İzmirde yaşıyorum. Yurtta kalıyordum ve buraya okumak için gelmiştim. Ailem Anarada. Sonra üniversitede onunla tanıştım 3. senemizde birlikte yaşamayı teklif etti bende kabul ettim. Her şey çok güzeldi. Maddi durumları iyiydi zaten. Ailesinin gönderdiği parayla kirayı ödüyorduk falan resmen evli çift gibiydik ama hala öğrenciyiz ve haliyle zaman zaman eğlenmek istiyoruz. Ben geçen gün arkadaşımda kalmıştım ama arkadaşım erkek benimle beraber birkaç arkadaş daha vardı yanımızda ama onlar gece gitmişler ben uyuyodum. Arkadaşım seni evine bırakıyım deyincede boşver demiştim orda uyumuştum sevgilim bunu öğrendi sonra fena kavga ettik. Az kalsın vuracaktı da. Perşembe gecesi de evi terk etti. Ama onun evi. Ne yapıcam gerçekten telefonlarıma cevap vermiyor. Ayrıca kalacak hiçbir yerim yok burdan ayrılsam bile. kız arkadaşlarım yurtta kalıyor diğer arkadaşlarımda erkek. Ne yapıcam ya?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılHala soruyor musun? Diğer kız arkadaşların o erkeğin evinden gidiyor. Belki sevgilisi var belki yok. Ama sonuçta o erkeğin yanında kalmıyor. Senin 4 yıllık bir sevgilin var. Sen eve gideceğine o adamın yanında kalıyorsun. Sen karaktersiz insansın. Seni evirip çevirip tem otoyoluna atardım. Kusura bakma diyemeyeceğim. Yok ilişkiye girmedim de yok bilmem ne de? İlgilendirir mi bacım?
Sen o aksam sevgilinin yanına değil de o adamın yanında kalıyorsan sende başka duygular belirmiş. Sıkılmışsın yeni tadlar arıyorsun demektir. Sevgiline acıdım. Sana dönmemesi gerekir. Seni de evden şutlasın zaten sen gidecek başka kapı bulmuşsun. O adam sana her şeyini verir merak etme..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile kızı okumaya yolluyor kız bir adamla karı koca hayatı yaşıyor kızım olsan vururum seni
85 Yorumla
Soran+1 yılBurslu okuyorum ayrıca aramızda hiçbir cinsel oaly gerçekleşmedi. Birlikte uyuyorduk falan ama bundan öteyegitmedi iş. Ailemin beni vuracağı hiçbir şey yapmadım.3 sene çıktık zaten. Evliliğe gidiyordu iş.
Cevap sahibi+1 yıl3 sene sevgilinle yaşıyorsun aranızda hiç bir şey geçmiyor sonra bir erkekle aynı evde kalıyorsun bunu öğreniyor evi terkediyor ev çocuğa ait ayrı bir yere çıkacak paran yok yani yazsam romantik bir dizi seneryosu çıkar bundan ailene yurttan bir şekilde atıldığını söyle borç harç bulsunlar para göndersinler durumun zor yoksa hem bu çocuk senin nasıl bir kız olduğunu bilmiyormuki hemen seni harcıyor yollu birisi olsan çoktan bir şeyler olmuştu ama böyle düşünmesinin altındaki ana sebep maalesef onunla aynı evde kalman
Soran+1 yılYa bende öyle düşünüyorum ya kesinlikle nasıl böyle bir şey yapabildi aklım almıyor ya. Bak yanlış anlaşılmasın ama gerçekten birçok kızdan daha namuslu olduğumu düşünüyorum. O da bunu biliyor. Birlikte kalmamıza rağmen böyle şeyler yaşanmamasından -ki bunda onun teklif etmemesinin de pay var elbette onunla yaşamaya başlamadan önce anlaşma gibi bir şey yapmıştık- anlaması gerkeiyordu. Ayrıca dediğim gibi hata. Her insan hata yapar. Lütfen bitirmesin ilişkimizi ya lütfen. Evden ayrılırım her türlü ayrlım sorun değil bir şekilde halledeceğim o işi. Ama ondan ayrılmak istemiyorum. Hani derler ya ruh ikizi diye. Ben resmen ruh ikizimi kaybetmek üzereyim şu an.
Cevap sahibi+1 yılEğer seviyorsa siniri geçince belki arar seni ama önce sen kalacak bir yer bul kendine
Kusura bakmada siz artık barışsanız bile o çocuk sana güvenmez gözünden düşmüşsün bir kere. Ben erkek arkadaşının yerinde olsam senin gibi karaktersiz bir kızla birlikte olmam az bile yapmış evi terketmekle git başka erkeklere canım hadiii hadi soguk su iç bide
00 Yorumla
Bizim kültürümüzde pek alisik olunmayan bir sey yapmissin. Eminim türk erkeklerin 95% ayni tepkiyi daha fazlasini gösterirdi.
Hos karsilanmayan seyler bunlar. Umarim kendini affetirirsin Ama unutmasi zor gibi.02 Yorumla
Soran+1 yılAffetse bile böylesine bir kavgadan sonra eskisi gibi olacağımıza inanmıyorum. Hep bana kırgın olacak
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Sevgili var evli çift gibisiniz sen erkek arkadaşının ewinde kalıyorsun yuh diyorum başkada bişey demiyorum vuracaktida diyorsun ben olsam vururdumda şiddete karşıyım ama sana şiddet uygulanır dersinki kızlarda vardı sonucda erkente var kendi onun yerine koy sevgilin kız arkadaşına kalmaya gitse sen ne yapardın 😈😈😈
20 YorumlaBu devirdeki gençlige yazık çok yazık. Senin çok arkadaşın vardir her gün bir tanesinde kalırsın bitince yine baştan alırsın..! Bir erkek seni sahipleniyorsa eğer böyle bir sey yapması cok normal. Ama senin kafa sahiplenilmek nedir anlamıyor belli ki !!
10 Yorumla
+1 yılBence uşak haklı yani ister istemez onun gururu var kendi eviniz var sevgilin var sevgilin yokken başkasıyla aynı evde kalıyorsun gerçi bizde sevgiliyle aynı evde kalmak bile ters. Madem var sevgilin arada nikah yok bişe yok aynı ev saçmalığı nedir? kalamadın mı yurtta? Valla bişey diyemiyorum.
00 YorumlaBen şeriat karşıtı bir insanım. Hatta pek dinle aram yoktur ama senin gibi insanları recm etmək farzdır. Adam sana evini açmış güvenmiş, senin yediğin b*ka bak. Aferin sana. Yazık ya oğlana değil oğlanın sana harcadığı o 4 yıla acıyorum. O senden daha iyi kızlara layık.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa çok çok çok afedersin ama, sevgilin varken başka bir "erkeğin" bulunduğu bir yerde kalmak nasıl bir davranıştır? Neye dayanarak yaptın böyle bir salaklığı?
O çocuk evi terketmekte de haklı, seni terkederse de haklı.. Karaktersizlik ya.09 Yorumla
Soran+1 yılYa kız ve erkek arkadaş olamaz mı abi neden abartıyorsunuz anlamadım ki? Onun verdiği tepkilerin aynısını veriyorsunuz şu an hadi o sevgilim kızmakta haklı ama siz neden üstüme geliyorsunuz. Bu kadar basit bir olay yüzünden koskoca 4 seneyi çöpe atacak değil heralde dimi?
- +1 yıl
Yahu saçma sapan konuşma. Kimse sana arkadaş olma demiyor, eminim o da demiyordur. Ama gidip de bir yerde kalıyorsun, kaldığın yerde erkek de var. Ya sen 4 yıllık sevgilisi olan bir insansın. Eğer buraya soru sorduysan tepkileri de göze alacaksın.
Şu olaya "basit bir olay" gözüyle nasıl bakabiliyorsun anlamıyorum ya.
Soran+1 yılYa bende sizi anlamıyorum abi ben sevgilimşe bal 4. senemize girdik hala ilişkiye girmedim diyorum ya. Başka bir erkekle bir de bu kişi arkadaşımsa nasıl yapabileceğimi düşünür? Nasıl inanaır nasıl böyle bir şeye olanak verir bende onu anlamıyorum. Yaptım bir hata işte. Gerçekten uyku sersemi söylemiştim boşver götürme diye cidden çok moralim bozuk ya ağlayacağım.
- +1 yıl
Bak, ilişkiye girdin ya da girmedin demiyorum. Elbette girmemişsindir, arkadaş olman normal ama şunu söyle. Bir erkeğin evine gitmek ya da evine gittiğin birinin yanında erkek olması ve senin orada uyuyakalman nasıl mantıkdışı bir şey anlamıyor musun?
Soran+1 yılYa neresi mantık dışı ya arkadaşım erkek adı üzerinde arkadaş ya. Nasıl aşkla arkadaşlığı böylesine kıyaslayabilirsiniz. Sanki beni başka bir adamla yatarken bastı. Abi altı üstü bir gece ya bir gece böyle olacağını bilsem yapar mıydım? Çok pişmanım diyorum ya gerçekten çok pişmanım onu çok seviyorum ama o bana cevap bile vermiyor şu an. Gerçekten ondan ayrılırsam nasıl yaşarım bilmiyorum.
- +1 yıl
Ya hakikaten anlamıyorsun, ya da anlamamak için elinden geleni yapıyorsun. O zaman biriyle evlendiğinde de git kal erkek arkadaşında. Nasılsa arkadaş? Ne olacak ki? Hatta sevişedebilirsiniz yani. Çünkü arkadaşın o senin?
Şu yaptığın evliliğin bile bitme sebebi olur be.
Gururuna ayaklar altına alma. Adam kendi evini terk etmiş. Çık git adamın evinden, yurduna yerleş. Terbiyesizliğin bu kadarı..
Soran+1 yılYurda gitmem için paraya ihtiyacım var. En başında böyle bir şeyi teklif etmemeliydi o zaman. Bir gün büyük bir kavga yaşanacağı belliydi ve şimdi yaşandı. Sokakta mı kalıyım? İzmiri bilmiyorsun galiba? Acımaz çekip köşeye becerirler. Buradaki gece yaşamı sandığınızdan çok renkli.
- +1 yıl
Üniversiteye başka şehire giderken neden düşünmedin bunları? Ailen çok sıkıntılı madem, ne diye başka şehire gidiyorsun? Ucuz bir yurt bul orada takıl. Ya da gir bir işe çalış.
+1 yılEvli çift gibiysen mahkemeye şikayet et kocalık görevini yapmıyor diye :))) az olmuş sana elalemin oğlu seni almak için düğün masraf dert çekecek sen gönül eğlendiriyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun o anki tepkisi bence çok normal ama demekki sana karşı bir güvensizliğide varmış zaten çocuğun evi terkettiğine göre. Tabi anlık sinirlede yapmış olabilir belki pismandir ya da öfkesi dahada artmıştır en iyi sen bilirsin sevgilini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. ya bir gün erkek arkadaşının evinde kalmışsan ne olmuş bunda kavga edilecek bir durum yok kız arkadaşının evinde kalsan neyse kızın evi terk etmesi için bir sebep yok
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen bende öyle diyorum işte gerçekten olayların bu safhaya geleceğini bilsem yapar mıyım ya. Çok pişmanım ağlamaktan gözlerim şişti artık ya kaç senelik arkadaşım Emre 'de tanıyor onu. Bir kaç defa görüştüler ama çok sinirlendi ya buna rağmen çok sinirlendi.
- +1 yıl
Soran+1 yılO gün çok uzunca bir süre konuştuk ama o bağırdığı için bende bağırmak zorunda kaldım sonra oda ne halin varsa gör dedi çıktı gitti o zamandan beride bakmıyor teleonlarıma.
- +1 yıl
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/volkankimki geniş mezheple alakası yok çocuk aldatmamış birşey yapmamış erkek arkadaşının evinde kalmış bunda bu kadar abartılacak birşey yok
+1 yılyazık o cocuga yaa.. vallahi. bulsam ben evlenırım onunla.. :D. git nerde kalıyosan kal. yne o arkadasnda kal. alısmıssındır.
10 Yorumla
+1 yılgururlu bir şekilde evi terk etmeni bekliyor. bence kendine yeni bir ev bulmalısın.
06 Yorumla
Soran+1 yılPara ne olacak? Ben burslu okuyorum ama o paralı okuyor. Benim ailemin durumu iyi değil. Yurtta kalmak istesem bir dünya para isteyecekler ve peşin. Nereden bulacağım o kadar parayı? Annemler yurttan ayrıldığımı duyarlarsa öldürürler beni.
- +1 yıl
sen de evi olan birilerinin yanına çıkacaksın o zaman 3. ya da 4. olarak.
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum ama nasıl bulacağıma dair hiçbir fikri yok. En kısa sürede burdan ayrılmam gerek. Benim yüzümden eve gelmiyor ve nerede olduğunu bile bilmiyorum.
- +1 yıl
face de falan okuduğun üniversite hangisiyse onlarla ilgili guruplar oluyor o guruplara katıl bir sürü ev ve ev arkadaşı ilanı bulacaksın sosyal medyayı kullanmayı bilmelisin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten bakacağım ^^
- +1 yıl
Tamam bence kesin bulursun.
Senin gibi o* çocuğu (annenin suçu yok kişiliğin o* çocuğu) olan kızlar yüzünden türk kızlarından soğudum bir de diyolar ki ne var bunda? sizin topunuzun *
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk bir yönden haklıymış. Belki de bir çok yönden. Yurda dönüş başlasın.
00 Yorumla haketmişin be canım, kalacak bir yer bulmaya bak en kısa zamanda, bitmiştir artık o iş :(
10 Yorumla
+1 yılSana mustehak. zaten yurttan ayrilman hata üstüne başka erkeğin evinde kal asufte misin sen
25 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece arladaş ya. Senin kız arkadaşın yok mu? Arkadaşımın evinde kalmamın neresinde yanlış var. Kanepede uyudum zaten.
- +1 yıl
Anlayisa bak ya ilerde evlenince sana güvenilmez bunları normal gorursenr
Soran+1 yılO da böyle söyledi. Bir de seninle evlenmeyi düşünmüştüm kendime inanamıyorum dedi ama abi hiçbir şey olmadı ya neden abartıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Cinsellikle alakalı en ufak bir şey olmadı. Bana güvenmesi ve tek sefer için affetmesi gerekmez mi? Bir daha ölsem yapmam zaten.
- +1 yıl
Daha iyiyi kötüyü ayitt edemiyosun nasil evlensin senle.
- +1 yıl
Abi gelmeyin kizin üstüne bu kadar zaten kotu durumda.
Paran yoksa zor ailenden yardim istee biran oncede kendine ev bulmalisin
00 YorumlaErkek kankalarının erkek arkadaşları sorun olmuştur kusura bakma ama haketmişsin yerinde olsam ailemi arar ve yurda çıkardım.. Evet evet hemen şimdi
00 YorumlaBna mesaj at sana kalacak bir yer ayarlarız yaptıklarından ders cıkarmıssındır umarım... Çözülmeyecek sıkıntı yok...
00 Yorumlayurda transfer olacaksın. madem farklı bir yerde uyandın bedeli olmalı. en başta birlikte yaşamamalıydınız.
00 Yorumla
+1 yılAileniz de si okuyorsunuz diye seviniyordur. Yazık.
00 Yorumla
+1 yılKendi evi olmasına rağmen kendisi evi terk etmiş. Çocuğu tuttum...
20 Yorumla
+1 yılkızsa bile seni ortada bırakmaması gerekıyordu ben yakıstıramadım.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hala benim gidecek bir yerim olmadığı için evi terk ettiğini düşünüyorum. Bana zaman tanıyor sanırım evi terk etmem için. O yüzden en kısa sürede ayrılmam gerek
- +1 yıl
ailenin izmirde tanıdıgı yok mu
Soran+1 yılHayır :/
- +1 yıl
o zaman akydını dondur bir süre eve don bir yer ayarla tekrar devam et okumaya
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi halt yemisin ne isin var normal erkek arkdsnn evinde başka bir erkek olsa daha fazlasni yapardiii
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı. Kusura bakmada sen hakszsın bende olsam aynı tepkiyi verirdim.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin hatası var okul bitene kadar senin gbi bir kaşar ile eğlenecek sonrasında tekmeyi basacakdı.
01 Yorumla- +1 yıl
şerefin varsa o evden ayrıl ve o eve her ay ödediğin parayı aylık olarak o çocuğa ver. Senin yaptığın kaşarlık yüzünden o çocuğu zor duruma düşmeye hakkı yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin yerinde olsam kolundan tutar sokağa atardı. Herseyi bitirirdim. Sevgilin varken baska erkeğin evinde kalmak ne la
00 Yorumla
+1 yılirispilik yapıyo aileside okuyo biliyo işteee yazık size beee
00 Yorumla
+1 yılBüyütülecek bir şey değil ki bu neden böyle bir şey yapmış?
00 Yorumla
+1 yılçocuk haklı, sen ne geniş bir insansın böyle? yazık ya valla yazık
00 Yorumla
+1 yılDonem arasi yurtlar pahali olur ama bulabilirsin yinede.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de yurtta kalcaksın artık yüzsüz değilsen
63 Yorumla
Soran+1 yılAma param yokki. Ailem yurttan ayrıldığımı bilmiyor :(
Cevap sahibi+1 yılE tamam para da yolluyorlardır o zaman o parayla yurt ayarla kendine ya da iste ailenden
Soran+1 yılAydan aya yolluyorlar para. Annemden bir anda o kadar çok para istesem bile gönderemez kadın emekli. Diğer kardeşim üniversiyeye yeni başlayacak onun masrafları var. Gerçekten çok çaresiz durumdayım. Ankaraya dönemyi bile düşünüyorum. Ama o zaman bursum gidecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelikanlı adammış ama başta seninle yaşamayı teklif ettiği için bu sıfatı hiç söylememiş sayıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsende git yurtta kal artık zamanı gelmiş..
00 Yorumla
+1 yılO gece kaldığını kişiyle aranızda birşey gectimi?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki hiçbir şey geçmedi. Sadece arkadaşımdı ben kendi kuyumu kendim kazdım. Nerede kaldın diyince arkadaşımda dedim o da yalan söyleme tüm arkadaşlarını aradım diye bağırdı ama kaldığım işinin erkek olduğunu öğrenince işler karıştı
- +1 yıl
Erkek olması isi karıştırıyor bastan bu hatayı yapmicaktin neden orda kalma gereği duyduğunu hala anlamış değilim bana vuracakti diyorsun o kadar sinirlendiyse yapacak birşey yok ama seni gerçekten çok seviyorsa seni öyle atıp gitmemesi lazim madem aranizda birşey geçmedi senin ona bunu inandirman lazim.
Soran+1 yılİnandırmaya çalıştım arkadaşıma onunla konuşmasını söyledim o da tamam dedi. Ama kız arkadaşlarım bulaşma diyor kavga çıkar diyor. Nasıl inandıracağımı bilmiyorum. Bana güvenmesi gerekmez mi?4. senemize girmek üzereyiz beni tanıyor olması gerek. Ben onunla bile cinsel ilişkiye girmedim daha nasıl başka biriyle yapabileceğime inanıyor anlamıyorum ki.
- +1 yıl
İşte 4. Seneniz ve onun sana güvenmesi gerekiyuor tabi ilk basta bende olsam öyle dusunurum eğer o kisiseni gerçekten seviyor sazan anla seni anlicaktir ama tekrar söylüyorum kalacak evin varken niye gittin oraya anlamiyorum
Soran+1 yılYa şöyle ki zaten çoktan 3 sene olmuştu. Birbirimizin her şeyini biliyorduk falan hafta sonları onda kalıyodum bazen hatta. Ailemde tanıyodu onu. O da haliyle teklif etti sadece haftasonları değil hep beraber yaşayalım diye bende tamam dedim. Ama hani derler ya evlilik aşkı öldürür gibi bir şey. Birlikte kaldıkça daha set olmaya başladı. Kuralları arttı fazla sahiplenici oldu yine de hiç sorun etmedim. Ama bir kez bir hata yaptım ve o anında bayrakları dikti. Çekti gitti ya hala olayın şokundayım ben gitti ve geri gelmedi ve şu an ben sap gibi ortadayım resmen beni sildi. En azından bir kez olsun telefonlarıma cevap verseydi. Hayır sadece o değil arkadaşları da benimle konuşmuyorlar nerede olduğunuda söylemiyorlar kendimi kesicem az kaldı. Ayrıca kendi arkadşalarımda beni suçluyor. Bu kadar mı kötü bir şey yaptım anlamıyorum ki
- +1 yıl
Bence ona o telefonu actirabilecek bir mesaj at açarsa acar acmazsa ise yapacak bir şey yok herşey zamanla belli olur
Soran+1 yılO kadar çok mesaja ttım ki attığım mesajların sayısını bile bilmiyorum. Arkadaşlarını bile aradım nerede diye ama hiçbiri söylemedi. Eşyalarımı topladım şu an arkadaşlarım konuştular yurttaki görevliyle. Birkaç gün kalmama izin verdiler sonra da Ankaraya döneceğim. Okul hayatımın böylesine berbat olacağını bilseydim onunla çıkmazdım bile. Son senem. Bu sene mezun olacaktım ve tüm hayallerim suya düştü.
- +1 yıl
Bu bu kadar kolay şekilde bitemez son senende terk etme mezun olmanı bekle elbet kalacak yer bulursun
+1 yılYurda taşınma zamanı gelmiş :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Baska bir yer bul simdiden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Onu orda uyumadan önce düşünecektin malesef.
00 Yorumlaerkek arkadaşlarında kal
00 YorumlaAbi Öyle adama niye böyle yamuk yaptın ki?
00 Yorumla
+1 yılEğer ciddi isen mesaj at
00 Yorumla
+1 yılyurda dön.
00 Yorumlaiyi yapmış
00 Yorumla
+1 yılherşeyi zamana bırak
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı