Erkekler gerçekten sevgi denen şeyi bilmiyor mu?

Hatırlıyorum ilk aşkımı aq ama nası aşığım bi görün. Öyle bir canım. Neyse, ben ülkücü diye seslenirdim ona kulakları çınlasın aramızda çok iyiydi falan seviyoz birbirimizi bu sağcıyla.

O da benim özellikle sohbetime, mizacıma aşıktı. Ulan dedim oldu bu iş. Demek adam gibi seven şu bozkurtlardan çıkıyormuş falan diye düşündüm o vakitler sjsjsjjsjs salağım ya işte öyle, zaten şimdi bu fikrime mabadımla gülüyom.

İlerleyen vakitlerde bu sanaldan o tür sohbet falan yapmak da istedi, yaptık da hani üstü kapalı. İki üç foto attım normal şort bluzla falan öyle nude, yüz gösterme falan yok xjxjjxjd şuanda da niye böyle bir şey yaptım inan sorguluyom. Ama yaptık işte. Gençlik mi denir buna, saflık mı, göz perdenin kapanması mıı bilmem.

Neyse son vakitte de bu sanki hiç birbirimizi sevmemişiz, hiç vakit geçirmemişiz gibi mabadını dönüp bir anda gitmesin mi? Ay nasıl ağlıyorum amaaa djjdjdjs o an dedim ki lan erkeklerin kalbi yok harbiden bak.

Hani, sohbetim tutar normalde, gamerlık desen var. Tipim de yok değil hani dünya güzeli olmasam da. O zamanları baz alırsak sohbet ile de olsa iki üç kaçamak da yaptık ama yook.

Erkekler bir kusur bulup gidiyor. Ha bazıları kusur da bulma zahmetine girmiyor benim rahmetli ex gibi bxbndndj

Hemcinslerim sizin böyle gençlikten kalma canım var mı? Hadi erkeklere de sorayım, sizlerin varsa siz de anlatın da güleyim az dbdjdjjd

Erkekler için başlık; kadınlar gerçekten sevgi denen şeyi bilmiyor mu? Dnndndnd
Erkekler gerçekten sevgi denen şeyi bilmiyor mu?