Güncellemeler
+1 yıl
Aldatmanın ne oldugunu bildikten sonra dünyadaki istdiğim insan ilişkisini bulmak kolaylaşıyor. Önceden sadece yatmak sanıyordum ama öğrendim :) takıntılı değilim hadi öyle olsam bile mantıken ztn aldatılıyoruz her daim. Gerçek bu bence...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gözü karartacak kadar aşk lazım bunun için nerden geleceği de belli olmaz
İlla aldatma meselesi mi olması lazım önce beni sonra kendini vurması için. Ben benden sonra yasasın istemiyorum
Niye kıskançlıktan mı yoksa çok duygusallıktan mı
Çok duygusallıktan olmasını tercih ederim kıskançlıgn da içinde duygusallık var ama aldatmak falan gerekiyor gerek yok öyle şeylere. Sırf benden sonra yasasın hayatını kızlarla olmasın diye istediğim için bunu yapar mı?
Bılmıyom zaten ben tek bir bakısı bile aldatma sayan biriyim şuanda hayattayken bile ilişki kurmam çok zor. Şuanda bile kıskanıyom. Ama hayat bu kıskana kıskana zorlu bi hayatımız geçebilir buna engel olamam. Severim yine. Yapacak bişeyim yok. İsterse aldatır bile. Hayat bu. Ama tek istediğim ben öldükten sonra yasamasın. Çünkü aldatsa bile seviyor olacak. Ama ben ölünce diğer kızları sevicek hayatımın aşkı. Hem de ben her türlü şeye katlanmışken yaşıyorken ona karşı. Tek istediğim benden sonra yasamaması küçük bir bedel. Ben varken yaşıyor zaten? Sokakta kızlara bakyor hr şey aldatma bana göre. Seveceksem sevdiğim adama böyle bir bedel koydum kendi kafamda
Ben bu kafayla belki ölürken onu öldürürüm nasılsa ölcem diye 😀😀
Ama kendi isteğiyle yapması tabiki daha tutkulu yapar he zaman daha tutkulu vardır benm daha çok hoşuma gidebilecek bir hareket hep vardır. Benim öldğrmem yerine beni hayatı boyunca gerçekten bu fikirlerimi anlayıp anladığını hissettirip en sonda da uygulayan görmek çok hoşuma gider.
Ama tabi ben kesin ölüyor olmam lazım yanılırız felan bide.
Hani diyolar ya instada bazen erkek aldatır idmandır bu falan 😅😅 boş yapıyolar da işte eğer gerçekten böyleyse hayat tek istdiğim benim için ölsün bari. Ben nası ilişki kurcam ya... Ben de mi idman yapayım yani😃😃 sadık olmaktan vazgeçemiyorum... Ama her şeyi aldatma sayıyorum sonuçta ben de aldatıyor olucam onu. Ama belki o öyle sanmasınlar sıkıntı görmez. Ben sadığım zaten onun nasıl baktıgı aldatmaya nasıl baktıgı önemli değil aramızda inat oluşmadıgı sürece. ( onun anladığı dilden aldatmak zorunda kalmadıgım sürece) hayat bu yani sevildiğimi bi şekilde hissetmek istiyorum bence umutsuz vaka değilimdir :)
Ben gibi biri nasıl sevdiğini hissedecek ya... Benim için ölmesi dısında bir şey aklıma gelmiyor. O sevildiğini hissedecek zaten ben sadığım ama zor olan kişi benim zor insan olan benim. Ama rahatım da. Sadece sevildiğimi sadece ben gibi olarak hissetiremez bana çünkü o ben gibi bakmıyor olacak aldatma olaylarına. Ben sadığım o değil mesela nolacak? Ona göre ben mükemmel biriyim ama bana göre o değil. Bunun için sadık olmak dısında bişi daha yapması gerek. Benim bişi yapmama gerek yok anlatmaya çalıştugum o çünkü insanlar aldatmaya ben kadar takılmıyor bir bakısı aldatma sayan benim o değil. Ondan sadık olmak dısında bişi daha yapması gerekiyor benim için o da ne bilmiyorm.
senle yaşamak tamam da neden ölecek.. o niye yani :)
Olayı dark yapan bu işte ben öyle istiyorum çünkü. Haberlere çok görüyoruz. Bu beraber ölmek önce onu söonra kendini öldürmek illa gurur meselesi aldatılma olmak zorunda değil . Ben ölüyorsam o da ölecek kadar sevsin
o canım işte bence.. önecelikle ölmek anlmasız kayaşamın keyfi varken..
Ya benden sonra niye yasıyo
sen niye ölüyorsun sorun orada işte
Ben ölünce işte belki o benden önce ölür ama o da kötü hayatımın aşkı benden önce ölürse o da kötü. Benm tek düşündüğüm ben ondn önce ölürsem eğer yapmasını istediğim bu bedel. Pf ya bu yüzden ilişki yapamıyorum ama hayat okadar kısa ve hayatlarımız okadardğeersiz ki neler gelmiş geçmiş ben bulamayacak mıyım böyle biri? Bence bulunur biliyor musun
Tek sorun beni anldıgını sanıp yanılmam. Umarım kndıran biri çkmaz
O benden önce ölürse sorun yok zaten millet ben gibi ölüm sonrasını düşünmüyor. Tek sorun ben böyle biriyim böyleyken sevecek biri için istediğim özellik de bu.
Ahahah sen ii kafa dengi olursun umarim bulursun
Neyse kafa dengi olurum 😀
İi birisin eglencelisin manasında dedim kiz 😀
Ketçap mayonez de olsun mu
Ossun
Tm hazırlıyorum ablama hemen
Yasasın
Nasıl bir dark mesela
İşte benle beraber ölecek olması bile dark yapıyor olayı
Kimseyle ölmem sorry
Öyle manyaklar var
Haber'de de gördüm kızın tek istdiği beraber ölecek birisiydi beraber intihar ettiler falan diyodu.
Tabiki iş buraya gelene kadar çok şey yaşamış olcaz beraber ruhtan bağlı olcaz belki gönğlden değil ama ruhtan bağlı olcaz.
Ben kimseye bağlanmam sorry
bu ilişki acayip bişey olur
Nasıl acayip işte diyorum ya sala*klk yönünden bakmak yerine tutku ile gitmek
Ölürken bile tutkuluyum 😀😀
Ama illa aldatınca falan mı bu olay olcak ikimiz de cidden çok zor sağlık sorunu yasıyan bunalımda olan 2 kişi olabilirz ya da ne bileyim ben benden sonra yasasın istemediğim için bile kendini vuracak biri olamaz mı ben istediğim için sırf?
İlla aldatmak mı gerek? İnsanlar aldatan karısındsn sonra bile kendini vuruyo
Ne gerek var halbuki aldatanı unut. Ama neden ben aldatmadan istedim diye bu olmuyor?
ürktüm senden
Neden 😀😀
bilmem ürküttün beni 😃
Belki en güzel seven benimdir iki yüzlüden ürk
Ne diyorum ben. İsterse yatar aldatır umrumda değil ben sadıgım tek istediğim bu bedel. Yaşamasın benden sonra.
Güzel bir bitiriş mutlu ederdi. Hayaatım boyunca onu kıskansam bile :)
Zaten asla emin olamıyoruz sevdiğine dair. Ölürken duygu patlaması ile ölmek zevkli olurdu. Böyle bi kafa krısıklıgı yasardım. Düşünürdüm böyle ömrü boyunca aldattı yine de sevdi ama benim için öldü sonuç olarak. Bu ölen birini mutlu ederdi bence. Özellikle her şeyi aldatmak sayan ben gibi biri ölürken böyle mutlu olurdu bu olaydan.
Dur ya beynimi yaktın 🫣😃
o da güzelmiş
Ne deiyon değişik
Uzun süreli olmayabilir
O zaman anın tadını çıkar
Kısa sürer mi diyosun. Ama evlilikler nelere rağmen sürüyor. Tutku daimdir bence. Seven tutkumu da sever. anlar da
Evliliklerin bir çoğu mecburiyetten sürüyor.. seni anlıyorum ve umarım istediğin birini bulursun
:) o da bana mecbur olcak
Tşkler anladıgın için
Rica ederim ne demek konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin
Belki biraz sohbet edebiliriz
Ne hakknda
Aynı kafada sayılırız arkadaş olarak
kaçırdın be güzelim
Nasıl
beni :P
Yaaa kim kaptı
kimse :D