Arkadaşlar çocuk gibi adamlar denk geliyor devamlı ne zaman biriyle konuşsam aynı ilk mesajları trip bilmem ne ya da 1 gün sonrası koyduğum resimdeki tarzda pireyi deve yapan cinsten iletişim yetisi olmayan erkekler cidden iletişim kurabilen erkek yokmu?
Arkadaşlar bütün erkekler böylemi ya en uyuzları mı denk geliyor yoksa?
Cevabımda ne var bölüm sordu zannettim üsteki mesajı yazalı 1 saat olduğundan unutmuşum papağan gibi sorgulaması doğru mu yanlış anlaşılan 1 kelimeyi o kadar büyütmesi çok mu Normal
cevabında şu var abisi kitap okuyorum demişsin ne okuyorsun demiş sende okuduğun bölümü sormuşsun ve bu yanlış cevabının da özrü kabahatinden büyük kitaba dalmıştım ya o yüzden bölüm sandım yani burdan anlaşılacak sonuç abi ben şu an seni pek iplemiyorum
Ya ne kuş beyinlisin o mesajın üstünden 2 saat geçmişti yazdığım mesajı bile unutmuştum yeni tanıştığımız için okuduğum bölümü soruyor zannettim okuyan sanacak sütten çıkmış ak kasiksin ne asalak bı sürüngensin sen be
Ya olayı anlamamışsın bu bana okuduğum kitabı sorduğu zaman kitap okuyorum mesajından bir saat falan önce onu yazdığımı unutup bölümü sordu zannettim önceki haliyle yeni tanışıyoruz ve 10 kere papağan gibi niye öyle dedin diye hatamı yüze vurmasına karşılık verdiğim Abartılı mi Allah aşkına insan ufak bişi görmezden gelir dimi
Ablacım iletişim kurmayı sen bilmiyorsun gibi geldi bana. Tek yazacağın kusura bakma yanlış anlamışım olacaktı adamın zihnini okumasını beklemişsin normal olarak adam da sinirlenmiş.
Ya gerilmedim ki kendi kendine 10 kere aynı cümleyi kurup dalgın olmakla suçladı ne okuyorsun diye yazdığı mesaj üstte kalmıştı o yüzden kitap okuyorum mesajını unutmuştum bir an bölüm sordu zannettim papağan gibi hatamı yüzüme vurması mi gerekiyordu
Yani bahsetmek istediğim tam olarak bu niye mahkeme mevzusuna çeviriler ki olayı yanlış anlaşılma her zaman olabilir insanız bunu sorgulayıp durmak insanı gerer yani kim olsa beni anladığınız için teşekkürler