Bugün doğum günü ve mesajımı aşağıda gösteriyorum. Bana dediği tek şey ne biliyor musunuz? Hiç bir şey ahahahahah beğendi geçti instada. Sizce beni sevmiyor mu? Ne yani napmalıyım
ama çok ergence böyle şeyler ama ya bu odunluk değil ki şahsen ben olsam sevgilimin doğum gününü bu şekil sosyal medyadan methiyeler döşeyerek resimle kutlamam başbaşa kutlarım kimsenin de ruhu bile duymazdı şahsen
Biraz çatlak ol. İçinden geleni dışarı aktar. Sinirli değil. Mesela Allah razı olsun diye de belirte bilirsin atarını giderini. Sevdiyim biri bana yapsa ben doğum günü çocuğuna yazılan mesajın bin katını iade ederim. Sevgi karşılıklıyken yumaklaşır
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama üstünden zaman geçti. sabah yazmıştım. şu an saat 7
O zaman de. eee beyefendi daha daha nasılsınız? Pekte meşgulsunuz anlaşılan. Beyimiz doğum günü çocuğu sonuçta. Yine de çok vaktinizi çalmadan Allah razı olsun demeye geldim
Buyrunuz hanımefendi ❤ Birazda odunun kabında olsun yahuu. Gördün yine bir botdan farkı yok senin enerjini yükselten kıymet bilene var. Yoksa dünyayı sorgularsın kimse haketmiyo diye. Oysa sen haketmeyene enerjini verdim demek yerine
Odun değil, samimi. Asıl sorulması gereken soru, sen niye elalem görsün diye yapmacık cümleler kullanıp paylaşım yapıyorsun? Sevgi eksikliğin mi var olay ne
Sosyal medyada kime göstermek için yazdın ki bunları? Kişiye özel yazılması daha anlamlı değil mi? Gösterişten uzak samimi birkaç cümle aynı şehirdeyseniz sımsıcak bir sarılma yeter bence...
Teşekkürler de diyebilirdi. En azından hayal gücüne bırakmış cevabı. Bu sevmediğini göstermez. Belli ki değerlisin. Bu değeri hissetmesen böyle cümleler de kurmazdın sanıyorum. Neyse mutluluklar