Sevmeyi beceremeyen kız?

Kız arkadaşımı çok seviyorum hemde her şeyden çok. Aslında en başlarda ona bu kadar bağlancağımı seviceğimi hiç düşünmemiştim. Ben normal hayatıma devam ederken o geldi hayatıma girdi ilk adımı o attı. Zaman geçtikçe ona bağlandım ve galiba birini gerçekten sevmek nedemek anladım. 3 aydır yanımda (Hala yanımda) ve bu 3 ay içerisinde onu kırmadım üzmedim incitmedim ilk ayımızın sonuna doğru benden ayrılmak istedi baya kırıcı bir şekilde ertesi gün gelip bensiz olmadığını barışmak istediğini söyledi ben başlarda kabul etmedim 1 hafta sonra dayanamadım barıştım çünkü çok seviyorum. Ayrılma sebebiyse beni sevmeyi becerememesiymiş. O olayı kapadık üstünden 2 ay geçti ve ben onun beni sevmesi için her türlü çabayı gösteriyorum. Ama son günlerde aramızda bir konuşma geçti ve gene beceremediğini ama beni kaybetmekten çok korktuğunu söyledi. Bende dayanamayıp beni sevememesinin nedenleri sordum oda 3-4 yıl önceki sevgilisinin güvensizliğinden bahsetti ve erkeklere kolay kolay güvenemedğini söyledi bense onu asla üzmem incitmem onu çok seviyorum ve o bunun farkında ama kendi hislerinin ne olduğunu bilmiyor ben düşünüyorum ne yapmalıyım bu durum için sonuna kadar çabalamalı mıyım yoksa arkadaşımın dediği gibi beni oyuncak gibi kullanan bu kızı bırakmalı mıyım lütfen yardım edin ben onu çok seviyorum :(
Sevmeyi beceremeyen kız?