30 yaşındayım bu yaşa kadar flört ettiğim insanlar oldu ama kalbimi paramparça edip gittiler. Doğru düzgün bi ilişkiye bile dönmedi. Ama o kadar sevgiye muhtaç biriyim ki bana saygısızlık edip dalga geçen birine bile gitmesin diye yalvarmamak için kendimi zor tutuyorum.. insanlar nasıl ilişki yaşıyo nasıl evliliğe götürüyor anlamıyorum. Beni herkes terk etti artık biri olsa ve terk etmese ben terk ederim o kadar kafam bozuk. Çalışmıyorum evdeyim, görücü usulü desem ailem oralı değil.. benimle dalga geçmeyin gerçekten sevilmeye , bi kere saçının okşanmasına o kadar muhtacım ki.. bi kere birisi sımsıkı sarılsın bana , kokumu içine çekerek sarılsın o kadar imreniyorum ki böyle sarılan insanlara.. napıyım ben her gün ağlamaktan yoruldum. Bu yaştan sonra olur mu artık. İnsanlar hep o kadar dert etme dua et diyolar ama öyle değil işte susuzluktan ölen birine boş ver canım sen de su içmeyiver demek gibi bu.. bunun bu yaştan sonra olur mu içimde ukte olarak kalcak yoksa
İster istemez takmışsın Gidenler neden gidiyor bunu sorgula. kendinde bir hata kusur vs varsa onları düzelt yoksa da nasip değilmiş de. Hayatına bak. Gidenöer belki nasibinin önü açılması için gitmiştir. Allah tan hayırlısını iste. Birde görücü usulüne çoğu kişi soğuk bakmış. Halbuki boşananların büyük çoğunluğu güya severek evlenenlerin oluşturuyor olması gerçeği var. Sen hayırlısını iste. Nasibinde varsa olur yoksada üzülme. 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hanım efendi. 30 yaş dediğiniz 90 yaş değil. Farkında mısınız? Benim profildeki yaşım doğru ve ben hiç hayıflanmam. Sürekli evde olduğunuz için olabilir mi bu durum? Merak ettiğim için soruyorum. Dışarı çıkıp sosyalleşmeyi denediniz mi?
Herkesin Sevgiye ihtiyacı vardır. Ancak hep mi hayatınıza girenler yanlıştı? Hiç mi hatanız olmadı?
Bu kadar canınız yandığına ve dert ettiğinize göre durum içinden çıkılmaz hale gelmiş ancak lütfen kendinizi de eleştirin bu noktada. Ve asla vazgeçmeyin.
Saygılar13 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok dışarı çıkmıyorum bu konuda haklısınız , hayatıma girenler konusunda benim de hatalarım oldu bunların farkındayım ama bunu bilmek o kişileri geri getirmiyo ne yazık ki
Soran+1 yılAtama bekliyorum şu an iş olmayınca dışarı çıkmak için bi sebep de olmuyo ama zorlamak gerek sanırım
+1 yılBahsettiğin bu güzellikleri yaşaman için bir şekilde harekete geçmen gerek. Yerinde saydığın sürece hayatın kapıları sana kapalı olur. Öncelikle duygularını kontrol etmen gerekiyor. İçinde bulunduğun durumu iyice analiz et. Mesela öncelikle bir işe mi ihtiyacın var. Bunun üzerine yoğunlaş. Sonra başka bir konu. Bir topluluğun bir sosyal ortamın üyesi olmayı başardığında belki doğru kişi ile de tanışacaksın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde eksikliğimi ifşa etmemek için her şey yolundaymış gibi hareket ederim ama şu Detay bölümünü okuyunca acı gerçeklerle tekrar yüz yüze geldiğimi kaçışın olmadığını gördüm
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi böyle hissediyosun
- +1 yıl
orada ne yaziyorsa tam destek
Soran+1 yılUmarım istediğini bulursun sen de
- +1 yıl
88 dogumluyum sanall da 3-4 kizla konusmusumdur daha reel de 1 tane bile sevgilim olmadi elini opmek icin uzanmayan eller disinda sevgili namina El tutmuslugum yok
1.95 cm boy var ve ben asiri tipsizim bu da begenilmeme mani
Evden işe işten eve dunya dònùyor ciftler cafeleri dolduruyor ammaa biz kalbimizin cirpinisini hissedioz can cekisiyor gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılBeni çok isteyenler oldu hala oluyor ama kalbim sadece bir kişiyi sevdi, onunla daha el ele bile tutuşmadım, tek hasretim o oldu ama sana diyebileceğim, görücü sakın evlenme. O ne ya? Pazardan eşya alır gibi. Seni seveni de seçme , kalbinin ait olduğu yere gitmeye bak, o seni birgün bulacak emin ol
22 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü tanışıp sonradan sevenler de var
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yıl30 gec değil millet 30-40 arası evleniyo artık. Üzülmene gerek yok aramana da gerek yok o seni bulur umudum yok diyosan çevrendeki insanlarla muhabbet etmeye bak öyle bir çevremde yok diyorsan güvenip sevdiğin arkadaşların varsa onlara aç derdini sana göre birini tanıyorlarsa vesile olsunlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni anlıyorum. ama bu durumu kafana taktikca daha çok üzüleceksin. ise girip hayatına odaklan. seni gerçekten sevecek kişiyi beklersen çok yipranirsin. belkide o kişi hiç seni bulamiyacak. tum hayatın üzüntüyle mi gececek
19 Yorumla
Soran+1 yılSöylemesi kolay ama bunu yaşamak çok zor , nolur bişey olsun artık
- +1 yıl
Bu durumu bende yaşıyorum
Benide seven olmadı. ustelik çok duygusal biri olduğum için her gün agliyorum. ama elden ne gelir ki. karsima çıkmıyorsa ben ne yapayım. kader
Soran+1 yılÇalışıyo musun
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılO zaman yine biraz şansın olabilir
- +1 yıl
Çirkinim ve sosyal degilim. insanlar yüzüme karşı bile dedi bunu. yani bnmde ümidim yok. ise gitmek ya da gitmemek fark yok. bazolari evde oturuyor buluyor kısmet. yani neden niçin diye düşünmek anlamsız. sadece takıntıların olur.
Soran+1 yılNe kadar kırıcı insanlar bence her kadın güzeldir. Kilo problemin varsa spor yapmaya çalış her şeyden önce sağlık için ya da cildine bakım yap , vücuduna uygun kıyafetler giy , yüz şekline uygun bi saç kesimi ve rengi belirle , kadın olmak harika bişey istediğin gibi değişim yapabilirsin..
- +1 yıl
Değişim bnde işe yaramıyor. denedim bu dediklerini fark etmedi. hala aynıyım. ben artık kaderime alışmaya çalışıyorum. cunku güzellik ve evlilik takıntı oldu bnde. sende öyle olma diye dedim. hayatina odaklan diye.
- +1 yıl
Kim ne derse takma kafana keyfine bak
Cok üzücü ayni zamanda cok tatlı ayni zamanda maalesef cok gercekci birsey yazdin
Senin gibi birsiyoe tanışmak isterdim kendime konaşarak desem cünkü sevgi saygi isteyen insanlar gercekden az kaldi bulmasi cook zor cok haklisin 😔05 Yorumla
Soran+1 yılBuna bu kadar ihtiyaç duyup bulamamak daha zor
- +1 yıl
Evet biliyorum birisini buluncada hemen yükseliyor insan ama aslinda istedigin gibi birisi olmayinca o yükselme sevinme hissi hemen sönüyor ve depresyon yeniden başliyor ne yaparsan boş gezmek tozmak para harcamak hersey tek kisa sürelik bi mutluluk veriyor o boşluk hep geri geliyor
Soran+1 yılBen biraz fazla duygusalım sanırım
+1 yılYok sen kolaylık istiyosun niye eğitim ve iş üstüne ağırlık vermiyosun 40,50 yaşında sınava girenler var
012 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşa kadar hep sınavlara mülakatlara girdim. Bu konuyla ilgili başka planım var hem kariyerine sarılamazsın yalnızken
- +1 yıl
Peşin peşin konuşuyosun bi de, yapan yapıyo evet kolaylık arıyorsun bunun yaşla ilgisi yok
Soran+1 yılOna da ağırlık veririm ama bu bu konudaki isteğimi azaltmıcak ikisi farklı şeyler. O zaman sen sadece kariyer yap evlenme ama bunu isteyene de saygı duymalısın bence
- +1 yıl
Saygısızlık yaptığım yeri gösterirsen düzeltebilirim incitmek gibi niyetim yok. Empati yapınca erkek gözünde çabasız yük birisin ben olsam istemem. Hayır farklı olur mu evliliği ayakta tutan ikili sevgiden sonra maddiyat, bazı şeyler için geç kalmak seni geriye götürüyo buhranında ondan. Yaparım, yapacağım değil bugün başlarım dersen sorunda verdiğin sevgi ihtiyacın eş potansiyelini aileden aramaz dışarda bulursun nesi yanlış neresi saygısızlık bunun? Çokta gerçekçi
Soran+1 yılSaygı duymalısın derken bunu istememe saygı duymalısın diyorum. Dediğim gibi bununla ilgili farklı bi planım var. Kimseye yük olma gibi bi derdim yok maddi açıdan sıkıntıda değilim , kimsenin parasına ihtiyacım da yok. Mesleğimi yapmak isterdim ancak sayısız sınav ve mülakat sonucu atanamadım şimdi sınava girmek istemiyorum. Bölümümle ilgili özel bi yer açmak için eğitim alıyorum , dil öğreniyorum gönüllü çalışıyorum ve kemdi yerimi aççak için eğitim alıyorum boş durduğumu kim söyledi? İkisi farklı şeyler ayrıca bunu bi çıkış yolu olarak görmüyorum bunu ayrı olarak istiyorum anlatabiliyo muyum?
- +1 yıl
Hayır seni anlamamak işime geldiği için diretiyorum bence şimdi beni anladın di mi?
Soran+1 yılMillet benim harcadığım çabanın çeyreğini harcamadan torpille giriyo ben kendimi parçaladım yıllarca. hala da çabalıyorum bunun için ayrıca çabalamasam da kimseye yük olmam , yük olcak durumda değilim
- +1 yıl
Milletle ilgili durum yok burada seni konuşuyoruz benim objektifimde senin analizin bu ama dersinki beğenmedim ikimizde susalım yorumu silme seçeneğin var birçok alternatifin var bahaneler için
Soran+1 yılSen git torpille bi yere gelenlere söyle bunları eşşek gibi çalıştım ben ve çalışıyorum da benim emeğimi sorgulamak kimsenin haddine değil
- +1 yıl
Ooh dedikodu istiyosun sen müsait zamanda dönerim sen de o sırada bahanelerinden sıyrılıp oturduğun yerden kalk
Soran+1 yılOturduğumu kim söyledi yaa.. günde 10 saat çalıştım eşşek gibi hala da çalışıyorum yüksek lisans yapıyorum ve eğitim alıyorum diyorum sıkıntılı mısın sen bunun evlenmek istemekle ne ilgisi var
- +1 yıl
😄😄 anlıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz çünkü siz doğru erkeği seçmeyi bilmiyorsunuz nerede kolpa varsa iti kopuğu varsa onların peşine gidiyorsunuz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden görücü usulü düşünmeye başladım
- +1 yıl
Düşün bakalım:)
Bunu bende yaptım 27 li yaşlarda birini sevdim 8 yilim giti bu satten sonrası yaş 34 belki tekarar sevebilirim ama su dünyada 1 tek şeyin eksikli var belki öylede ölücem hiç sevilmedim hep sevdim
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYasında birsey yok neyin ne zaman geleceği belli olmaz hayat süprizler ile dolu ama kendi fırsatını da yaratmayı bilmelisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapabilirim ki
- +1 yıl
Arkadaş es dost ortamlar çevreler ile veya sosyalleş biraz o da olmadı sosyal medya var illa ki biri denk gelecektir
+1 yılSabır ve zaman... insan her şeyi görüyor alışıyor ve tanıyor bin bir cesit karakter de biri çıkıyor birde şöyle düşün belki o gidenlerlw mutsuz ve huzursuz olacaktın iyi düşünmeye devam et..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Tutkularına yenik düşüyor olabilirsin. Sana sevgiyi verecek kişi sanarak aslında hayallerindeki kişiyi yanlış kalıba sokmaya çalışıyorsun bu yüzden gidiyorlar belki de
00 Yorumla
+1 yılaslında ilşki kurmak hiçte zor değil çalış çabala maks 1 haftaya çıktığın biri oluyor sende bir sorun var demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok çekingenim
- +1 yıl
sabah sabah ilşki eğitimi verecek enerjim yok istersen gel sohbet edek yeni ufuklar göreyim
Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı. Hata yapıyosun ki terk ediyolar yani durduk yere erkek cinnet geçirir mi
18 Yorumla- +1 yıl
pembe gorunumlu mavili misin bu nasıl bi mizojinistlik
Soran+1 yılBi tane birisi her şey güzel giderken görücü usulü evlemcem diye gitti , öbürü cinsellik konusunda deneyimim yok dşye gitti.. benim hatam mı gerçekten
- +1 yıl
parantez ici unlemin onemi
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. 30 yaş nedir evlenme yaşı artık 35 yaş oldu son ekonomik krizden sonra. Umudunu yitirme aranmaya devam et mutlaka biri çıkacak karşına
10 YorumlaOlur tabi ki. Neden olmasın. Kendine çeki düzen ver. Bakımlı ol. Aynayla barışık ol. Kimseye dert yanma İnanıyorum ki seni kısmetin bulacaktır...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bebek gibi sevdimde ne oldu aldatıldım bende birini sevmeyi özledim sevilmeyi değil ama sevilmeyi hak edicek birinin kalmadığını düşünüyorum uzak duruyorum kızlardan
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de sevilmeyi hak edecek erkek kalmadığını düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın düşüncende zaten yok
Cevap sahibi+1 yılKızda yok
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılburası yeni insanları tanımak için var
ben olsam değerlendirirdim02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan tanışmak doğru olur mu
- +1 yıl
tabiki buradaki her erkek mecnun değil ama aralarından iyi analiz yaparsanız doğru insanı bulma şansınız var
+1 yılboş ver ciddi olan mutlu evlilikmi var resmen özgürlüğünü bırakıp kelepçe takmak gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik şart değil , sadece sevilmek ve sevmek istiyorum
- +1 yıl
Sevilmek sevmek güzel ama bu zamanla aşırısı da sıkıyor bunaltıyor en güzeli sohbet arkadaşlığı
Neyi isterseniz ona sahip olursunuz demekki tam istememişsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabiki de kendimi ayarlayım sana uyarsa ne dersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle olduğun için kalbini kırıyorlar
konuşmak istersen buradayım
00 Yorumla Benim yaşım da 30'a dayandı, 7 yıldır bi ilişkim yok.
00 YorumlaSenle aynı durumdayız yengeç misin sende bizde var o tuhaflık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasibinde varsa gelir Hint'ten Yemen'den. Nasibinde yoksa ne gelir elden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Senin gibileri bulmak zor artik. Nerdesin niye gizlisin
00 Yorumla
+1 yılNeler yaşamışsın sen böyle ya gerçekten inanılır gibi değil unutmak ister misin
00 Yorumla
+1 yılOzelden biraz sohbet edebilirmiyiz. Eger istemezsen tabi ki anlayisla karsilarim.
01 Yorumla- +1 yıl
Bende senin durumundayım
Kardeşim bu hayatta seven sevilmez birazda insanlar kızı erkeği farketmeksizin kaşa göze balıyorlar karaktere bakan yok maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm güzel aslında ama çok çekingenim
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur olur hala gençsin seni tanımak isterdim. Bende senin istediğin gibi bir sevgi ariyorum ama denk gelmiyor maalesef.
00 YorumlaUzun zaman flört ettiğin kişi doğru kişi değildir kısa zaman da olsa fikirlerinizin uyuştuğu yaşam tarzlarının benzediği espiri anlayışının yakın olduğu fiziksel görünüşün dışında seni sen olduğun için seven biri olması yeterlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ukte kalsın ki, konuştuğunuz herkesten daha üstün ve sizi gerçekten daha iyi görüp daha çok beğenecek insanlar var.
00 Yorumla
+1 yılbende 30 yasındayim hiç evlenmedim tanımak isterim amaç sevgililik degil evlilik eger düsünürsnen 1 hafta konusalim düsünce yapimiz karakterimiz uyarsa aileler arasi yüzü takariz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgililerinle aranızda hiç cinsellik geçtimi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhep mi pislikleri buldun,
hiçmi iyi birşne denk gelemedin..00 Yorumla
+1 yılBiraz kendine güven biraz kendinin değerini kıymetini bil
00 Yorumla
+1 yılMerhaba canım o hatayı ben de yaptım hatta yaşadım bile şu an evliyim çok mutluyum çünkü çalışıyorum kızım var
00 YorumlaOlur tabiki de hayatın anlamı 35 den sonra başlıyor
00 Yorumla
+1 yılaman ne evlenmesi ya kariyer yap
11 Yorumla
Soran+1 yılİnan hiç gözüm yok o konuda
+1 yılKız abimi ayarlim sana
16 Yorumla
Soran+1 yılBurdan mı😃
- +1 yıl
Yok kız gerçekten
- +1 yıl
Valaaa kız 35 yaşında yakışıklı evlenmedi daha oda senin gibi
- +1 yıl
Valaaa kız 35 yaşında yakışıklı evlenmedi daha oda senin gibi, gelin görümce olucaz bol bol dedikodu yaparız
Soran+1 yılNeden evlenmedi
Soran+1 yılOlabilir aslında
Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Kendini bu kadar ezdirme
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bişey yapmam zsten ama zor tutuyorum kendimi
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 70 yaşında bile olunur
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılNiye olmasın? Benim 37 yaşında sevgilim vardı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Bende aynı durumdayım
00 Yorumla
+1 yılOlur bence ama otuz kaç?
01 Yorumla- +1 yıl
Tanışalım bence özele gelin
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın ya deli misiniz siz
00 Yorumla
+1 yılkalın ve damarlı olması şartmı ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGunaydn szn icin uygunsa tanisablrmyz anlaradaym
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFal bakmami istermisin
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarılasım geldi ya la:)
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden :))
Cevap sahibi+1 yılçok içten yazmışsın cidden sarılırdım
Soran+1 yılKeşke sarılsan
Cevap sahibi+1 yılnerdesin sarılayım sana saçlarını kolayıp okşayıp omzuma basayım
Soran+1 yılOlurr :))
Cevap sahibi+1 yılsorunu beğensem knşr musun?
Soran+1 yılKonuşurum
Cevap sahibi+1 yılbeğendim
Soran+1 yıl11 kişi beğenmiş
Cevap sahibi+1 yılXper 5 , 27
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılOkurken üzüldüm, sıkıntı bastı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBirde benim yaşadığımı düşün
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden olmasin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhirete yatırım yapp
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden terk ettiler peki
00 Yorumla
+1 yılGeçer.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz bekleme boşuna