Bir anda hayattan ve her şeyden soğudum keyfim yok, bir süre kimseyle konuşmak istemiyorum dedi.
Defalarca konuşmak istemiyorsan düzgünce söyle dedim.
9 gün oldu tık yok.
Sizce napayım bu durumda
Bir anda hayattan ve her şeyden soğudum keyfim yok, bir süre kimseyle konuşmak istemiyorum dedi.
Defalarca konuşmak istemiyorsan düzgünce söyle dedim.
9 gün oldu tık yok.
Sizce napayım bu durumda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç bir şey yapma onu çok iyi anlıyorum çünkü rahat bırak sadece bekle o zaten kafasını dinledikten sonra yazar sana
Bak nasıl oldu anlatayım bayağı büyük tartışmalar yaşadık felan ama özür bile dilemiyor esasında bu kişi.
Her neyse haftalar geçti bir anda yazmamaua başladı sebep sordum, yok çıt sonra böyle bir olaya kırıldım yazmıyorsun dedim konuşmak istemiyorsan söyle dedim.
Böyle dedi
Çok fazla üzerine gitmiş olabilir misin mesela o son tartışma da bardağı taşıran son damla falan olması yorucu bir ilişki anlatmasına rağmen anlamaman falan gibi şeyler oldu mu peki
Maalesef tam tersi ben anlatıyorum hemde çok güzel bir dille ama ne özür ne kalp alma çabası
İttiren hep benim
Ya bende de oldu o her şey üst üste geldi kimseye tahammülüm kalmadı yorucu bir ilişkim vardı birde falan hâl böyle olunca bitirmek istedim belki de o da öyledir ne bileyim ailevi sorunları vardır başka bir sorunu vardır kafası doludur kafasını dinlemek istiyordur falan olabiliyor yani onu en iyi sen tanırsın ama yinede sen son kez mesaj olarak ta değil müsait bir zamanında güzelce ara ve derdinin ne olduğunu hani neden böyle diyorsun bir sorunun mu var gibisinden ciddi bir şekilde konuşun bir çözüme kavuşturun ne olursa artık hem için rahat eder hem net olur bazı şeyler ona göre her ikiniz de önünüze bakarsınız
Bilmiyorum.
Bir sorunum yok diyor ısrarla hatta ama bir anda hayattan soğudum dedi işte durumları takip ediyor
Benlik bir mesele yoktu affedersin ama 1 aydır bana cehennem azabı yaşattı bu tavrı benim yapmam gerekirken onun yapması zoruma gidiyor
Son kez istersen müsait olduğun bir zaman ara son kez soruyorum de neyin var beik bir sorun yok değil mi kırmadım ya da üzüleceğin bir şey yapmadım değil mi diye sor ve hâlâ yok şu bu derse de peki sen bilirsin istediğin gibi olsun kendine iyi bak her şey için teşekkür ederim de bitir en azından bir veda edin kendinize sen en son elinden geleni yap için hem rahat etsin sen adam gibi bitirin ya içinde kalan ne varsa söyle uzunca bir mesaj at içindeki herşeyi yaz bitir ama son bir konuşma yap bence zaten bitmiş oldurmaya çalışmayacaksın sadece minik bir veda konuşması çünkü zaman ilerledikce anlarsın keşke son bir kez konuşsaydım diyor insan zaten şuna da inanıyorum ki aradan zaman geçince kendine gelince sanada gelicek kolay kolay bitmez hele ki onun için çabalayan bir kız var oda sen asla seni unutamaz çok haksızlık ettim ne yaptım niye yaptım ben bunu o kıza diye pişman olucak buna emin ol ve bana güven
Bilmiyorum oldurmaya çalışmak değilde şu anda yazsam ne olur diye düşünüyorum belkide o kendi kendine dönecek acaba 15 gün beklesem mi :) gerçekten çok çaba gösterdim onun için bana bir sürü kötü şey yaşattı inan ama hala yanında durdum
Valla zaman geçtikten sonra araya gurur giriyor insan yazamıyor içindekiler kalıyor veda bile edemeden bite biliyor şu an yeni diye beni pek fazla anlamazsın ama zaman ilerledikçe anlarsın ne demek istediğimi tam olarak ama tabiki sen bilirsin kalbinden geçeni yap yani
Yazdım şimdi :D Allah kahretmesin üff
Şu anda dünyadan silinesin var
Silinesim var
Öyle düşünme elinden gelini yaptın gerisi ona kalmış beni de haberdar et yazarsa
Tamam ama cidden çok kötü hissediyorum şu anda gizliden çıkarsan detaylı anlatmak isterim her şeyi
Tamam çıkıyorum
Mesaj atar mısın
Yazarsan senden soğur. Yazma.
Napayım peki
Kitap oku.
Yazma