Yıllar önce kaptirmistim hayallerinde göremeyeceği ilgiyi aşkı ve sevgiyi vermiştim de illaki eksiğim yanlışım vardır insanım en nihayetin de ama elimden geleni yapmıştım kimse için yapmadığım kadar ama hayatım da bir tek beni aldatan kişi de o dur 🤣Vel hasıl kelam nerde çokluk orada b... Luk hiç bir şeyi hiç kimse ye bol bol wermemek lazim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl14 yaşında başlayan macera 43 yaşındayım hala devam ediyor fakat sadece gönlümün içinde bugün karşılaşsak görsem yine elim ayağım titrer kalp atışını değişir ama başka dünyada yaşıyor ben başka dünyada yaşıyorum yaşıyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok hiçbir şey değiştirmiyor kendini kaptırmak filan olmayınca olmuyor bir şeyler bunu fark ettikten sonra bıraktım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılVardı evet oluyor öyle hatalar😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılKendimi kaptırdığım birisi yok hayır olacağını da sanmıyorum zaten. çünkü aşk duygularım pek kalmadı yani hislerim yok kimseye karşı ya da hayata karşı insanlara da güvenmiyorum zaten kızlar genelde gerçekten sevmiyor kalp için seven karaktere için seven insana denk gelmek de zor
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Varda göremeden nasıl etkilendim onu düşünüyorum, inanmazdım öyle şeylere ama oldu bi kere bakacaz önümüzdeki maçlara, aslında bir ilişkide beklemiyorum ondan aslında ama merak ettim işte, fiziksel bir şey aramıyorum, sadece bir çay ya da kahve içecek kadar gözlerine bakmak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kaptirdim. Sonra da kaptım aldim evlendim. Ama evlilik aşkı hakikaten öldürüyor. Ama cok seviyorum tabi o ayri. Insan çorabını odalardan topladığı, donunu çıkardığı sekilde yerde birakan, koltuğun arkasina cay bardagi saklayan, sürekli sana is çıkaran birine uzun süre aşık kalamıyor... aşk gercekleri örten bir sey. Davulun sesi uzaktan hos geliyor... kadınlar evlenmeden ayni evde yasamadan erkeklerin ne bo. k oldugunu görse inan kimse aşık falan olmaz...
216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ironiq bana mı denk gelmiş diyorsun 🙄
Cevap sahibi+1 yıl@RidvanB90 😁🤷♀️ insanin fikri neyse zikri oymus ya... alakasiz sorulara bile asabımı bozan seyleri yazıp içimi döküyorum. Eniste de gazabimdan korunmuş oluyor böylece. 😅 ama cevremde inanin ki temiz erkek yok kocam da dahil Hep pasakli hep dağınık...
- +1 yıl
Ahaha ya kıyamam hahah sen baya çekmişsin ya aboo ben başak burcuyum valla o konu hassas noktaların dan biri beni alan yaşadı diycem de yaklaşmaya cesaret edebilen bile yok benim zorluklar bunlar değil 🤣ama abi bilmiom büyük konusmayimda ben dikkat ederim ya yapılmamasını istemediğim şeyi yapmam ama isde su var bende takintiliyim sorun o 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@RidvanB90 orta yolu bulmak lazim ya. Mesela titiz bi kadin da pasakli bir kadin da cekilmez ama bi erkegin cok degil de biraz pasakli olmasi bizim toplumda idare edilebiliyor böyle öğrenmişiz🤷♀️ ama titiz erkek ya da simetri takintisi gibi seyler falan pek alışıldık olmadigi icin cabuk kabul görmüyor. Kendime de size de kolayliklar dilerim hepimizin hayatinda farkli zorluklar var iste napalim hayat...
Cevap sahibi+1 yıl@RidvanB90 bir sey demek istiyorum tavsiye olarak ama buradaki insanlarin inanci nedir düşünceleri nedir bilemiyorum. Sizi aldatmayacak insanlar bulmak istiyorsaniz bir kadinda ilk arayacaginiz ozellik; güzellik soy zenginlik degil, peygamberimizin (sav) tavsiyesinde oldugu gibi Allah korkusu, iman, dine bağlılıktır. Sonra güzellik gelir sonra zenginlik soy vs... yani erkek olsun kadın olsun icinde Allah korkusu olmayan herkes, herseyi yapabilir. Çünkü insani sevgisi en büyük aşkı bile bir yere kadar tutar. Ben esime karsi bagliysam, sadik ve sorumluysam bile yine de ilk önceliğim Allahtir. Beni heryerde gören o. Eşinin olmadigi yerde namusunu koruyan ve namaz kilan kadina direk cennet vaadediliyor 😉
Cevap sahibi+1 yıl@RidvanB90 haklısınız. Kiymet bilen, sadık ve güzel bir esiniz olur insallah.
Cevap sahibi+1 yıl@RidvanB90 😄 amin teşekkürler. Ama bu konuda iyi sayılırım.🤭 6 senede baya insani ozellikler kazandi yani. Kaynana sorunsalı iste analari sehzade yetiştirmiş
evlendigimde su, su bardagina nasil konulur bilmiyordu. Şimdi ev süpürüyor cocuk bakiyor menemen yapiyor daha yolumuz var bakalim Insallah daha iyi olur😄
Cevap sahibi+1 yıl@RidvanB90 😄 😅 teşekkürler 😎
Evet kapıldım kapilmadim desem yalan olur.. o da beni kapıldığimi anlayınca güzelce çarpttirdi beni sağolsun.. artık kendim gibi bakıp düşünmeyi kesmemi sağladı hayata bakış açımi kör etti... e bu da katti bana. Her halükarda yardımı oldu
24 Yorumla- +1 yıl
@RidvanB90 g, e, r, ize, kaliiiiiiiiii
- +1 yıl
@RidvanB90 yorum yapmak için boşa Kafa yormayın siz yaa cidden.. size gerek çok belli ki azalmasın.. nefret ediyorum lüzumsuz yanıtima. yanit verene... Sana cevap yaz. diyen kim yaa.. kendi işine bakkk
Bunca zaman boyunca çok insana değer verdim duygularımla mantığımın önüne geçti ama artık mantıklı davranmayı tercih ederim kendimi kaptırdığım bir insan yok.
10 YorumlaHayır Yok çıkarsa evlenilecek olmalı her halde
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığım onca şeyden sonra kendimi sadece kendime kaptırırım. Artık üzülmeye niyetim yok vala 😂
20 Yorumla
+1 yılYok hayır o ışığı başkasından görmezsem geri planda kalırım..
10 Yorumla
+1 yılŞu an yok ama olsun istiyorum ne kadar acısıyla tatlısıyla bir duygu olsa da nfng
10 Yorumla
+1 yılEvet bir zamanlar kendimi kaptırdığım biri oldu ama saolsun derin uykumdan kendisi uyandırdı.😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVar ❤️ Yaşar'ın da söylediği gibi "Zalim dünya durdukça esirinim yar.. " @cilgin-haritaci
10 Yorumla
+1 yılKaptırılacak biri olsa kaptıracağız da yok işte
11 Yorumla
+1 yılVardı hatta bazen hâlâ aklıma geldikçe kötü olurum. 🙁
Keşke gitmedeydi diye.00 YorumlaVar ve karşılıksız olması beni parçalıyor açıkçası 💔
00 Yorumla
+1 yılHemde ne kaptırmak var yaaa gölgesini görsem sarılırım o derece
160 Yorumla- +1 yıl
Öyle oldu ztn maalesef ki :/
- +1 yıl
Geçmiyor sadece alışmaya mecbursun
- +1 yıl
Ne kadar zaman geçmesi gerekiyor? Benim 6 yılımı aldı da alışmak :/
- +1 yıl
Çok doğru ne kadar unutmak istiyorsun. Hiç veda etmedim ona edemedim hep bir aralık bıraktım istediğim zmn ulaşabilmeyi istedim ama bu çok daha fazla acı verdi bana ve içim kan ağlaya ağlaya veda ettim 3 ay önce. Unutmak istiyor muyum bilmiyorum ama şunu çok iyi biliyorum ki ben onu hep seveceğim...
- +1 yıl
Hep onu sewmeyeceksin bunu bı unut bir gün aklını da kalbini de biri alicak nasip denen bir şey War nasibin seni bulacak sen bile şaşırıp kalacaksın nasıl oldu bu filan ama olacak hayırlısı olsaydı kaderin nasibin olsaydı zaten olurdu olmayan lara üzülme ben çe artık olacaklara kendini hazirlar
- +1 yıl
Yorumların için teşekkür ederim. Umarım sende gönlüne göre birini bulursun
- +1 yıl
Takmamaya calisiyorum bunun için kendimle çok mücadele ettim etmeye de devam ediyorum 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Ben veda ettikten snr bir arkadaşıma baya döktüm içimi tabi tüm günüm ağlamakla geçti ama olsun anlattım içindeki aşkı sevgiyi öfkeyi nefreti herşeyi ama yinede sağol. O konuda dahada konusmak istemiyorum çünkü gözlerim doluyor istemsizce 🥺
- +1 yıl
Bilirim bilirim oo ben bir haftada 15kilo vermisdim 🤣🤣gerisini tahmin edebiliyorsunuz ulu orta anlatımim bı ton rezillik birde insan kendini çok küçültüyor ya aşırı normal de hayatta yapmayacaklarını yapıyor filan 🤣ama üzülme ya üzmek için demedim aman sakın dolmasın ben gulumsemeni tercih ederim belliki güzel insansın güzel insanlara gülmek yakışır o yüzden sen gül gül ki ne kadar güçlü olduğunu herkes gorsun🤣
- +1 yıl
Sağol :)
- +1 yıl
🙃🙃
- +1 yıl
Hayır yaa öyle olsa cvp vermem ki😄
- +1 yıl
Ahhh benim mesele hem derin hem karışık o yüzden yazmıyorum daha fazla aslında kendimden kaçıyorum bi nevi kusura bakma 😐
- +1 yıl
Benide güldürdün yaaa 😄 hiç te kivranmiyorum bi kere 🙃
- +1 yıl
Ama bi şey diyeyim mi uykum var ama cvpini merak ettiğim için bekliyom😄😄😄
- +1 yıl
Sorularını gördüm ama cvpim yoktu o yüzden yazmadım 🙃
- +1 yıl
😄 çok fenasın 😄😄😄😄
- +1 yıl
Cvplarin çok fena 😄
- +1 yıl
Biliyorsun biliyorsun 🙃
- +1 yıl
Biliyorsun söyle neden fenasin dedim 🙂
- +1 yıl
Hayır kaçıyorsun kıvranıyorsun şunu dusunuyorsun diyon ya ona fenasin dedim🙂
- +1 yıl
Yesss👉🏻👈🏻🙃
- +1 yıl
Hayır şöyle üstü kapalı anlatıyorum sende iyi dileklerini söyleyince kötü hissettim ahhh sen hiç bir şey bilmiyon diye içimden geçirdim 💬
- +1 yıl
Benim için sorun. Her neyse sen hele de bakim nslmisim ben
- +1 yıl
Ahaha şu an ulan bu beni tanıyan birimi benimi trolliyor diye bı dusunmediysen var ya 🤣🤣 korkma öyle bir şey yok tanimiorum sadece öngörü lerden bahsediyorum mesela kişilerle uzun sohbetten kaciniyorsun insanlarla aslında bağ kurasin War hani ille sevgili gibi değil normal hatta çok sağlam sayılı arkadaşın War ama çok çabuk kiriliyorsun artık ve yoruyor seni muhtemelen yaşadığın aşk konusu dışında da birşeyler War ailevimi desem bilemedim ama var bisiler konu nedir bilmiyorum ama sen şu an herşeye çok temkinli sin herşeyden geri durmak isdiyorsan çünkü olacaklar korkutuyor biraz daha çok anlatırım da 🤣burası yeri değil🤣
- +1 yıl
Nesin sen doğru söyle 😄😄😄😄😄
- +1 yıl
Olabilirsin 😄
- +1 yıl
?,
😄😄😄😄 - +1 yıl
Gülmekten göremiyorum 😄
- +1 yıl
böyle bi sağ bi sol😂🤣😂🤣😂🤣
- +1 yıl
Tamam 🤣😂🤣😂
- +1 yıl
He ya yazma buraya artık 😄
- +1 yıl
Ohaaa gerçekten 59 msj🤭🙈
Bir aralar olmuştu ama şimdi yoklar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar ama çok utanıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılUtanma açıl 😄
Cevap sahibi+1 yılMesaj atamadım
Cevap sahibi+1 yılYasak birisi de
- +1 yıl
Yasak insanlarla ilişkiniz olmasın sadece üzülen kullanılan ve günün sonunda en büyük zararı yaşayan taraf olursunuz tecrübeyle sabit
- +1 yıl
Hem utanıyorsun hem yasak birine aşık oluyorsun emin misin utanma duygusuna sahip olduğundan?
Yok, olmasını isterim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok ama olsun istiyorum sanki
10 Yorumla
+1 yılYok ama olmasını isterdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılRosalind Franklin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Yok hayır kimse vazgeçilmez değildir.
10 YorumlaBir kere oldu evet.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır böyle kaptırma şekli olmamalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBiri yok. Hep birileri. Çok eşliyim ben.
11 Yorumla- +1 yıl
Beğenme hocam begenilecek bir şey değil. Acınılacak bir şey
+1 yılşu an olsa zaten burada olmazdım...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok kolay kolay kaptırmam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Bazen oluyor...
Sonra geçiyor10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmasaldaki prenseslere
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl@kulllkedisi youuuu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kimse yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAa görselim nete düşmüş 😂😂😂 bu ben
00 Yorumla
+1 yılVar-dı artık yok...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s +1 yılDüşe kalka geçtik o yollardan 😂
00 Yorumla
+1 yılYok be. Güvenilir mi bu zamanda?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. vardı bir zamanlar benimde şimdide yok
00 YorumlaYok ya, bunun için fazla değerliyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. - Yok.
00 Yorumla
+1 yılYok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yokkk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yok.
10 Yorumla
+1 yılevet var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet var
10 Yorumla
+1 yılKendim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoktur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı. hayır yok
10 Yorumla
+1 yılVar.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz mı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılVar Allah kahretsin
10 Yorumla Var-dı
10 Yorumla
+1 yılYok, hiç de olmadı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. şu an yok.
10 Yorumla
+1 yılhayır yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Oluyor gibiydi engelledim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok sukur
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruyu degistrmsler yuh ya
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası