Bir erkek ciddiyse bunu yaptıkları ile gösterir. Soru sorarak sana rol yapar kandırabilir. Sanal ortamda olan şeylerin güvencesi yok. Burada öyle böyle diyip yarı yolda bırakacak karakteri kişiliği tam oturmamış insanlar çok çıkar. Burada veya başka bir platformda. Tanış ilerlet yaptıklarına bak öyle anlarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılBuluştuk yahu yüzyüze burdan değil sanal değil
En İyi Cevaplar
+1 yılyani kendin sorarak bir şey elde edemezsin çünkü yalan da söyleyebilir en doğrusu sormadan kendisinin bir şeyler söylemesini beklemek zaten ciddiyse seninle ilgili evlilik hayalleri kurar aile hayali kurar gelip bunları da sana söyler hayal kurmuyor diyelim o zaman sevmiyordur zaten hangi erkek olursa olsun hayal kurmayı sevsin sevmesin kurar ister istemez he bir de şu var gelip sana geleceğinizden bahseder işte planlar yapar mesela ilerde şunu yaparız şöyle yaparız böyle yaparız falan diye yani ben kendimden örnek veriyim mesela bundan 2 sene önce kızla daha 6 aylık bir ilişkimiz vardı benim sayemde düğün salonu düğündeki yemek pasta ıvır zıvır onları falan planlamıştık
115 Yorumla- +1 yıl
evet ciddi düşünmese bile gittiği yeri haber verir
Soran+1 yıl:((((((
- +1 yıl
Dostum üzülmemen lazım eğer bulduğun insan gerçekten seviyorsa sen sormadan kendisi çoktan hayalini kurar ve anlatır
Soran+1 yılDaha yeniyiz ama erken zaten hayallerini anlatmasi 2 hafta olmadi daha
- +1 yıl
onun için evet daha erken 1 ay 2 ay falan olsun o zaman belli olur zaten
Soran+1 yılBir iki ay da erken ya zaman hızlı geçse 6-7 ay olsa off
- +1 yıl
kanka o kişiden kişiye göre değişen bir şey kimisi vardır mesela direk 2 hafta sonrasında o hayalleri anlatır kimisi vardır 1 ay kimisi 2 ay böyle böyle gider yani insandan insana değişen bir şey
Soran+1 yılAma mesela bir insana hemen 1 ay sonra falan aşık olunur mu ki öyle bağlanır mı erkekler gerçekten bilmiorm yani
- +1 yıl
o senin karşındaki insana bağlı bir şey eğer seni gerçekten seviyorsa daha şimdiden aşık olmuştur zaten bağlanmıştır
Soran+1 yılPeki başka türlü anlayabilirmiyiz seven insanın davranislari nasıl olur
- +1 yıl
durmadan merak eder haber verir güzel şeyler söyler ilgi gösterir her zaman trip atıyorsan tribin tatlı gelir mesela hoşuna gider
Soran+1 yılAma haber edio diye ciddi olduğu anlamına da gelmez tabi 🤣of ne zor işler erkekleri çözmek çok zor
- +1 yıl
Kanka anlattıklarımın hepsi varsa seviyordur onu söylüyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim tek başına yetmiyor anladım sagolun
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Evet
181 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne gibi sorular olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet güzel bir soru geleceğini görmediğin bir ilişkiyi devam ettirir misin evet güzel
Soran+1 yıl22 yaşındayım
Soran+1 yılValla 25 ime kadar nişan söz istiyorum 26-27 evlilik olabilir anne olmayı bilmiyorm
Soran+1 yılTabi zaman kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yılDaha zamanım var ama Nisan söze kadar tanıma Faslı da var birbirimizi tanicaz edixez ki Nisan söz olsun... Hadi inşallah isteklerin olur inşallah ☺️
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣e ancaaaa iyice tanımadan nişan yapamam ki
Soran+1 yılİnşallah.. isteee tuzak sorular neler onları tam bilsem soracam da olmuyo.. vallaa iyice tanımadan evlenilirse sonu boşanma oluyor zaten
- +1 yıl
Bu yüzden utanmadan, çekinmeden herşeyi sor sorgula. Merhametli bir adam mı değil mi iyice analiz et. Herşeyi mantığa dayanarak yapıyorsa zaten o adamı hemen al hiç bekletme :) tuzak soru şöyle olur; sana kötü gelen bir şeyi doğru bir şeymiş gibi lanse ederek sor. Örnek; "kızını dövmeyen dizini döver diye boşuna dememişler aşkım dimi?" Diye sor. Evet haklısın derse bil ki o adam adam olamamış
Soran+1 yılHimmmmmm e peki ya beni yanlış anlarsa tuzak sorular sorarken 🤣
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hahahaha
Soran+1 yılHayırlısı olsun de acele etme temiz birini bulana kadar erkeğin her yaşta çocuğu olur nede olsa 🤣🤣🤣
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣yokmu hiç iş yerinden falan
Soran+1 yılOlur zamanla illaki çıkar karşına biri
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣bı tane uygulama var konumuna yakın kişiler varsa karşına çıkartıyor bnde ordan buldum da işte
Soran+1 yılYolunun kesiştiği insanları çıkarıyor karşına
Soran+1 yılYok tinder değil happn
Soran+1 yılTinder amacı başka ya 🤣🤣
Soran+1 yılAllah Allah
Soran+1 yılİyi tipin
Soran+1 yılYa kadınlar biraz gösterişli tip seviyor özgüvenli .. ya kasıntı gibi değil tabi ama özgüvenli.. açıkçası kadından kadına da değişiyor bu durum
Soran+1 yılKadınlar bı değişik oldu erkeklerde değişik oldu
Soran+1 yılNe istediklerini bilmiyorlr yani
Soran+1 yılİşte tek tük binde bir
Soran+1 yılNe güzel
Soran+1 yılEvet indir bak
Soran+1 yılYolda gördüğün kişi kullaniosa onu bile görebilirsin
Soran+1 yılBoğa
Soran+1 yılOlur inşallah iyi seç ama
Soran+1 yılEn iyisi çokta iltifat falan etme ilk başlarda simartma
Soran+1 yılHahhhh burada hata yapion demekki
Soran+1 yılSimart ama çok simartma sevgili olmadan simartma
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣iyi o zaman başarılar
Soran+1 yılDaha soramadim geleceğini görmediğin bir ilişkiyi devam ettirir misin diye e yalan soylebilir hayır diyerek of
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılKonuscamm
Soran+1 yılGünaydınnn
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBuluştuk konuşamadım gene bulusunca konuscz
Soran+1 yılVlla orta derecede gidiyor bakalım bilmiorm
Soran+1 yılEh öğrendim de tuzak soruya tuzak yalan cevaplar verirse nolcak?
Soran+1 yılYok ya bazıları öyle güzel rol yapiyorlarki inanmak güç alışmışlar yalanaa
Soran+1 yılGeçmişteki iki sevgilimden biri çok yalan söylüyordu profesyonelce en sonuncu eski sevgilim de yalan söylüyordu aldattı sonunda da
Soran+1 yılYazdım
+1 yılYemin ederim troll 👿 değilim
misal sevdiğim beni ilk 48 kilo iken sevdi, şimdi 89 kilo oldum 100 den iniyorum ve beni hala çok seviyor.. Bende aşk acısından aldığım kiloları şimdi geri veriyorum. Yani seni her daim seviyorsa , engel hiç bir şey söz konusu etmiyorsa net ciddidir
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru Allah mutluluğunuzu bozmasın ☺️ ama işte yeni olduğumuz için sorular sorarak anlaşılır mı dedim bağlanmak istemiyorum çünkü kolay bağlanıyorm zaman gecirdikxe
- +1 yıl
konuşarak değil susarak anlaşmak 🥰 aşktır (:
Soran+1 yılWuuuuuuuuu
- +1 yıl
🔥🙃😍🫶
Soran+1 yıl🌸🌸🌸🌸
- +1 yıl
MyLov333@Soran🙈🥳🤷♀️
Soran+1 yıl🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹love youuu
- +1 yıl
48 kilodan 100 kiloya kaç yılda çıktın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle erkekler kendini belli ediyor, davranışlarıyla oyalamamasıyla onları da biz kaybediyoruz.
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte kimi de rol yapıyor anlayamıyoruz kiii
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eğer çok yeniysen asla böyle sorular sorma. Totona tekmeyi hiç ummadığın anda yiyebilirsin.
Onun yerine kendisini tanımaya çalış. Zaten sana fikir verecek. Çok yeniyiz döneminden b*kunu çıkarmayınız.21 Yorumla
Soran+1 yılİşte kendimi kaptırmak istemiyorum baglaniom
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBir erkeğin ciddi olup olmadığı zaten zamanla anlaşılır. O yüzden ona sormana bence gerek yok diye düşünüyorum. Eğer niyeti ciddi ise zaten bunu bir şekilde belli eder konuşmaları veya hareketleri ile zaten ama niyeti ciddi değil ise zaten direk anlarsın ya. Niyeti ciddi olan adam ilgili olur seninle hayaller falan kurar hep.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünüp düşünmediğini hareketlerinden anlarsın. Direkt sorarsan hiçbir erkek öylesine takılıyorum demez.
11 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru da işte hareketleri ne gibi mesela örnek verir misiniz
Soru sorarak bir erkegi tanıyamayiz, çünkü profesyonel laf ebeleridir, Sadece bilinçaltına inip deneyerek, bazı şeylerde kelime oyunu yaparak düşürebilirsin, linclemeye gelmeyin beyler ama öyle 🤣
10 Yorumla
+1 yılbunu soruyla anlayamazsın çünkü sana NE DUYMAK İSTİYORSAN onu söyleyecek ve bol bol yalan
o yüzden net olarak isteidğini sn söyleyeceksin ve sonra arkana yaslanıp izleyeceksin kaçıyor mu kalıyor mu soğuyor mu10 YorumlaKimseyi soru sorarak anlayamazsın
Onunla yaşayarak, onu görerek anlayabilirsi.
Bu da zamanla olur. Hemen sonuç çıkartmak diye bir şey yoktur. 3 ay 5 ay takıl bakalım ne kadar ciddi. Seninle oynuyor mu yoksa gerçekten ciddi mi anlarsın.10 Yorumla
+1 yılSorma eğer sorarsan fazla ustelersen kacirirsin o yüzden onu gözlemle aile bağları nasıl evcimen mi işinde nasıl hayatinda devamlılığı olmayan insan zaten evlilik düşünmez düşünse bile mutsuzluğa götürür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence sorma hemen. O da bilmiyordur ki seninle evlenip evlenmeyeceğini.. biz kadınlar biraz fazla heyecanlı oluyoruz bu konuda, o erkekle bir şey olup olmayacağını biliyoruz ya da bildiğimizi sanıyoruz. Öyle olduğunu farz etmek istiyoruz. 🙃
10 Yorumla Canım sorularla tanıyamazsın. Zamanla anlayacaksın vakit gittikçe kendini belli edecek
19 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm benim aklıma da şöyle geldi mesela lay lay lom dusunen biri hiç umursamaz nereye gittiğini falan söylemez
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yılNe zamana kadar peki güven kazanmak için rol yapar?
Soran+1 yılCinsellik olayında cizgimi biliyor ve o çizgiyi asmayacagimi da biliyor teşekkür ederim abla evet tetikte olmak lazım zaten çok yeniyiz
+1 yılOnlar öyle iyi oyuncular ki sorularına her zaman tatmin edici gerçekci cevapları olur öyle güven verirler ancak gercek yüzlerini kendi istediklerinde görürsün ama artık çok geçtir
10 Yorumlamerhaba sorularla cok fazla bir ilerleme kaydedeceginizi dusunmuyorum bunu once biraz zamana yaymalisiniz birbirinizi biraz tanimalisiniz daha sonra zaten kafanizda yureginizde birseyler belirecektir ondan sonra daha rahat sorular sora bilirsiniz guzel gunler...
10 Yorumla
+1 yılCiddi olup olmadığını anlamak için anne ve babanla tanıştıracaksın. Hatta söz yüzüğü takalım diyeceksin. Ailemden habersiz haşna fişne işleri bana ters diyeceksin
10 YorumlaSoru sormakla zor çözebilirsin. Davranışlar, oturupkalkması, insanlarla diyalog halinde olması, çevresindeki insanları tanımakla daha iyi gözlemlersin...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıklı sorular sorunca anlaşılır tek taraflı sınava sokmak olmaz bilinçli iki kişinin arasında sorulur ve olması gerekli olanda iki kişi arasında aklındaki bütün soruları karşılık soru cevap olarak yadirgamadan cevaplamak ulu ortada değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılZaman ver her şey ortaya çıkar. Ama zaman derken biraz uzun zaman olabllir önemli olan sen ne kdar dürüstsün viddiain kendine ne kdr inanıyorusn
10 Yorumla Sen bahsetmeden anlatamadan ondan birşeyler görmeye başlarsan eğer bu onun ciddiyetini anlatır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Konuşma tarzıyla davranışlarıyla anlaşılır zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğız aramaktan ziyade zamanla kendisi söz ve davranışlarıyla belli eder zaten
10 Yorumla
+1 yılCiddi biri başta belli eder zaten az izlersen konusmana bile gerek yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDavranışlarıyla belli eder benimki bir buçuk aylık sevgiliyken başlamıştı bu parmağa bi yüzük gerek, çok yakışır, burası boş kalmış falan demeye. ya da mesela kahve fotoğrafı atıp hadi gel kahve içelim diyodum tuzluysa koşa koşa gelicem diyodu. Bide bence evlilik düşünen erkekler daha sahiplenici koruyucu oluyolar. Sahipleniciden kastım bu saatte çıkma bunu giyme değil de işte dikkatli ol, şemsiyeni de yanına al falan gibi senin iyiliğini düşünen şeyler
10 YorumlaTabikide bu en doğal hakkın fakat onun doğru cevap verip vermediğini karakteri ile bağdaştirabiliriz
10 YorumlaDavranışlarından sahiplenmesinden belli olur.
10 Yorumla
+1 yılCiddi sevenlere genelde şans vermediginizden anlayamadıniz
10 Yorumla
+1 yılSoru sormayarak heleki o listelediğin sorular tam bi nogo
10 Yorumla
+1 yılEn uzun iliskin ne kadar sürdü? Neden bitti? diye sorabilirsin, biraz fikir verir.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle ilişki konusu aceleye gelmemeli her şey yavaş yavaş temkinli ilerlemeli. Sana bu süreçte çok yardımı dokunacak kitap önereceğim mutlaka okuyun okutun. Esra Ezmeci 'nin kitaplarını okumanız size yardımcı olacaktır. Sağlıkla kalın 💜.
10 YorumlaYalandan gel evlenelim de , evet derse senindir , kaçarsa senin hiç olmamıştır sende kalbini boş yere meşgul etmemiş olursun 100% etkili yöntem. Evet dersede sen kaç😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlayamazsın yıllar sonra gidince dersin ki aaa ciddi degilmiş. yani zevk almaya bak gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılerkekler cok iyi yalan soyler ama fazla dikkatsiz olduklari icin kolayca anlarsin yalan mi degil mi diye basta sorularla anlamazsin ama hissettirir zamanla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani olabilir sorulara ve adamın dürüstlüğü lne bağlı
10 Yorumla
+1 yıldavranislar sonuctur.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma hangi davranışlar
- +1 yıl
seninle ilgili ne olucak
Soran+1 yılTamamda örnek verebilirmisiniz
+1 yılSen beni seviyormusun diye sor sonra evlenişcek kadarmı de sonra evlenelimmi diye sor anlarsın sonra
10 YorumlaCiddi olan insan sizinle gelecek düşünen insan zaten bunu düşünceleriyle davranışlarıyla belli eder
10 Yorumla
+1 yılHeycanlandıran sorular sor 10 sene sonra bizi nerede görüyorsun aşkım ben mesela 2 çocuklu ve pariste mutlu bi şekilde görünüyorum de
10 Yorumla
+1 yılileriye yonelik planlarını sor
15 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda dicek bizim hakkımızda desem ( çok erken daha yeniyiz ama yani iki hafta olcak daha ) sorulur mu ki böyle
- +1 yıl
m*l degilse hangi konuda diye sormaz ve hayallerini falan anlatır
Soran+1 yılHmm o hayallerde ben varmiyimdir acaba
- +1 yıl
sanmıyorum daha 2 hafta olmus ama evlilik dusunuyosa hayallerinde bunu sana soyler
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
+1 yılBunlara evet der sende inanırsın işte 😂
146 Yorumla
Soran+1 yılYa yüz ifadesi hal tavırları belli etmezmi
- +1 yıl
Kuzum kusura bakma ama biz erkekler bayağı oscarlık oynuyoruz 😂
Soran+1 yıl:( vay be açık sözlülugub böylesi teşekkürler 🤣e peki nasıl anlicam
- +1 yıl
Bunlara evet diyip kısa süre sonra işi cinselliğe çekiyorsa bil ki kullanmaya çalışıyor 😂
Soran+1 yıl:))) uff uff
Soran+1 yılBaşka kız mı yok ya eglenilcek bir sürü kız var bakireyim hem ben sınırlarım var ysni
- +1 yıl
İşte sınırlar aşılmak için var seni güvenip inandırırsa senin o bakirelik hikaye olur 😂
Soran+1 yılYook öyle işte 🤣🤣🤣bundan öncede sevgilim oldu istediler hep hayır dedim redddettim ve ben buna da söyledim yani ilişkiye girmeyi düşünmüyorum birleşme diye
Soran+1 yılAnca nikahı basar o zaman
- +1 yıl
O zaman ölene kadar bekar hayatında sana mutluluklar dileyelim 😂
Soran+1 yılBah hele ya 🥹🥹🥹
- +1 yıl
Devir öyle kuzum vermiyorsan kim niye uğraşsın ki senle 😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣o neymiş be öyle hadi buna verdim diyelim olmadı ayrilfik sonra eee gene sevgilim olck hepsine mi verecem o ne öyle
- +1 yıl
Sonuç olarak bunu her erkek istiyor vermezsen yıllaaaar sonra KS de şöyle bir soru sorarken bulabiliriz seni
Arkadaşlar 30 yaşıma geldim kimseye vermedim hala bekarım acaba hata mi ettim 🤔
😂😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣yav bir kere ciddi düşünen erkek cinsellik için ısrar etmez ya ufak tefek şeyler yaşanır ama birleşme falan bakireliği alma falan olmaz
- +1 yıl
Sana bu bilgiyi kim verdi tam olarak 😂
Soran+1 yılVlla çoğu kişi öyle diyor yani ksde flan 🤣🤣
- +1 yıl
Valla yavrum ben evliyim şayet benim hatun evlenmeden olmaz deseydi şu an hala bekardım mesela 😂
Soran+1 yılOha ya demekki kişiden kişiye değişiyor şimdi şöyle bişi var bazı erkek dediğin gibi oscarlik oldgu için rol yapıp bakireliği alıp ayrilabiliyor sonuçta
- +1 yıl
Bakireliğe artık erkekler bile senin kadar takılmıyor biliyorsun değil mi 😂
Soran+1 yılBiliyorum vallahi 🤣ama ne bilim gelinlik ile bakireliği vermek isterim bir otel odasında değil
- +1 yıl
Yavrum bak şöyle düşün bir erkek o bakirelik için düğündür takıdır hediyesidir düğün salonudur balayısıdır bu devirde milyonlarca lira masrafa giriyor ona girene kadar altına bir araba çekse istediği yerde hatun düşürür o yüzden saçma yani artık 😂
Soran+1 yıl:( çok doğru vllahi bir yerde okumuştum zina 500 TL düğün 500.000 TL.. ya ne bilim belki de bn vajinismus olabilirim
- +1 yıl
orada oraya nasıl geldik o ne alaka ayrıca yaşamadan nasıl biliyorsun bunu 😂
Soran+1 yılDenemisligim var ya 3-4 sene önce 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ne denedin tam olarak 😂
Soran+1 yılGirişi 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
O öyle anlaşılmaz bozulacak korkusundan çok kasmışsındır kendini ondan olmuştur 😂
Soran+1 yılO da olabilir he 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sen benim dediklerimi bir düşün bekar ölmeni istemeyiz yazık olur 😂
Soran+1 yılAman yok ya bn korkarım bakireligin gitmesinden hamilelik riski falan korunma desen o da riskli illaki yani 🤣🤣onun için bekar ölmek en iyisi
- +1 yıl
Tecrübeli erkek bulacaksın o tarz korkuların olmaması için 😂 yoksa da Allah rahmet eylesin ne diyelim kuruyup gitsede vermiycen demekki 😂
Soran+1 yılHmmmmmm 🤣🤣🤣🤣🤣tecrübeli misin diye mi sorcam hahagsgdgd aman kuruyup gitsin napalim gönlümüz kurumasnn
- +1 yıl
İşte sen vermedikçe adamlar gidecek zamanla gönlünde kuruyacak 😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣 gitsinler ya bı cinsellik için gidiolarsa
- +1 yıl
Cinsellik için gidecek tabi başka niye gidecek 😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣 gitsinler valla bir 250 gram için jfhfffh
- +1 yıl
Kafa kızsın aslında da vermeyince bir anlamı kalmıyor 😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣vermem vermem
- +1 yıl
Hayırlısı be gülüm 😂
Soran+1 yılAmin 🤣
- +1 yıl
İnstan varsa ekle arada sohbet ederiz 😂
Soran+1 yılHdhfhf olduuuu
- +1 yıl
Nolduuuu 😂
Soran+1 yılBişi olmafi hdhfg yok insta🤣🤣
- +1 yıl
Peki 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDavranışlarından anlarsın
10 Yorumla Evet hemen kendilerini ele verirler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılSormaya gerek yok o kendini zaten belli ediyor
10 Yorumla
+1 yılanlayamazsın yıllar gecsede
10 Yorumla
+1 yılZamana birakmayi denesen
11 Yorumla
Soran+1 yılBağlanıyorum ama
+1 yılSor boş birakma anlarsın
13 Yorumla
Soran+1 yılNeyi boş birakmiyin
- +1 yıl
Soru Sor boş birakma anlarsın
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılEvet.
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne gibi sorular
Zamanla anlayabilirsin ancak
11 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası kendimi kaptırmak istemiyorum o yüzden ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi bağlanmak istemiyorum hemen
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorulardan anlarsın test yap
10 Yorumla
+1 yılEvet.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hayir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Anlarsın
10 Yorumla
+1 yılArama aramaaaaaa zaman gösterir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılYaşayarak öğrenirsin
10 Yorumla
+1 yılEvet, bence olabilir
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılZor olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlaşılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlayamazsın