Eski sevgilimle 1 senelik ilişkim oldu. Bana kötü davrandığı için ben bitirdim. Bağırıp çağırıyordu, öfkeli birisiydi. En küçük şeyden gereksiz kavga çıkarıyordu. Az daha bana bir kavgada vuracak hale geldi. Üstelik ben sessiz sakin bir insanım.
Ama bitirdiğime çok pisman oldum. O benden ayrıldıktan daha 1 ay sonra baska bir kızla sevgili oldu. Sözde benim için üzülüyordu Ben de sandım ki bana olan tavrını düzeltecek barışacağız. Yalnız kalan ben oldum.
Benim yaşım 26 oldu. Çalışıyorum ama çevremde herkes ya evli, ya nişanlı ya da sevgilisi var. Ailem de bana evde kaldın diyorlar. Ama sevmediğim birisiyle evlenmek istemiyorum. Aklım hala diğer çocukta kimseyi kullanmak istemiyorum birini unutmak için.
Çok güzel bir kız da sayılmam hem kim beni alıp napsın.. Maaşımla bir şeyler yaptırdım yüzüme güzelleşmek için ama olmuyor sanki. Ne yapsam olmuyor. Kim beni sever ne yapar bilemiyorum. Kim sevgilim olduysa ayrılıp benden güzelini buldu. Kimse ardına bakmadı hatırlamadı, herkes kaybetmeyi göze aldı. Herkese iyi davrandım. Hep ağlatılan ben oldum. Hiç önem arz etmedim kimse için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer