Beni bırak değil... senden ayrılıyorum değil... beni beni bırakma dedin mi hiç?))

Beni bırak değil... senden ayrılıyorum değil... beni beni bırakma dedin mi hiç?))

Merhaba,
Evet demiştim, ancak şimdilerde pek bir önemi yok. Giden gitsin canları cehenneme! 😅
Gitmek isteyen her türlü gider, bahanesi çoktur ve kalmak isteyen de her türlü kalır zaten, sebebi çoktur! 😅
Gitmeyi tercih etmiyorum genel olarak ama sevilen hak etmiyorsa, elinden geleni üstüne düşeni yapmıyorsa, giderim arkadaş, kendini bir 💩 sanmasın! 💩
Herkes üstüne düşeni yapmalı, kuru kuruya lafta sözde aşk sevgi olmaz, olamaz! 😅
Ben istemeyen hiç kimseye beni bırakma demem bu bir açziyet göstergesidir ki hiçbir kadında aciz erkeği sevmez bşr erkek beni bırakma diyorsa bir kadına sana muhtacım diyorsa artık o kadının gözünde hiç değeri kalmamış demektir kadın diri güçlü erkek sever
Hayır demedim ve demem de çünkü bir kişi beni bırakmak istiyorsa demek ki sevmiyor ya da değer vermiyor demektir bu yüzden de gidebilir hiç sorun değil. beni seven kişi zaten beni bırakmaz beni kaybetmekten de korkar zaten
Bir gün karşıma geçince hatırlatırım sakın unutma bu hareketlerini zaten anlasaydın vallahi böyle saçma hareketlerde bulunmazsın insan gibi çıkardın ama anlam yok sende
Cevap
12Cevap
Hayır demedim.. Ben onun için değerli olsaydım zaten arkasını dönüp gitmezdi.. Her ne olursa olsun yanımda olurdu..
Beni bırakma demedim. Öyle bir gurursuzluk yapmam. Sadece, lütfen gitme dedim ve bence bu iki cümle arasında büyük bir fark var.
Şu saatten sonra kimseye kal demem gidene kapı orada ihtiyar adamım ben kovalayacak yaşları geçtik.
Elbet bir gün birakacak diye girerim yola.. hiç kimseye sonsuz güvenemiyorum.. çocukluktan kalma bir şey bu.. atamıyorum o hissi üzerimden.. heran gidecekmiş gibi seviyorum.. ve her şeye hazırım..
Demedim, umarım da demem.
Birine “beni bırakma” diyorsam benden vazgeçmiş biridir. Öyle biri için çaba sarf etmek, böyle bir cümle kurmak anlamsız olur.
Söylemedim zaten gitmek isteyene kal desen bile fayda etmez. Akla o fikir bir kez düştüğünde, vazgeçilen birçok şey olmuş demektir.
Demedim.. Diyemem.. Gururum her şeyden önce gelir..
Dediklerimin bi tarafları kalkıyor. Artık demiyorum.
Demedim demem de. Bir insan gitmek istiyorsa kapı orada. Bundan sonra böyle.
Dedim de yedim feleğin şaplağını askerdeyken terk etti beni
Demedim o kim oluyor da öyle diyormuşum, o nasıl kendine saygısızlık öyle
Evet dedim hayatım boyunca ilk defa birine yalvardımm kac sene gecersen gecsinn cok pismanim aklima halen geliyo kendime kiziyorumm
Yapmıştım böyle bir s*laklık evet, neyse s*laklık yapa yapa idmanlaştım, sonra giden ben oldum ama, ister mi hiç benim gibisini kaybetmeyi, iyi ki kurtuldum iyi ki
Bırakma değilde şans verelim demiştim. Gerkecten sevselerdi gitmezlerdi ama artık önemi yok. Aldirma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver😅
Zamane gençleri pek demiyor sanırım. Ne de olsa yedeklemisler. Bizim zamanimizda yedekleme yoktu, kıymet bilinirdi. Bizim jenerasyonumuzdan bazı insanlar şimdi acısını çıkarıp yedekleme peşinde. ☹️
hayır, kimseye öyle bir yük gibi olamam. çekilir kendi kabuğuma, toparlanır yine karışırım hayata.
beni bırakma da dedim gitmesin diye de yalvardım bunun gurursuzlukla da bi alakası yok cok sevince insan kaybetmemek için çabalıyor.
Dedim ama cok pişmanım
Demem çünkü seni asla bırakmam diyenleri de gördük :D
Beni brakma diyen ilk terkedendir. Ben gıderım haberın olsn demektir beni brakma. Net.
dedim herkes demiştir ama ne kadar içten o tartışılır
Dedim
Ama çok güzel bıraktı
🙃
Dedim sonrada ben bıraktım 😂
Demedim demem de, gitmek isteyene aha kapı orada
Hiç demedim🥹 allahta düşürmesin..
Demem o kadar düşmedik
Hayir demedim dememde
Dedim sevgilime
Demedim. Ama birine diyesim var.
dedim ama mesajım gitmedi...
Demedim demem de heralde (büyük konuştum 😅)
Dedim eski sevgilim e
Şimdiki kafam olsa asla demem
Demem bitecekse biter, olmadıysa neden yalvarayım
Beni beni bihterini😀😀
Yaptık canım onu da yaptık..
Demedim sanırım
Evet demiştim..
Demiştim...
Demem
Demedim.
evet dedim.
demedim demem de