Biraz çekingen ve utangaç biriyim bu nedenle evli ve dört çocuğumun olduğunu sevgilime söyleyemedim. Şimdi öğrendi işin içinden nasıl çıkacağım?

Biraz çekingen ve utangaç biriyim bu nedenle evli ve dört çocuğumun olduğunu sevgilime söyleyemedim. Şimdi öğrendi işin içinden nasıl çıkacağım?

Tüh yaaa oysa ondan da bir iki çocuk yapip nikah kiyacaktin aslında 😂😂
Utanmaya devam böylesi daha iyi nişanlı veya evli olduğunu saklayıp sevgilinden çocuk yapıp sonra aldır aynı zamanda başkasına yürü sevgiliden ayrıl diğeri kabul etmeyince ayrıldığına dön ama başkalarına b*k at... ( sütten akkasik gezenlere gönderme)
Cidden artık çok sinirliyim tehditler şantajlar falanlar filanlar yapıp ben temizim diye ortada gezip başkalarının hayatıyla ilgilenenler onların yaptıklarını kınayıp tu k*k* diyenler, kendi pisliklerini kapatmak için yırtinmak adına bunu yapıyor. Gerçekten onlara acıyorum yeter yaa aynaya dönüp bir bakın siz ne b*ksunuz...
Benimle alakalı bir durum yok. Sadece yazdıklarını görünce ve bildiklerim için susuyorum ve acayip sinirleniyorum. Eminim ki bu yazdığımı görünce bana da bok atacak ama umrumda degil. Arkadaş Bi salin insanları yaaa hayat onların hayatı size ne? Size ne arkadaş a* popiş onların istediklerini yaparlar sana ne? Herkes Bi ahlak bekçisi ulan ölucez üstümüze bir avuç toprak atılacak şu b*katan dünya için kaos yaratıp b7ndan beslenip iyi rolüne girmesin kimse...
Yakışır canım et küfür ama şöyle iyisinden kallavi olsun.
Ağzına sağlık canım 😘
Aman bir şey olmaz artık insanlar böyle şeylere takılmıyor malum. Evliymiş, sevgilisi varmış bilmem ne. Eşine sevgilisi olduğunu söyleyen bile varken shsh bu utangaçlıkla sen sevgili nasıl yaptın asıl soru bu.
Ben yapmadım o yaptı diye ağla bir de istersen :D
bana ne novel eşin, sevgilin veya beş çocuğun seni susturur shshsj
Hıı altı işte
Futbol takımı kuracakmışsın 😅
Daha çok işin var bir sevgili daha yap sen bence :D
Utangaçlıktan eser kalmadı, anlatmaya gerek yok: görüyorsunuz 😅
Hade ordan 😒
Uzaaaa 😃
Rica ederim 😌
🤷♀️😬
Cevap
7Cevap
Yüzüne bir elek alarak söylemen lazımdı 🥴 oldumu şimdi böyle 😂evlisin ve sevgikinude var artık açılmalisin biraz 😂
Utananın çocuğu olmaz derler boş ver :D
Bence söyleme takılın öyle. hatta sevgilinle de evlenirsin sonra ondan da çocuğun olur falan güzel şeylerdir bunlar..
ay önce soruyu gördüm aha dedim utangaça bak... sonra soranı gördüm :))) ay kıyamam pek de utangaçmiş :))))
:))))
Sitede bu konuda deneyimli bayanlar ve baylar var bence onlara bir danış derim başkanım onlar durumu nasıl idare ettiklerini eminim iyi biliyordur
Bu cevap, sevgilisiyle otelde buluşup, ilişkiye girdikten sonra "kandırıldım" diyen kızları hatırlattı :D
Utandığım için karıma da seni söyleyemedim sen arasan konuşsan tanışsan çok seversin de.
Terk edilmeye hazır olmalısınız.. 😄
😅
bunu sorun etmeyecek sevgılılere yelken açabılırsın ((:
Karşındaki hanımefendi de utangaç ise vay halinize..
İki utangaç baslayamazlar ise valla @veratoprak 😁😁
@Emrekorkmaz31 evlenebildiyse başlar bence
@veratoprak evlenmiş belli ki ama o utangaç haliyle dört çocuğu nasıl yaptı acabaa 😁
@Emrekorkmaz31 isin esprisi tabii ki ama yorumsuzum.
öylesinin meraklısı daha fazla. bakarsın hoşuna gider
Ben de daha diyemedim :D
Ne olacak terk edildin. Yeni sevgili yapcan
Alıştıra alıştıra söyle
Ya sabah sabah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?