Ayrılık da hiçbir büyük problem yokken kendi problemlemlerinden dolayı ortak olarak ayrılma kararı aldık, kendisinin hayatına çok insan girmiş benden önce benim hayatıma da çok insan girdi ama ne o nede ben hiçbir ilişki de bu kadar birbirimize ait hissedip farklı olmamıştık cidden farklıydık birbirimiz için, kendini şu an ilişki istemiyor ama benden önceki insanlardan gerçekten çok farklıydım onun gözünde bundan eminim en yakın arkadaşı bile bunu söylüyordu, lafın kısası herkesin hayatına cidden böyle farklı hissettiği ilişki olmuştur böyle hisseden bir kadın ortada bir problem yokken bitirmek zorunda kalınan ilişkiye pişman olup döner mi, belki bazılarınız gurup yapıp dönmez der ama bana söz vermişti ayrılırken eğer bir gün pişman olursam söz gurur yapmadan yazacağım demişti bahanesi var yani en azından
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Niye bitmiş o zaman
Kendi problemlerinden dolayı son 1 ayımız kötü geçiyordu yani kötü geçmekten kasıt ister istemez benim beklentilerimi karşılayamıyordu ve doğal olarak ufak tefek sürtüşmeler halindeydik ve o da ben de zarar görüyorduk 1 senelik bir ilişkiyde ayrıldıktan sonra yazdım 1 ay sonra bu durumdan yanlız olmaktan pişman olmadığını ilişki istemediğini söyledi ama yine de benim onun için cidden çok farklı ve özel olduğumu söyledi beni her yerden çıkardı bu konuşmadan 1 gün sonra ve hesabına ayrıldığımızden beri kimseyi eklemedi 130 kişi falan var beraberken biz hesabından baya bir kişi çıkartmıştım tanıdığı falan daha doğrusu ben rahatsız olduğumu söyleyince o çıkarmıştı
Ayrılırken de cidden bana çok güzel şeyler söyledi hüngür hüngür ağladı giderken kaç kere geri dönüp boynuma sarıldı 2 hafta sonra doğum günümde hala beni çok sevdiğini ve barışma sinyali olan bir doğum günü mesajı attı
Sakladığı şeyler var gibi geldi bana
Ben de öyle düşünüyorum ama geriye baktığı zaman 1 senelik ilişkimiz cidden çok güzeldi ve önceki hayatından çok farklı bir ilişki içindeydi sence bu insan pişman olur mu ileriki süreçte ve yazar mı
Ve şu ayrıntıyı da vereyim ayrılığın son zamanlarında hep kendini suçluyordu bu ilişkiyi bu hale getiren benim falan ayrıldıktan sonra konuşurken de ilişkiyi yürütecek gücü kendimde görmüyordum dedi
Anlattıkların kişisel doğru ise ben senin gibi birini bırakmak istemez sorunlarımızı birlikte aşalım isterdim, ki her kadında geçerlidir erkek gücü fikri desteği ister ve sevdiği kişiyse hayır ayrılık istemezdi. Senden önceki yaşamını özlüyo veya biriyle irtibat halinde acı ama gerçek. Seninle iyi günleri olunca vicdan yapmış muhtemelen olursa pişmanlığı bundan ötürü olur
Bi şeyler saklıyo bu kişi eğer psikolojik sorunları yoksa
Peki bir kadın olarak böyle bir durum yaşasan geçmişinde ki benim gibi gerçekten saf temiz seven 1 senelik ilişkini siler misin
Geri dönmeyi düşünür müsün yanj
Bana mesela şey de diyordu ayrılırken ben sordum dedim amacın beni hayatından çıkarmak mı kendini toparlayıp gelmek mi bana ilk başka dedi ki belki döneceğim 2 3 ay sonra sen istemeyeceksin daha sonra ısrar ettim biraz iyi bir şekilde yanına gelmek dedi
Geçmişimi silmeden senin gibi seven biriyle başlamam bile dedim ya vicdan olur rahat edemem borçlu gibi hissederim dönmem. Burada kendine sor soruyu sen ister misin böyle gizli saklı ilişkide olmak? Belki geçmişinde biriyle irtibat halinde kafası karıştı arada kaldı? Bikaç dakika düşün bakalım birlikte zaman geçirirken sadece o anımı yaşıyodunuz yoksa gerçekten tüm duygusuyla seninle beraber miydi?
Gizli birisi içinde yaşıyo ve yalan konuşmuş gelirsede devam etme sokma kendini o duruma. Yukards açtım detayı sana her kadın erkek gücü ister sensiz toplayacağı olgular seninle alakalı olmayan şeyler hiçte sevmem gizliliği
Bir insanın bakışlarından davranışlarından ama bence anlayabilirsin bunu benim düşüncem
Fiziksel olarak da duygusal olarak da benden çok iyi birini bulabileceğini de zannetmiyorum öyle diyeyim çünkü ben onun sadece dış görünüşünü sevmedim ki kendisi de ilişkinin başında bana bakacağını düşünmüyordun tarzı bir şey söyledi
Benimle beraber ol gücümü kaybediyorum yardım et deseydi yanında olmayacak mıydın?
Olacaktım tabiki sonuna kadar ki her konuda her şeyde yanında olduğumu sonuna kadar belli ettim bence
Bu tarz birliktelikler seni değersizleştirir bugün bunu düşünüyosan yarın neden ben bunu yaşadım dersin kendine bunun yapılmasına izin verme. 2 kişi arasında ketumluk olmaz ola ki gelirse yüzüne söyle benim içime sinmedi ayrılık sebebi
Sence peki gelir mi yoksa tamamen bitti mi her şey
Geleceği zaman kabul eder miyim bilmiyorum ama gelir mi onu merak ediyorum
E daha ne istiyo? Yanındasın seviyosun güvende vermişsin ucunda ölüm olmayan hiçbir ayrılık inandırıcı değil mecburi ayrılık sorunlarım var diyerek bitemez ya ben buradayım sen neden beni itiyosun? Diye düşünürüm işin kısacası dönerse irtibatta olduğu kişiyle netlik kazanmazsa döner bu da iğrenç kıyaslama. Psikolojik sorunu varsa paylaşmalıydı ailesel maddi manevi depresyon desem o da değil Arap saçı olmuş konu
Olaylar aşırı çelişkili bir hareketi bir hareketini tutmuyor ayrıldık hüngür hüngür ağladı 2 hafta sonra çok güzel bir doğum günü mesajı doğum günü mesajından 2 gün sonra yine yazdım ters yaptı 1 ay sonra yazdım olumlu konuşmadı pek
Vaktim yok düşüncem bunlar ilişkide gizlilik olmaz bittiyse bitmiştir gizli kalmak onun tercihidir sonuçlarına katlanmak zorundadır
3. kişiler var kafası bulanmış net
en son ne zaman yazdı sana
Ayrılalı 1 ay oldu 1.5 hafta sonra çok güzel bir şekilde doğum günümü kutladı uzun mesaj atarak ve barışma cümleleri kurarak hala çok sevdiğini söyliyerek orada bitti konuşma sonra sonra doğum günümden 3 4 gün sonra ben yazdım bana sert konuştu biraz biraz da ben üstüne gittim sonra yeni yeni dün gece ben yazdım ilişki istemediğini şu an mutlu olduğunu benimde yoluma bakmam gerektiğini söyledi ve benim onun için çok farklı olduğumu söyledi sonra ertesi gün her yerden çıkardı beni falan numaramı falan da silmiş ama ayrıldığımızdan beri hesabına kimseyi eklemedi
zenginsen paranı fazlasıtla almak istiyor dana oyun oynuyor ya da başkası da var hayatında seni cepte tutuyor biraz akıllı olun ya
Hayır ya para falan yedirmedim yani hesap öderken bile genelde bir o bir ben öderdik en başından beri öyle konuşmuştu para için yanımda durmadığından eminim yani