Sizce kaç olmalı yorumlarda belirtin?
18-24
25-29
30-39
40 ve sonrası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik yaşı kişisel tercihlere, kültürel normlara, yaşam koşullarına ve değerlere göre değişebilir. Herkes için tek bir evlilik yaşı belirlemek mümkün değil, çünkü her bireyin yaşam hikayesi ve ihtiyaçları farklıdır. Evlilik için hazır olmak, en önemli faktörlerden biridir. Kişi, duygusal ve psikolojik olarak evlilik için hazır hissetmelidir. Bir ilişkinin ne kadar süredir devam ettiği, evliliğe hazır olma konusunda etkili olabilir. Uzun süreli bir ilişki, partnerlerin birbirlerini daha iyi tanımalarına yardımcı olabilir. Bazı kültürlerde evlenme yaşının belirli bir sınırlama veya beklenti ile ilişkilendirildiği durumlar vardır. Ancak bu normlar her toplumda farklı olabilir. Kariyer ve eğitim hedefleri, kişinin evliliği ne zaman düşündüğünü etkileyebilir. Bazı kişiler, önce kariyer veya eğitim hedeflerini tamamlamak isteyebilir. Evlilik, ekonomik istikrar gerektirebilir. İyi bir finansal durum, evliliğin sorumluluklarını daha kolay karşılamayı sağlayabilir. Aile ve arkadaş çevresinin etkisi, kişinin evlenme kararını etkileyebilir. Ancak bu kararı sadece başkalarının beklentilerine göre almamak önemlidir. Herkes için ideal evlilik yaşı farklı olabilir. Önemli olan, kişinin kendi değerleri, hedefleri ve duygusal durumu gözeterek en iyi zamanı belirlemesidir. Ayrıca, partnerle açık iletişim ve ortak karar alma da evlilik kararının sağlıklı bir şekilde alınmasını destekler.
Cevap
10Cevap
Yaş önemli mi bilmiyorum ama eğer çocuk istiyorsa 35 40 i geçmemeli
evlilik yaşı diye bir şey yoktur. herkes için farklı zamanlarda gelişir evlilik şartları.
Eyvah 25-29 mu:) neyse evde kalmış karizmatik amcalardan oluruz biz de
25-29 yaş arası en güzeli geç olunca suyu çıkıyor
erkek icin en erken 28, kadin icin ise 25 bence
@hayatimboyle10numara yaradan özene bezene yaratmış yemin ederim 🙏
maddi manevi ne zaman hazır ise.
30 dan sonra kesinlikle
erkek için 30 üstü kadın için 25 üstü
Hiç evlenmemek daha iyi
Sen tam. benim kafadasin @meliss0042 😁
Kadınlar için 27-28 bence
40 olmalı
25 iyidir.