Sizin için sevilmek mi daha önemli yoksa anlaşılmak mı? Sevilmek mi istersiniz? Anlaşılmak mı? Sizi hangisi mutlu eder?

Sizin için sevilmek mi daha önemli yoksa anlaşılmak mı? Sevilmek mi istersiniz? Anlaşılmak mı? Sizi hangisi mutlu eder?

Beni anlamayan insan zaten beni sevemez ama anlaması da aşık olacağını göstermez. ayni arkadaşları da insanı anlayabilir ama aşık olmazlar. bu yüzden de ben sadece sevilmek isterdim gerçekten seven bir kadın beni aynı zamanda anlardı da zaten.. ama şuana kadar yaşamadım hiç..
Soru sormuş olmak için sorulmuş bir soru gibi ama zaten anlaşıyorsanız ya da sizi anlayabiliyorsa karşınızdaki o sizi seviyor demektir ya da arkadaşsanız sizi anlayabiliyorsa anlaşabiliyorsanız zaten seviliyorsunuz demektir. Bir de tam tersini düşünürsek zaten sizi sevdiği için anlamayacağı şeyleri de anlamış gibi yapan bir kişi bir süre sonra sizi de sıkabilir bu yüzden anlaşılıyorsan anlatabiliyorsan zaten seviliyorsun demektir. Aşk zaten anlaşmak değil midir
Beni anlamayan beni sevmesin 😬
Duyuru yapalım mı.. 😅
Bu çok güzel oldu.. 😅
Topluca yapınca.. 😅
Cevap
17Cevap
Beni sevmeyen biri anlasa ne, anlamasa ne? Sevilmek ve anlaşılmak önemli benim için.
Anlayınca seviyor da insan anlayış önemli anlamak...
Sevilirken anlaşılmak :)
Anlaşılmak daha önemli. Anlaşılmazsam sevginin önemi kalmıyo çünkü
Cevabım :
Kesinlikle çok doğru..
💗..
Sevilmek ister çünkü seven sevilen anlaşmaya çalışir orta yolu bulur bahaneleri olmaz.. seven biri anlayan da biridir
Her ikisine de sahip olabiliriz. Bu şekilde kısıtlamayı neden doğru kabul edelim ki. İkisi de vazgeçilemeyecek özellikler.
hayır ikiside birbiriyle bağlı olan şeyler zaten insan sevdiğini anlar diye bir şey var biri beni seviyorsa anlıyordur da zaten
Sevilmek önemli. Öünkü net biriyim o yüzden anlaşılmayacak bi tarafım yok
İkisi de bir biri ile ilintili. Seven insan anlamadan sevemez. Ama zamanla anlayışsız olabilir.
Bir şeyin var olma koşulu algılanmış olmaktır.
Anlaşılır sana seviyorsun demektir sevmek karşındakini anlamadıktan sonra hiçbir anlam ifade etmiyor
Her ikisinde önemli. Seviyorsam , her haliyle anlarım.
Herkes birbirini sevebilir ama anlaşılmak bu dünyada en büyük nimettir bence.
Anlaşmadan sevgi sevgi olmadan anlaşma olmaz sanki bana öyle geldi :)
Sevilmek ve anlaşılmak önemlidir
Anlaşılmadan sevilecegini zannetmiyorum
Anlasipta sevmeyenlerde var göreceli bir durum
Saygı ve anlastiktan sonra sevgi olması lazım. tabi genellikle sıralamayı şaşırıyoruz ama
Aşk sevgi bunlar gerçekten bir gün bitiriyor. En önemli şeyin saygı ve sadakat olduğunu öğrendim
Anlamak ve anlasmak..
Ikiside önemli hem sevilmek hemde anlaşılmak
İkiside önemli
Anlamayan sevmesini de bilmez..
Anlasaydı belki daha çok severdi
Seven anlamıyorsa o sevgi de biter zaten
İkiside
Anlaşılmak
Anlasilmak
Anlaşılmak.
anlaşılmak
anlaşılmak