Bıktım roller değişti çünkü ben bıktım?

Merhaba 43 yaşında bekar bir kadınım telefonda uzunca süre tanıyıp sohbet ettiğim kişi ile buluştuk yedik. ictik beni kapıma kadar sözde birakacakken a aaa birden bana gelmiş ya neyse malum seviştik.. sabah çok nazikti benden çok hoşlandığını benim melekler kadar iyi yürekli olduğumu söyledi... Sağolsun..
Ve tüm gün halimi hatırımı sordu ve ben bu adamdan soğudum tiksindim kendimden de tüm. gun halimi sorması kiyamadigi belki de acidigi ya da kalbim kırılmasın diye gibi geldi..
Arasa sorsa bile ikinci sevisme üçüncü sevisme... Sevisme bahanesi içindir... Keşke böyle olmasaydı... Gerçekten hoşlandım dedi saçlarımı oksadi falan ama gram önemi yok sevisme talebi olmasaydı denk dursaydi... BİKTİM TAMAMMİ HEP BİZ KADINLAR SU ERKEKLERİ HİZAYA SOKMAYA ÇALIŞTIK...
AZ ZİLLİ DEGİLMİS HEMEN DE YATAGİMA EVİME GİRDİ BEN İLK GUNDEN YATAGİMA GİRMEYECEK BİR ADAMLA EVLENECEGİM...
BİKTİM YA YEMİN EDERİM BİKTİM... ASKİNDAN GEBERSİN GOZUMDE YOK...
HAKLİMİYİM SİZCE?
HAKLİSİN
HAKSİZSİN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
ONA NEDEN İLK BULUSMADA MADEM ASİKTİN KIZIN EVİNE GİTTİN KİZA NEDEN DOKUNDUN SORUSU SORULAMAYACAK KADAR ATAERKİL BİR TOPLUMUZ HAKSİZ OLAN BEN AMA ERKEK HAKLI DEĞİL Mİ :)
Güncellemeler
+1 yıl
Bende insanım kadinim seviştim. basit erkek olmasaydı 😁 ekonomik özgürlüğüm var kendime güvenim var güzelim Barbie gibi olmasa da zekam normal ama TOPLUM BU HAKSİZİM HA KADİN HAKSİZ DEĞİL Mİ? BU HAKSİZ DURUMU BİRCOK KADİN YAPİYOR KIZ YAPİYOR BU HAKSİZLİGİ DA ERKEKLER HEP YAPIYOR NORMAL DEĞİLMİ ERKEKLER İCİN...
Bıktım roller değişti çünkü ben bıktım?