Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllllleeee
İzne çıkacaktı ama istemediğim birşeyi yaptığı için ayrıldım mesaj felan attı bir hafta tersledim sonra cevap vermedim sildirdim numaramı ama hak etti bunları beni ağlamıştı. 3 gün sonra izne çıkıyor arar mı yoksa kendi şehrine mi gider gelmeyi çok istiyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oldukça basit hareketler bunlar. Bu şekilde hiçbir şeyi düzeltemez, değiştiremez veya elde edemezsin. Ki o kişi aklı başındaysa dönmemeli sana. Bu şekilde var olan sevgiyi çoğaltmaz tüketirsin, peşinden koşturamaz koşarsın. Hatta sen ayrıldım diyorsun belki artık onun aklında yoksun bile ama sen senin yanına gelme umuduna bile kapılmışsın.
Sağlıklı ve mutlu bir ilişkinin içinde olamazsın bu davranışlarınla o yüzden kendini düzeltmeye çalış.
Çok güzel yazmışsın konuşabilir miyiz ben hiç bu açıdan bakmadım ama yalanlarını yakaladım başka kızlarla konuşmuş hıçkıra hıçkıra ağladım öğrenince sinirden git dedim zaten yapmam gereken buydu ama seviyorum hala
Abla lütfen sonra engellersin konuşabilir miyiz bütün iliskilerim böyle bitiyo
Başka kızlarla konuştuysa sen neden ağlıyorsun? Böyle birini hayatından çıkarmalı ve sevinmelisin. Senin için doğru kişi değil.
Abla konuşmayan erkek yokki bence çoğu aldatıyor evlilik yaşım geldi zaten çok baskı görüyorum çok bunaliyorum onunla olacağını düşünmüştüm.
Ne yani nasıl kabullenirsin ! Evlilik yaşı diye bir şey yok, baskıyla evlilik olmaz. Yanlış biri ile evlilik ve beraberinde çocuk sonra paramparça yaşanmışlıklar ve hayatlar, bu mu istediğin?
Okudun mu bilmiyorum ama okumadıysan bir yerden başla. Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın ol. O zaman ne sana karışabilirler ne de zorla bir şey yaptırabilirler. Sen şu an kurtuluş sanıyorsun evliliği ama öyle bir şey yok. Zamanı gelince doğru insanla ciddi düşünmelisin ve bunun kararıda sende olmalı.
Hayatta her şey olabilir doğru, dürüst bir kişi ile de anlaşamayabilir, ayrılıp boşanılabilir ama bu demek değildir ki her erkek aldatır kabullenip evlenelim. Öyle bir dünya yok.
Kendini hiçbir kula bağlama ve güçsüz hissetme.
Abla üniversite okuyorum ama iş bulunmuyor zaten özel sektör yani okumakta boş artık bence is yok çok iş aradım ben torpil heryer büyük bir şehirde yaşamıyorum zorla evlilik olmuyo evet ama her kadında evlen git burası bizim evimiz ya da ne istersek yap her hakarete katlan katlansam bile git artık diyorlar yani napabilirim
Çok güzel ablacım süper. İş yok vs diye düşünme kendini geliştirdiğin sürece iş var.
Yapacağın tek şey kariyer daha ötesi yok. Kendini bir çaresizliğe hapsetmenin anlamı yok. İnan ayakların sağlam basmazsa asıl çaresizliğin o zaman başlar.
Sana git bilmem ne vs diyenler gün gelecek sana danışmadan adım atamaz hale gelecekler güven bana.
Sen şimdi boş ver o seni aldatan kişiyi direkt kendi hayatına odaklan. Sevebilirsin ama bu kabullenmek demek değildirdi zaten o sevgi zamanla bitecek hatta gülüp geçeceksin üzüldüğün günlerine. 🌺
Abla ben zaten aşık değilim mecburiyet maaşı iyiydi felann bulmuşken evlenmek istedim evden kurtulmak için zaten kpss ye felan çalışıyorum ama şu ülkede biseyden umudum yok küçük bir işletme açmayı düşündüm satacak ses getirecek bir şey bulamıyorum ne bilim bu evde hevesim yok çünkü sürekli misafirelere bak evi temizle kardeşlerime bak yani yapmasam burnumdan getiriyorlarnkendim için zamanım yok benim bene yine okulumu bitiricem ama evlenmek gitmek istiyorum çünkü usandım bağ bahçe bide bağ evimiz var ofis var onları temizliyorum bağ işleri evin temizliği kışın babamın yanında çalışıyorum ancak biraz harçlık veriyo sömürüyorlar yani beni usandım canımdan bezdim yani gerçekten bezdim kalk şu iş var yarın şu var bu var Yasitlarim gibi bir kez giyinip süslenmiyorum çünkü elim işin içinden cikmiyo
Bu saatten sonra seni ilgilendiren kısım ne
Seviyorum 😔
Peki istemediğim şey yaptı derken neyden kast ediyorsun
Başka kızlarla konuşmuş
Ve sende bunu kendine yedirip yine çocuğun peşine düştün çocuk seni kuma yapsın diyemi
Peşine felan düşmedim numarası bile yok şu an bende
Böyle yaparak acınacak zavallı duruma düşersin adam hayatını yaşıyor haberin olsun
Bişey yaptığım yok sadece üzülüyorum
İşte unut artık zavallı olma
Kendi şehrine gider ablam geçmiş olsun
😔😔😔