mu
Oldu 🙂
Kızın babası yaşıyor mu veya araları nasıl? Eğer yaşamıyorsa veya araları kötü ise bu tür sorunları yaşayan kızlarda baba fantezisi olur.
Evet, o kızın aklı o adamda.
sürekli adamın attığı mesaja kalp atıyor, bence de o adamdan hoşlanıyor
@slav__kurttt10 o adamla mı olmak istiyor sence 😬
Bence evet. Kalp ve öpücük smile kullanan kız, o adamı istiyor demektir. Kendi ilişkilerimden biliyorum. Kız, adama yağ çekiyor.
çok haklı bir yorum yaptın 🤢
Benim tatlılığıma, sportif yürüyüşüme ve giyimime o tipsiz herifi tercih etti yani. Bravo ya başka bir şey demiyorum
Bırak tercihiyle yaşasın sana güzel kız mı yok. Salla gitsin, biri gider diğeri gelir.
bro orası öyle ama Elif farklıydı. Gitti hiç yanına yakışmayacak birinden etkilendi 🤢
Gözünüzde büyütmeyin şu kadınları. Bir kadına ne kadar çok anlam yüklersen kendine verdiğin değer ve anlamdan bir şeyler yitirir, zamanla duygusuz birine dönüşürsün. Daha güzelini bul, Elif’in o zaman esamesi okunmaz.
@slav__kurttt10 bro ne yapacağım şimdi 😑
Kızı kafanda sil. Hobilerle kafayı dağıt ve daha güzel olanlarına bir süre sonra yelken aç. Unutma bağlanmak yok!
Evet Ali Cabbar.
Sağol ya çok moral verdin
Hahajshsjsjsjsjjs
neresi komik, ben gülüyor muyum 🙂
adam kendinden kaç yaş büyük ve tipsiz, neresinden hoşlandı anlamadım kırmızı kalp atıyor her mesajına
Sana göre öyle bir de onun gözünden bakmak lazım adama.
ha aynen adam Kıvanç Tatlıtuğ 🙂😒 adam dünyanın en tipsiz ve itici insanı
Senin açından bakınca dünyanın en iticisidir Ali Cabbar haklısın.
Ya adamı gördüm diyorum ofiste. Tatlılığı yok, karizması yok. Sadece çatlak çatlak hareketleri olan biri kendince kendini komik sanıyor.
Mesaj olarak falan mi
Yok sesli atıyor kalbi knk
adamın attığı her mesaja kırmızı kalp bırakıyor ve adam kaç yaş büyük ve tipsiz 😒
Adam ünlü falan değilse geçmiş olsun
adam kendinden kaç yaş büyük ve tipsiz, neresinden hoşlandı anlamadım kırmızı kalp atıyor her mesajına
Ya zengindir ya da cidden beğeniyordur kız. Bazıları çirkin seviyor bakarsın 😂
Benim tatlılığıma, sportif yürüyüşüme ve giyimime o tipsiz herifi tercih etti yani. Bravo ya başka bir şey demiyorum 😒🙄😵💫
her şey dış görünüş değil ama öyle deme bende asla dış görünüşe önem vermem mesela
Tamam da niye o adam, adamın hiçbir özelliği yok sadece komik birisi
Oda yeterli bi sebep serenay Sarıkaya Cem Yılmaz aşkını düşün 😂
olabilir
Agzına almayı istermisib