Daha yeni tanıştık sayılır ama ilk tanıştığımız günden beri sürekli numaramı istiyor. Sizce amacı ne olabilir.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
verme sakın
daha tanımadan nasıl değer verebilir
amacı kullanmak
Kimbilir kaç kişiye aynı tuzağı kuruyorlar
Sizle konuşmak bana da diyorlardı şu ara Instagram telegram var mı gibi sorular olabiliyor ben vermiyorum neden diyor öyle diyorum telegram yok zaten
Beni de bir kişi telegrama davet etmişti kabul etmedim. Bir de her gün başka bir tuhaf hesaptan mesaj geliyordu
Anladım
Sapıklıktan başka bir şey değildir bence verme ki zaten sosyal medya tanışmaları çok sağlam değil
Ya bunlar uzman oldukları için, insanları inceleyip zayıf yönlerinden sızıyorlar. Bir de öyle bir görüntüleri var ki sanırsın melek fotoğrafları ve yazdıkları şeyler çok ikna edici
Allah öyle insanlardan korusun bizi ya çivisi çıkmış dünyanın ya.
Tanımadan etmeden verme. Sonra rahatsız eder Özel hayatına sokma kolay kolay
Amacı her şey olabilir. Verme tabii ki hemen numaranı.
Acaba sesini duyup isminle hitap etmek istiyor olabilir mi? Ama ne kadar ayıp ya insan hiç böyle şeyler ister mi? Direk konuya girmesi lazım
Sorun o değil fazla sahte görünüyor. Yazdığı şeyler falan hiç güvenilir değil. Sanki bu işte usta, her şeyi ezberlemiş gibi yazıyor
O zaman bas engeli , yarının gelişi bugünden bellidir
Ben komple hesabı sildim zaten kişisel bilgilerim yoktu. Erkekleri de kadın gibi konuşup dolandırıyorlarmış uyanık olmak lazım
Sanırım insan psikolojisinden iyi anlayan uzman dolandırıcılar oldukları için ruhun bile duymadan kişiliğini çözüyorlar
Saf olmamak gerek tabii ki
ya önce numara ister sonra nude tipik erkek modeli uzak dur.
Sanırım sapık, takip ettiği kişiler hep sıradan kolay kanabilecek insanlar ve sanırım onlar da sıradaki kurbanları olacak
Kendine saygısı olan kadın bu tip insanlardan uzak durmalı keza sende öylesin hiç hayatına ortak edip pişman olmanı istemem.
amacının ne olduğunu bilemeyiz ama vermen için erken onun da istemesi için erken
Tedirgin oldum zaten, sanırım uzaklaşmak en iyisi olacak
uzaklaş tabii ne gerek var ısrarla telefon melefon bilmem ne in misin cin misin.. dimi..
Bence aynı tuzağı başkalarına da kuruyordur. Kimbilir kaç kişinin başını yakmıştır. Allah'ın sevgili kuluyum ki gerçek yüzünü gördüm
Allah'ın sevgili kulu olmandan öte demek ki kafan çalışıyor ancak slklar bu tuzağa düşer.
Bir de çoluk çocuğun elinde telefon var, sabah akşam sosyal medyada takılıyorlar. Onları tuzağa düşürmek daha kolay
tabii ki daha kolay, kanan aldanan insanlar bitmez ki bu kaynak her zaman var
İnsan psikolojisinden anlayan uzmanlar yapıyormuş bu işleri çünkü
tabiiki, uzman olmadan, eğitim almadan zor.. ikna işi falan kabiliyet ister
Vermeyin daha ilk günden tanıştığınız kişiye.
İnsta ver numara icin erken de
Adam dolandırıcı kanka ya da sapık. Bunlar çete imiş kadın erkek demeden önlerine geleni dolandırıyorlar.
Allah allah dolandiricilik nasil yapicakki neyse verme o zaman
Yeni türemiş bunlar. İnsanların kişisel bilgilerini telefon numarası vs alıp şantaj yapıyorlarmış
Onlarla nasil santaj yapcaklarki bana mantikli gelmedi ama vermemek en iyisi bencede
:) ciddi düşünüyodur evlenecektir
Şaka yapılacak bir şey değil. O kadar komikse darısı başınıza
almim saol
Saplantılı biri olabilir.
Saplantılı değil, bence zayıf gördükleri herkese aynı tuzağı kuruyorlar. Bazen kendilerini erkek gibi tanıtıyorlar, bazen de kadın gibi
Sakın verme sakın
Bilemiyoruz kendine sor