Yaşım 30larda bu arada. Uzun süredir yalnızım. Pek kimseyle tanışamıyorum. İş yerinde uygun kimse yok. Arada arkadaşlarla buluşuyoruz. Onun dışında pek hayatım yok
Nasıl tanışabilirim birileriyle. Yaş ilerledi ben de mutlu olmak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşım 30larda bu arada. Uzun süredir yalnızım. Pek kimseyle tanışamıyorum. İş yerinde uygun kimse yok. Arada arkadaşlarla buluşuyoruz. Onun dışında pek hayatım yok
Nasıl tanışabilirim birileriyle. Yaş ilerledi ben de mutlu olmak istiyorum
Merhaba
Öncelikle şunu söylemek istiyorum yeni biriyle tanıştığında mutlu olacağını anlamına gelmiyor bazen tam tersi bir şekilde gelişiyor önce hoş gelse de sonradan çok mutsuz bir insana dönüşebiliyoruz tabii bu senin umudunu kırmak için söylediğin bir şey değil yeni biri demek mutlu bir insan demek değil onu bilmeni istiyorum öncelikle girdiğin ortamlarda aile ortamlarında akraba ortamlarında arkadaş ortamlarında çalıştığın yerde yani buralarda olabilir onun haricinde sosyal medyadan doğru buluyorsan senin için bir sakıncası yoksa sosyal medyadan da tanışabilirsin
Yeni insanlarla tanışmak ve sosyal çevrenizi genişletmek, her yaşta ve dönemde mümkündür. İşte yaşınıza uygun şekilde yeni insanlarla tanışabileceğiniz bazı öneriler:
Unutmayın ki yeni insanlarla tanışmak zaman ve sabır gerektirebilir. İlk adımı atmaktan çekinmeyin, samimi ve açık iletişim kurmaya özen gösterin. Kendi değerlerinize ve ilgi alanlarınıza uygun insanlarla tanışmak, sosyal hayatınızı renklendirebilir ve mutluluğunuzu artırabilir.
vallahi bilemedim şimdi abla senin işin zor biraz sosyalleşmek lazım aslında şimdi aklıma geldi konsere falan gitsen bulursun orada insanlar o konserlerde buluyorlar genelde yeni birilerini
Yeni kişi üretim fabrikasının önde bekle kanka taze taze kaparsın ya da yeni doğan birini al büyüt istediğin ideal erkek olur işte hem ona atta alıraın atlı prensin olur
Niye dalga geçiyosun
Çünkü soruyu ciddi sorduğunu düşünmüyorum
Cevap
14Cevap
Sosyal ol ve bakımlı ol Spor yap ideal kiloda olsan bile. acaba nerede tanisacagiz diye kendini yıpratma. takinti olur sonra
okul işyeri ve kursta bulunuyor ya da arkadaşların tanıştıracak
Okul yok iş yerinde kimse yok. Arkadaşlarım bir iki kere denedi olmadı. Onların da pek erkek çevresi yok
O şekilde de pek güvenilmiyor birine ama teşekkürler
Muhtemelen burun yukarıda gezdin 30 lara gelince de bu tarzla yalniz kalacagini fark ettin önce mütevazı olacaksiniz önyargılı olmayip taniyacaksiniz
Aramayla bulunmaz bi bakmışsın hopp karşında
Yolunu bulursan haber et bende o yola doğru gidiyorum
Bende 27 yaşındayım öğretmenim bende sevgili olarak birilerini tanımak istiyorum ama kimse yok nerede yaşıyorsun
Mevzu evlilik belli ki
Hayır aslında tam öyle değil. Benim için öncelikli olan sevgidir. Önce güzel bir ilişkim olsun istiyorum
Hadi yaa aslında tam benim kafadansın
Bir ilişkiye başlayınca evlilik kararıyla başlanmaz zaten o sonraki aradaki uyuma ve şartlara bakar. Dünya görüşümüz hayata bakışımızın da uyması lazım. Yalnız hayat zorlamaya başladı
Haklısın. işte bu da 30 yaşın olgunluğu ve bilgeliği 👍
Teşekkür ederim
Önemli değil. Antalya'da olsan en azından bir kahve içip tanışıp muhabbet etmek isterdim seninle.
Değilim teşekkür ederim yine de davet için
Ne demek bir gün gelırsen beklerim mutlaka
bu siteden bulusbilirsin
Güvenebilir miyim peki. Görüyorum da sürekli kızlra mesaj atıp yorumlara yazıyolar.
Oldu. Ama başkalarıyla muhabbetini gördükçe soğurum gibi
Analdım. Burdakilerin çoğu öylesine takılmalık başka muhabbetleri seviyo
Tanımadıgı herkese o muhabbetleri yapan biri istemem
Seni tanıyorum
Özel bir çaba sarf etme o an gelir ve seni bulur.
aynı beni anlatmışsın
burada tanışabiliriz :)
Hangi şehir
Mutlu olmak istiyorsan beni bul
Burdan ve şu an benimle tanisabilirsin
Hangi şehirdesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?