Aşk İlişkileri Arkadaşlar nişan için bu yüzüğü seçtim hem gündelik ama erkek arkadaşım beğenmedi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim aldığım bu da kuyumcuda olanlar sizce hangisini almalıydım Güncellemeler+1 yıl Küpe yazacagıma yüzük yazmısımmm Arkadaşlar nişan için bu yüzüğü seçtim hem gündelik ama erkek arkadaşım beğenmedi sizce? Cevapla Nişan Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Erkekler ne anlar ki gadası 😜 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl modern yaşına göre kullanabileceğin zevkli bir şeyler hiç mi yoktubtuğra gibi duuruyor 1 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Erkek arkadaşın seni bulmuş ama kuleyi mi beğenmemiş sovdurtmesin şimdi bana 😅😁😁 bence çok yakışmış 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl bu yüzüklerin amacı ne mektuplaşırken mühür olarak mı kullanıcanız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yav küpe yalnıs yazmısım Yorumla DigitalRuh +1 yıl ne bilim benim zevkime hitap etmedi celtic desenler baydı beni kolaya kaçan tasrımcı işi Yorumla
Mari_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Ben beğendim bence en güzelini almışsın içlerinde, diğerleri arabesk işi 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kuruluş Osman setine mi gideceksin 😏 bu ne biraz daha modern bir şeyler seçseydin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki alttakiler nasıl Yorumla by_kowboy +1 yıl Valla bişi diyim mi hiçbirini beğenmedim 😏 başka bir dükkâna bak bence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşkım evlilik deyince adam kaçmadı mı ya off bir ben nişanlanamiyorum 2 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Erkeksi bir motif hoş durmuyor bence de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Taslı mı almalıydım bilmiyorum alttakiler nasıl sizce değiştirme sansıms var Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Alttakiler de çok eski modeller ya hepsi yaşlı işi neden bu kuyumcuyu seçtiniz? Başka bir yere gitme şansın yoksa ilk tablada üstten ikinci sırada çiçek motifli var onu al bence. Hem yaşına uygun hem de içlerinde en ideali o. Yorumla
maçaakızı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 4. satır 3. parça olan güzel bence. Hem davatlerde kombinlersin hemde gündelik hayatta 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu ne kız Osmanlı yüzükleri gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanlıs yazmısım küpe dicekti Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Tamam yine de aşırı kötü Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Abla o bir küpe yalnız ben yüzük göremiyorum 0 0 Yorumla
enteresanbiadam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Beğenmemekte haklı adam zevksiz değilmiş 0 0 Yorumla
kızlarreglolmasın Takip Et Xper 1 Yaş: 21 10 ay abla kardeşim gibi yüzük yani cok normal tepki 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Beğenmedim 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yüzük? Küpe? Neeyy 0 0 Yorumla
fineashell Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. güzel durmuyo 0 0 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İdare eder kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Erkekler ne anlar ki gadası 😜
modern yaşına göre kullanabileceğin zevkli bir şeyler hiç mi yoktu
btuğra gibi duuruyor
Erkek arkadaşın seni bulmuş ama kuleyi mi beğenmemiş sovdurtmesin şimdi bana 😅😁😁 bence çok yakışmış
bu yüzüklerin amacı ne mektuplaşırken mühür olarak mı kullanıcanız
Yav küpe yalnıs yazmısım
ne bilim benim zevkime hitap etmedi celtic desenler baydı beni kolaya kaçan tasrımcı işi
Ben beğendim bence en güzelini almışsın içlerinde, diğerleri arabesk işi
Kuruluş Osman setine mi gideceksin 😏 bu ne biraz daha modern bir şeyler seçseydin
Bilmiyorum ki alttakiler nasıl
Valla bişi diyim mi hiçbirini beğenmedim 😏 başka bir dükkâna bak bence
Aşkım evlilik deyince adam kaçmadı mı ya off bir ben nişanlanamiyorum
Erkeksi bir motif hoş durmuyor bence de
Taslı mı almalıydım bilmiyorum alttakiler nasıl sizce değiştirme sansıms var
Alttakiler de çok eski modeller ya hepsi yaşlı işi neden bu kuyumcuyu seçtiniz? Başka bir yere gitme şansın yoksa ilk tablada üstten ikinci sırada çiçek motifli var onu al bence. Hem yaşına uygun hem de içlerinde en ideali o.
Bu ne kanka sen güzelsin de zevkin pek güzel değil gibi
4. satır 3. parça olan güzel bence. Hem davatlerde kombinlersin hemde gündelik hayatta
Bu ne kız Osmanlı yüzükleri gibi
Yanlıs yazmısım küpe dicekti
Tamam yine de aşırı kötü
Abla o bir küpe yalnız ben yüzük göremiyorum
Beğenmemekte haklı adam zevksiz değilmiş
Osmanlı tuğrası gibi duruyor
abla kardeşim gibi yüzük yani cok normal tepki
bende beğenmedim
Bu güzellik şaka mı
Beğenmedim
Yüzük? Küpe? Neeyy
güzel durmuyo