Güncellemeler
+1 yıl
Şakasına demiştim, öyle bir seyi istemezdim tabii ki. Sadece görüntüsü ve sesi rahatsiz ediyordu.(bu da elimde değil zaten)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uyuz olduğum bir kadın vardi. İçimden bacagi kirilasica dedim. Ayni anda pencereden kadinin bagirma sesleri geldi. Hastaneye götürüldü. sedyeyle dolaşıyor şimdi. 3 katta oturuyor iki haftadir asagiya inmiyor. Olay sonrasinda 50 ye tövbe ettim korkumdan. Olayin saniyelerle tamamen bana denk gelmesi aşırı korkuttu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ppdeki ilk adam kim la 😂
Benim hocam :)
Hocan kim
@tlin_biliyor_tlin benim knk anlaminda yani
Pardon bsbwbz
Denk gelmiş olamaz mi
Peki su nasil denk geldi? Bi gün metrobüse bindim icimden bir ses bu metrobuste su bolumdeki arkadasin var. Hatta tam yerini de soyledi hangi koltukta oturduguna kadar yani gözümü kapatip bulmaya calissam muhtemelen bulurdum. :D kafayi bi cevirdim doğru söylüyor
Cocukla karsilastim saskinliktan muhabbet edemedim. Mal ak gibi baktim sadece
3 harflilerle uğraştın mi hiç
Hayir hic, kesinlikle ve korkarim da. ama şüpheleniyorum. Bir arada uyuyorum ne zaman gürültü olacaksa 5-10 saniye önce uyaniyordum. Yani oyle bir sey ki sasirmamak elde degil gecenin 3 ünde uyaniyorum mesela 10 saniye sonra motokurye gelip ses yapiyor. Eger uyanmasaydim 10 saniye önce sinirlenecektim. Saskinlik ve koekuyla yatiyorum sonra bunun gibi
Ayrica parmaklarimda sigil cikti. Bir filmde görmüştüm eski dönemde vucudunda buna benzer bir sey cikanlari iste bilmem neli diye alip bi yerlere kapatiyorlardi. Ve onla kesinlikle gorusmuyorlardi. Ölmesini bekliyorlardi. Film 1965 yapimi ben hur
Filmin ismi ne
Ben hur
1959 yapimi olan oteki sacma
Başına gelen bu olaylari kimseye anlatma ve biri hakkında bilgi içine doğduğu zaman kimseye söyleme , örnek veriyorum 3 koltuk arkanda arkadaşın oturuyor diye içine his geldiğinde arkana dönüp bakma abdestsiz gezme
Sagol mantıklı. Tesadufse de degilse de Deli eder yoksa.
Tesadüf ve şans diye bişey yoktur
Rica ederim, nerelisin
Dediginde haklisin. Mesela daha once denedim bunu telefonda arkadasima anlatirsam mesela bende olmaya yine devam ediyor. En son maalesef disarda arkadasima anlattim bilmeden o da benle dalga gectiydi. O gündür bende bitti olmuyor baska. Muhtemelen ona gecti farkinda degil.
Peki o hiç dedi mi Sana, o günden sonra bende de oluyor falan diye
Bence de yoktur. Mersin
Karisik aslinda mersinli de degilim dogum yerim orasi 10 yasinda tasindik zaten
Soruda bahsettiğin olay ne zaman yaşandı ( kadının başına gelenler)
Peki o hiç dedi mi Sana, o günden sonra bende de oluyor falan diye?
Hayir pek konusmuyorduk biraz kavgali gibiyiz :) zaten dalga gecti. Aa bak ben de bildim icime dogdu bak herseyi biliyorum falan yapti. Şimdi gercegi soylese de yalan sanarim. Korkup da soylerse anlarim inanirim ama
İki hafta falan oldu kadina olanlar
Anlıyorum
Arkadasima iki ay once söyledim,
Dediginde haklisin. Mesela daha once denedim bunu telefonda arkadasima anlatirsam mesela bende olmaya yine devam ediyor. En son maalesef disarda arkadasima anlattim bilmeden o da benle dalga gectiydi. O gündür bende bitti olmuyor baska. Muhtemelen ona gecti farkinda degil.
Ona geçmiş olabilir amma bu senin tamamen kurtulduğunu anlamına gelmiyor
Bu beddua olayını kendi faydana kullanma sakina
Saçların vs çok uzun neden
Tirnaklarin da uzun mu
Bilmiyorum, bitti saniyorum belki de bitmemistir. Ayrica maras depreminden once cok etkilendigim bir rüya gördüm. Yani bir yilda en fazla o ruya etkileyiciydi diger ruyalarin yaninda. Tamamen sasirticiydi
Hayir saclarim da sakalim da kisa. Onu shopla yaptim
Tirnaklarimi da keserim
Hep yani en fazla bir hafta
Abdestsiz gezme ve hep Allah a sığınd
Zaten denedim şöyle olsun böyle olsun olmuyor öyle mesela su ulke yok olsun desem olmuyor ama arada sasirtici tesaduf gibi denk geliyor
Genelde kötü dediklerin oluyor demi
Beddua ya da sana yararı olmayan bilgiler
Hayir kötü dusunsem de iyi dusunsem de hepsi olmuyor. Sadece sasirtici olarak denk geliyor.
Abdestsiz gezmem artik sagol. Allaha her zaman sığınıyorum
Bilmiyorum sende tuhaf biseyler var gibi
Yani mesela ev almak istiyorum ama dua da etsem ne yaparsam yapayim olmuyor :D yoksa istesem fiyatlari indirir hemen alirim bi sekilde. Ama benim olayim hic alakasiz bir sekilde hic olmayan bir sey oluyor.
Tamam işte faydası olmayan şeyler
🤣 düşünsen düşünsen ne kadar düşürecen ev fiyatları
Yani tuhaflik var ama ortada bir sey yok gercekten. Dediğim gibi hepsi olmuyor bazilari denk geliyor. Yani sey gibi icime doğdu der gibi olaylar da olabilir
Bilmiyorum, resminde bişey göremedim pek ama bi tuhaflık var sanki
En doğrusunu Allah Bilir
Mesela rüyamda yıldırım düştü bir yere ve hayatimin en kötü zamanini yasadim pesinden. Ruyamda sokakta altin topladim ardindan gercekten altinla isim oldu. Her ruyam olmuyor cogunu unutuyorum basima gelenler de bunun gibi
Yaş kaç evli misin
Depremden bir hafta once de ruyamda ölü baliklar var, gökyüzü acik ve net cok hizli giden bulutlar var buna benzer şeyler görüp uyandim cok etkileyici ve gercek gibiydi ozellikle gökyüzü yildizlar elimi uzatsam alacakmisim gibi, miyopum ama hersey ruyada netti yildizlar falan. Bir hafta sonra deprem oldu, ayni anda cok siddetli firtina vardi. Şaşırtmıştı
Anlatma dememiş miydim
32 bekarim pardon unuttun aninda anlattim :D daha da anlatmam
😂🤣
Namazla aran nasıl, karanlıktan korkuyor musun ya da yalnızlıktan
Yalniz yasiyorum, karanlikta eskiden yatamazdim simdi baska bir odayi acik birakip karanlikta yatiyorum. Namaz hic kilmiyorum ama baslarim
Doğru tahmin etmişim var sıkıntı işte
Herşeyi yaratan ve herşeyin tek sahibi olan tek güç Allah ım seni Korusun amin
Amin. Hepimizi.
Amin
Allah razı Olsun desene şrfsiz
🤣😂..
Allah razi olsun tabi ki ya ne sovuyon hemen :F
:D gulemedim de
🤣😂 şakasına bee kızma tamam
Yok ya kizmadim yardimci oldun ne güzel. Allah razi olsun gerçekten. İyi geceler
Amin.
Uyuyacak mısın
Evet. Uyuyacam. Metrobus olayindan once de ben aa tanidik birisi vardir etrafimda diyordum ama hic denk gelmiyordu öyle. Büyük ihtimalle sasirmadigimdan unuttum hepsini yani var diyip de bilememisimdir. Simdi de bilmiyorum zaten o denk geldi ve şaşırttı
İyi geceler ☺
Çok kötü olmuş sözlere dikkat etmek lazım
Evet