Benle hiç ilgilenmiyo varsa yoksa ailesi kardeşi. Beni ne gezdirir ne görmeye gelir buluşsak bile sadece ortak yerde. izinli gününde yorgunum evde dinlencem der ama ailesiyle vakit geçirir tamam ailesi ama hani bende kendimi yalnız hissediyorum. Ayrıca işer gir baskısı yapıyolar zaten iş bulamıyorum okudum ama bi yerede giremiyorum arıyorum sürekli şuraya başvur buraya başvur işin yoksa düğün yok diyolar zaten bulamıyorum bu baskıdanda vallahi kalbim sıkışıyor en sonunda öldürcem kendimi o zaman anlıycaklar gerçekten bunalımda olduğumu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sana bu kadar baskı yapıyorlarsa bence oturup düşünmen lazım yani yol yakınken dönebilirsin sebebi ne peki
Sevdiğim için katlanıyorum ama ailesi asla arayıp sormuyo asla. nişanlanalı 1 ay oluyo bir kere dahi görüşmedik ailesiyle. düğün l
Yapcaktık eylülde. ev falan alcaklardı almıyolar düğünüde yapmıyolar ben işe ne zaman girersem o zaman düğün yapcaklarmış asla benle ilgilenmiyo sadece annesiyle ilgileniyo çok zoruma gidiyo sesimi çıkarınca ben suçlu oluyom
Haklısın zor bir durum gerçekten bence onun biraz kendine çeki düzen vermesi lazım oturup düşünmesi lazım
Peki sebebi neymiş
Evlenmeeeee irelide daha çok üzülürsün. En iyisi iş ara
Arıyorum zaten bulamıyorum işte sorun orada
Zor ama ümidini yitirme
Ne okudun
Adalet okudum 1 sene oluyo mezun olalı
Başka şehirde tanıdık bi abim var otelde falan iş bulurum diyo gelirsen diyo çekip gidip orada çalışmak istiyorum tek başıma nişanlımıda bırakıp
Canım bak is bulmasan bile evlenme at yüzüyu sözünü de soyle
Zaten nişanlı değiliz gibi bile annesi babası asla arayıp sormuyolar ya benim bildiğim nişanlanınca ailecek görüşülür hadi evlenelim diyorum işin yok nası geçincez diyo çok zoruma gidiyo gerçekten aileside aramıyo
Canım kusura bakma ama sen essekmisin
Eve o bakmak zorunda
Asgari ücret alıyo haklı bende çalışcam ama çevresi baya çok iş bul diyorum bulmuyo ayrıca ailesinin ev almaya durumu var alcez dediler şimdi alamayız diyolar
Ben orada olsam sana buz gibi su dökerdim 😂ne kadar seviyorsun sen bu adami
Çok seviyorum maalesef ama pskolojim çok yıprandı çok ilgisiz asla yanımda olmuyo hep annesiyle vakit geçiriyo nişan yüzüğümü almaya bile annesiyle gitti bana foto attı hangisini alalım diye. bi bileklik almışlar beğenmedim basit bişey onu beğenmedim diye kötü gelin ben oldum
Canim sevgi geçer sen irelide pişman olursun bak senin iyiliğin için diyorum ondan sana iyi yar olmaz kime olur ki hem
Sana irelide evlenince ilgi göstermeyecek ve psikolojin o zaman daha kötü hale gelecek
Bak git o otelde çalış sonra inşallah iyi yerde de bulacaksın onu da bir git
Gidicem canım bunu beklemekle ömür mü geçer adam evlenmek için kendine güvenmiyo parası olduğu halde. benim işe girmemi bekliyo elimden tuttuğuda yok kendin bul diyo çevreside çok baya asker komutan bakan tanıyo bulmuyo
O askermi
Değil görevli sadece orada
En iyisi ayrıl bak irelide şükredeceksin
Seninle ilgikrn birini bul
Evlenme gerek yok odun bence
At kafasına.
Daha 1 ay oluyo bide nişanlanalı ailesi asla aramıyo sebebide ben nişanda oynamadım yüzüm gülmedi diye
Peeeh benim sevgilim olacak öyle yapcam haaa
Sevgiliye değer kıymet sevgi aşk huzur mutluluk verilir zaman ayrılır sevgili düşünülür özlenir
Asla. sadece annesiyle vakit geçiriyo ben laf edincede anneme laf etme diyı ailemi sevmiyın diyo. istemeden önce bizde çarşıya çıkarılır makyaj şu bu alğnır çok istedieim heveslendigim halde almadı. gidip bana 3 binlik bi kötü bileklik almışlar oda hiç beğenmediğim bişey annesiyle gidip aldı her şeyi annesiyle yapıyo bana ne gerek var o zaman ya bıktım nişan günümüzdede asla yüzüm gülmedi ailesigilde bizi rezil ettin gülmayon dediler
Sen hala o kişi ile nişanlı mısın cidden yaa
Hep güzel çiçekler hak etmeyen topraklarda soluyor
Evet gerçekten çok şans verdim. Alyansımı ben watsaptan attılar öylelikle gördüm seçtim beni asla götürmediler alışverişe
Şimdiden böyleyse vay haline
Sevgiliyle ortak kararlar alınmalı vakit geçirilmeli gizli saklı olmamalı yalan olmamalı sevgiliye hitaplarda bulunulmalidir
ilgisizlik kötü biey
yol yakınken bitir
Ailesi aramıyo bile zaten nişanlanalı 1 ay oluyo bi telefon açmadılar ne davet ediyolar ne kendileri geliyo asla bana nişanlılık yaşatmadılar evlenelim diyorum hazırlık yapalım diyorum işin yok nası geçincez diyo çok zoruma gidiyo çok bunaldım
valla bırak bence değmez
eleman ortak arıyor eş değil hocam ckakvmamvmsm
Dimi ailesi falan düğün yapmaya yanaşmıyo nası geçinceksiniz diye halbuki ev almaya durumları var alcaz demişlerdi zamanında gözümü boyamışlar