Her şeyi ben yaparım, ben hallederim diyenleri sevmiyorlarmış neden?

Güçlü kadını sevmez misiniz?
Her şeyi ben yaparım, ben hallederim diyenleri sevmiyorlarmış neden?

Güçlü kadını sevmez misiniz?
Ben aşık olduğum kadından hoşlanırım kilosu benim için önemli değil ama genel olarak konuşursak Erkeklerin hoşlandığı kişi tipi, bireysel tercihlerine, kültürel etkilere, yaşantılarına ve kişilik yapılarına bağlı olarak değişebilir. Her erkek farklıdır ve genellemelerin her zaman geçerli olmadığı unutulmamalıdır. Fiziksel görünüm genellikle ilk etkileşimi belirleyebilir. Ancak bu, her erkeğin zayıf veya kırılgan kadınlara odaklandığı anlamına gelmez. Fiziksel çekicilik, kişinin kendine güveni, duruşu ve diğer faktörlerle de etkilenebilir. Birçok erkek, güçlü, bağımsız ve özgüven sahibi kadınlardan da hoşlanabilir. Bu, erkeklerin sadece zayıf veya kırılgan kadınlara ilgi duyduğu anlamına gelmez. Kişilik, zeka, mizah anlayışı gibi faktörler de önemlidir. Ortak ilgi alanları, insanları bir araya getirebilir. Bir erkek, ilgi alanlarını paylaştığı, anlamlı ve keyifli vakit geçirdiği bir kadına ilgi duyabilir. Empatik, içten ve iyi kalpli kadınlar, erkeklerin hoşlandığı özellikler arasında yer alabilir. İçsel güzellik ve iyi niyet, uzun vadeli bir ilişkinin temelini oluşturabilir. Toplumun ve kültürün bireyler üzerindeki etkisi de göz ardı edilemez. Toplumun güzellik ve çekicilik anlayışları, erkeklerin hoşlandığı kişi tipini etkileyebilir.
Merhaba,
Zayıf kadını kırılgan kadını da severim ama güçlü kadınları da severim. Kadın olsun yeter demiyorum fakat öyle böyle kalıplarım yok! 😅
Neye göre sevdiğim hiç belli değil, her şey olabilir ama hiçbir şey de olmayabilir, o ana bağlı, duruma bağlı, ruh halime bağlı, benden her şey beklenir filan! 😅
Ancak maddi olarak zengin kadını kadınları sevmem, bu nettir!
Çünkü ona dilediği isteği hayatı sunamam, yaşatamam, veremem! 😅
Maddi olarak da güçlü olalim.. ki.. kimseye boyun egmeyelim
Ben zengin olanı sevmem 😅 geri kalanının önemi yok 😅her türlü severim
@Kim-Bilir-Belkidee Çalıştığı veya çalışacağı işten alacağı maaş sizinkinden fazlaysa sırf sevmiyorsunuz diye bırakırmısınız. 😑
İki tarafta çalışmalı kadının çalışmasına engel olunmaz. (Oluyorsunuz demiyorum)🌸
Ki insanına göre değişir, kimi kadın kazandığı miktar yüksekse erkeğin gözüne sokar kimi de bunu yapmaz. 🙂
Ama @inciitanesiii nin de dediği gibi maddi olarak güçlü olalım ki kimseye boyun eğmeyelim. 🥰♥️
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. İslam erken yaşta evliliği uygun görür. Ancak devir değişti hayat zorlaştı insanlar çok kötü hâl almaya başladı. O yüzden kadınların da kendi ayakları üstünde durması çok iyi olur. Kendi ayakları üstünde dursun ki ezilmesin, kendine muhtaç sanmasın kocası!
24 yaş ve üstü evlilik için uygundur!
Ki geçen sorumda aşk mı kariyeriniz mi
Kariyeri seçmelerini istedim kadınların
Kadınların kendi ayakları üzerinde durması beni mutlu eder ezilmesinler
Hiçbir şeye katlanmak zorunda kalmasınlar
Maaş başka bir şey 😅
Ben direkt zengin istemiyorum 😅 aileden zengin istemiyorum 😅
Gözüme sokanın bende hayatına şey ederim 😅
Yol veririm filan 😅
Güçlü olun afferim 😅
O da güzel kafa, severiz. 🌺😅
https://m.youtube.com/shorts/dZOLzRJ18so
Bende severim her türlü 😅
Ama bizim kafamız nasıl güzel biliyor musun 😅🌸🌸
Hiiii 😅Deli olmak lazım alayının canı cehenneme hayatın kahrını değil onlar bizi çeksin filan 😅
@sonergenbükücü maddi olarak benden çok kazanan kadını istemem benden az kazansın aşık olsam bile aşkımı uzaktan yaşarım eğer benden fazla kazanıyorsa
@bendenizberkay tabi kadın çok kazanırsa erkek için sıkıntı 😐
@sonergenbükücü maalesef evet
Kırılgan kadın in doğrulara gelir Güçlü kadına istediğini yaptırabilmek için daha güçlü olmak gerekir. Toplumun gerçeği bu. Kız çocuklarını hayata çok iyi hazırlamalı, ayakları üzerinde her şartta durma güvenini öğretmeli. Saygılar...
Güçlü kendi ayakları üstünde duran, kararlarında dışarıya bağlı olmayan kadını eşitlik anlayışına hâkim olan her erkek sever. Erkeklerin irite olduğu genelde güçlü kararlarının neticesinde ulaştığı kariyerde dilinin uzaması oluyor.
Kim takar Yalova kaymakamini jsjsjs
Yalovayı haritada bulamıyorum kaymakam diyorsun. Jsjn
Benim karşımda duruyor jjsjs
Kaymakam mı? Jjsj
Yalova 🙄
Hee selam söyle Yaloya 🙄
Söylemeyim ikinci kaosu kaldıramicam bundan sonra senden tum selamlar
Cevap
41Cevap
Aksine güçlü kadınlardan hoşlanır kırılgan kadinlarla da takılır
Erkekler korumacı olduğu için korunmaya muhtaç kadınları daha çok beğenir akjsldf
İzlediğim bir filmde kendinden emin güçlü bir kadın vardı. O adam o güçlü, kendinden emin O kadından etkileniyordu. zaman içinde adam, eşinin onu artık anlamadığını düşünmeye başlar ve isimsiz bir hesapla konuşmaya başlarlar. hesapta her kim varsa ikisi çok iyi anlaşırlar. adam o hesaptaki kadının güçlü ve kendinden emin konuşmasından etkilenir. ama o hesaptaki kadın eşidir. eşi, iş yerinden bir kızı gönderir buluşmaya. kız ise çıt kırıldım, zayıf, kırılgan, tatlı canlı birisidir. (adam konuştuğu kadınla aynı kadın olmadığını düşünsede) ondan etkilenmişti. sevgili olurlar ve beraber yaşamaya başlarlar. adam her ne kadar aşık olmuş olsada konuştuğunda onu anladığını hisseden O kadın olarak düşünür. sonrasında kızın bir kağıda yazdığı itiraftan anlar ve ayrılır. sonra O kadının eşi olduğunu anlar ve barışırlar.
Erkeğin egosunun tatmin edilmesi için Kadınların erkekten yardım istemesi kafi. Erkeğin koruma güdüsü vardır. Bu yüzden bazıları bunu sahiplenme zannederler.
Erkek kadının isteğini yerine getirince "ben onu korudum" algısı ile beyni afyonlanır ve köleliğine devam eder.
evet bazne kırılgan olmamız gerekiyor. ama yeri gelince de güçlü taarfımızı görmek istiyorlar
yani arası iyidir. erkekler güçlü kadın sever ama her işi ben hallederim diyenden soğurlar. Erkek doğaları gereği onlar için çabalamak bir şeyler yapmak isterler.
Kadın dediğin ayakları yere basan olgun oturaklı bilgili kadın olduğunu bilen bir insan olduğu müddetce bir çok erkeğin beğenisini kazanacaktır
Öyle sadece beğenip geçmekle oluyor mu belediye otobüsü yoldan geçerken duraktan yolcu alır gibi durdun aldın gittin :)))
Özür dilerim ya.. Hayırli geceler nasılsın
Teşekkür ederim iyi olmaya gayret ediyoruz Allahın izniyle ay bir soğan Yemişim üstüne de uyumuşum ağzımın içi Çamur gibi :))) konuyla ne alakası varsa :)
🤣Afiyet olsun.. maden suyu iç yanmistir mide jsjsjjs
Vallahi bir bölüm yandı ama neresi bilmiyorum
Dur soruna bir açıklamalı bir şey daha yazayım şimdi erkekler diyip genelleme yapmamak lazım aslında ama zayıf kırılgan kadınlara sahip çıkmak ya da sahip olmak ya da onları kontrol altında tutabilmek daha kolay olduğu için bir tercih sebebi oluyor yani kolay gidemeyen kolay bırakmayan
Genelleme yapmak zorundayım.. yoksa dikkat çekemem 🤣🤣
Dikkat çekmek için bu kadar uğraşmana gerek yok ki al eline bir sopa bir teneke bu deli ne yapıyor diye millet sana bakabilir :)))
😀ama öyle olmaz ki.. tatlı bir tartışma ortami yaptim.. herkes icindekini döktü guzel ya böyle tartışmalı sorular
Kepçeyi mi diyorsun karıştır dur :))
Sevmiyorlar. Az önce 3 tane kombi taşıdım 30 küsür kiloluk, yarım litre suyu bile taşıyamamak lazım onlar için😂
Yok yok sevmiyolar muhtaç olalim istiyorlar ksjsjs
Ne yazık ki🥲
Despot, agresif kadınlardan hoşlanmadığımız kesin , masum bi ifade ve sakin mizaç kadını güzelleştirir benim gözümde
Güçlu durmaktan zaman içinde despot olmuş olabilir.. yinede bu onu sevilmeyecek bir kadin yapmaz ki
Sevdigine karsi ılımlı olur.
Ona ihtiyaç duyulmasindan hoşlanıyorlar. Akıllı kadının mutlaka yapamadığı, erkeğine ihtiyaç duyduğu şeyler olur. Gelirken bir ekmek alması, kavanoz kapaklarını açması, ağır bir şey taşınacaksa erkeğin güçlü kollarına güvenilmesi..
erkekler sadece erkek gibi davranan kadınlardan hoşlanmaz.
Ayy evet
🙏 Kadın kadın gibi olsun hepsi başımızın tacı
Güçlü kadın sevilmez itaat eden kadın tercih edilir ezmeyi pek sever erkek milleti
Zeki ve okumus kadında sevilmiyor.. akli cikiyor. kandiramaz çünkü
Aynen saf canım arıyorlar benden korksun ben ne dersem o misali olsa onlara yeterli
Oysa okumuş kadindan korkmamalilar.. onlarin haklarini bile biz kolluyoruz
İşlerine gelmiyor ama Allah kadınlara güç verseydi erkekler bir hiç ti zaten bunlarda bunu biliyor ve iyi kullanıyor çünkü kadınların elinden her iş geliyor erkeklerin gelmez beceremez sadece meslekleri olanlar okadar
Çünkü halledemezler beceremezler iş yine başımıza kalıyor
Hayir Ercan bir çok iste iyiz
O işler öyle olmuyor Nurten
Bi örnek ver bakalım ama genel olarak
Gugul da cok guzel arasirmalar var..
evet öyle. eril enerjisini pohpohlamaları gerekiyor sjdkkd
Ayyy cınım şu damacani bi sirtla be
bana kalsa herşeyi kendim yaparım. burdan kaybediyoruz galiba sjdkdl
3 lü koltuğu kaldırıp altını silmek gibi jsjsjs ay canim kaldir be sileyim şurayı 😀
Ne yazikki hayir...
Bunu ben kendim ögrendim..
Hep bi naz hep bi istek olucak hep bi "Askimmmmm lütfen gezmeye gidelimmmmm" bak ozaman nasil kulun köpegin oluyor HAHAHAHAHA
Güçlü kadınlardan birlikte olmaktan korkmam da çekinmem de. Gücü gücü yetene. Tabii bu şiddet anlamında kesinlikle değil.
Güçlü kadın severim ben. Zayıf sevmem. Benden daha güçlü olursa eğitim, iş, maddiyat, karakter anlamında beni etkiler ekstra.
Bence her insanın bi ruh eşi var. Böyle kadın şöyle kadın diye bişey yok yani hepsini denedim olmayınca olmuyo bazı şeyler daha eşimizi bulamadığımız için.
Bulana kadar aramaya devam
Aynen öyle ahahaha
Ben güçlü birini tercih ediyorum. Çünkü zayıf birine güçlü olmayı bir süre sonra öğrettiğiniz zaman ilk tercih edeceği bastonunu kırmak
Yalancısın diye yorumlandın kardeşim
Yoo aksine tam tersi kırılgan kadın sevmez çünkü kırılgan kadında gönlünü alacak trini çekecek erkek denen tür bu tarz eylemlere gelemez genellikle
Gerçekten güçlü kadınları sevmiyorlar bundan sonra ben de nazlanacağım
Ne alaka? Yok öyle bir şey. Bu genellemeleri neye göre yapıyorsunuz?
sen niye fakir erkeklerden hoşlanmıyosan ondan
Nereden duydun? Kim dedi?
Sence bu doğruysa ne olabilir?
Kadınların güç sandıkları genelde arsızlık oluyor. Onu seven erkek bulamazsınız
Eşim bana kafes dövüşcüsü diyo 🤣 sanırım naif olsaydım ayrı bi severdi gibi gibi 🤣
Evet hoşlanırım güçlü sevgilisi olarak ben tamamlarım birbirimizi tamlarız
Benim için fark etmez
Elime düşse bırakmam bir daha
asagılık kompleksi olan her erkek guclu kadından korkar
Güçlü kadın ne ya feminen olun maskülen olmayın
@bendenizberkay feminen gucsuz maskulen guclu mu demek? kelimelerin anlamını bile bilmiyosun bir de bana mansplaining yapıyosun ahraz herif
Erkeğe göre değişir ama genelde zayıf kadınlar için güçlüden vazgeçerler
Erkeksiz bir şey yapmayan ama istediğinde de onsuz olabilen kadınları sever
Yanına ketçap mayonez de ister mi
@Stajyer123 her şeyi istiyorlar onu da isterler dhdnd
Bazıları kırılgan, bazıları savaşçı ruhlu ister.
Bana güç veren kadını severim ben
Oo bu güzel işte
Fiziksel olarak zayıf daha doğrusu zarif kadınları beğenirim ama asalak olmamalı. Koca kız olmuş, kendi işini kendi yapsın.
koruma içgüdümüze hitap ediyor zayıf olan
Kavanoz açmak ? Jsjsjs oysa ben kendim açarım kavonozlarimi
Aksine güçlü kadın yanındaki erkeğini de güçlü hissettirir
Evet hem öyle kadınlar erkeklerin gözünde saf ve iyi kalpli gözükür bu yüzden hoşlanırlar
Kadın biraz naif olmalı bana göre. Erkeksi tipleri sevmiyorum
Bu şekilde tercih eden varsa amaç önemli tabi. Ben karakteri güçlü severim.
Acıma duygusu ile bakanlar hariç olmak üzere pek hoşlanmaz
Alakası yok.
Kendinden emin , güçlü , ne istediğini bilen kadın ceker beni
İyy hiç sevmem öylesine
Zayıf erkek zayıf kadın sever.
Güçlü kadın baştacı ama hani nerde
hayır tam tersi güçlü kadınları severim
Yok ne alaka herkesin zevki ayrı
Ben çekemiyorum
Erkekler yönetilmek değil yönetmek isterler ondan.
Hayır nerden çıktı bu ablacım
Aradığım tam olarak güçlü kadın figürü.
Benim olsun her türlü severim
Hayır öyleleri kolay pes eder
Detaya katılmıyorum
Güçlü kadının çekiciliği başkadır
Whaaaaaaat?
Bir daha oku
Yoooook güçlü kadınlar daha tercih edilir bence
Tamam oldu sagol😀
Hihi rica kapiş
Sevmez
Aman sevmesin ölmedik ayol 💅
Alakası yok. Her erkeğin beklentileri farklıdır.
Kesinlikle
Ben yok
Evet zayıf çıtı pıtı böyle.
Kadin guclu olmali
Alla alla 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?