Arkadaşlar benim 10 yıllık ilişkim vardı bitti. Hani aldatma falan değil yorucu olmaya başladı son zamanlarında ve çok kırıyorduk birbirimizi süreç ayrılmayla bitti. Ancak ben aşık olamadığımı hissediyorum şu an. Üstünden 3 yıl geçti. Kendimi övmek için demiyorum gerçekten ama tipim var gayet, vücut da fena sayılmaz, komik olduğumu herkes söyler neşeliyimdir. Çok iyi dinlerim yardımcı olmak için her şeyi yaparım ağzımda iyi laf yapar özellikle kızlarla iyidir yani aram yani dürüst ve tarafsız bir şekilde bakınca karşı taraf için istenmeyecek birisi değilim bence. Hani bunu çevremdeki herkes söyler. Aşık olmayı da gerçekten çok seviyorum o aşıklık haline bayılıyorum tutkuyla yaşarım. Ancak kimseye hiç bir şey hissetmiyorum. O kadar donuk halde bakıyorum ki az bir ilgi gösterse birisi kaçırıyorum gibi. Ben yalnız bir hayat istemiyorum. Peşinden de koşmuyorum bu işin ama insan yanında istiyor birisini hayatını paylaşmak için. Bu donukluk halini nasıl aşarım bilmiyorum yani hem çok isteyip hem uzak duruyorum çok saçma ve yorucu geliyor. Bir an diyorum anne bul birini sen evleneyim direkt diye bir taraftan da çok uzak geliyor böylesi bir şey iki uçtan da çekiliyorum anlayacağınız. Hem aşık olmak istiyorum hem de olamıyorum. Hatta hiç bir kızla konuşmuyorum bile denilebilir. Bunun üstesinden nasıl gelicem yardımcı olabilecek var mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Uzun ilişkiden sonra ne kadar zaman geçerse geçsin bunun olması olağan çünkü içinde bazı şeyleri aşamamış olabilirsin o kişiye karşı hiçbir duygun kalmamış olabilir ama aşamadığın asıl şey kendin. Kendini akışa bırakmalısın. Geçmişin yükünden arınmalısın. Bu arada Aşkım Kapışmak’ı takip edebilirsin sana çok şey katacağını düşünüyorum. Hatta istersen bu konuyla ilgili olan videosunun linkini de bırakabilirim
Bırakırsan sevinirim gerçekten. Yani bilemiyorum hani çok sevdiğin bir yiyeceğinson lokmasını yemek istersin ancak yedikten sonra biteceği için de bir yemeye kıyamazsın aşık olmak öyle bişey benim için böyle kendimi bırakmak doyasıya yaşamak istiyorum ancak çekiyorum kendimi çok iyi güzel insanlar var çevremde ama hiç ama hiç bir şey hissediyorum ve bunu beni üzüyor gerçekten o hissi yaşamak istiyorum yeniden.
Bu durumu yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni bende artık akışına bıraktım olursa güzel olur olmazsa da ekstra çaba harcamıyorum.
https://youtu.be/n5CJF-YKz1U
Haklısın yani mantıken akışına bırakalım yani bende onu diyorum çoğunlukla ama işte biraz mücadeleci yanım var bişeyleri akışına bırakınca pes etmiş gibi hissediyorum sanki ben bişeyleri eksik veya yanlış yapıyorum gibi düşünüyorum o yüzden buraya yazdım aslında yani yanlış olarak görüp bana ışık tutup farkındalık kazanmama yardımcı olacak bir fikir vardır ve diye sordum.
Haklısın. Kendine yatırım yapmaya bak gerek kişisel gelişim alanında gerek her konuda bu şekilde hayatına çok daha doğru insanları çekebilirsin.
Bu kişinin ne zaman karşına çıkacağı da belli olmaz bu tür konularda üzerine ne kadar çok düşünürsek gerçekleşme ihtimali daha da düşüyor maalesef
Yani buna hem katılıyorum hem katılmak istemiyorum. Dediğim gibi ben mücadeleci birisiyim o yüzden durağanlık ve bişey yapmamak beni için bişeyler için uğraşmaktan daha zor son zamanlarda çok yoğun şeylerde yaşıyorum bununda etkisi var mı bilmiyorum tabi deprem olduğu esnada bölgede askerdim çok zorluklar çektik ve biraz yorulduğumu hissettim orada da hiç bir şey hissedemedim genel duruma karşı bir psikolog ile konuştum psikolojik sağlamlığın yüksektir o yüzden bu durumlar normal geliyo olabilir demişti yani duygularımı yitirmek çok korkutmuştu çünkü genel yapım bu benim duygusal birisiyim duygularımla hareket eder düşünürüm hayatımın direksiyonu elimden alınmış hissiyatı korkutuyor beni bişeyler hissetmek istiyorum.
Biliyorum biraz karmaşık gelmiş olabilir her şey birbirine girmiş gibi geliyodur diye tahmin ediyorum konuşmada kusura bakma ancak karmaşık ve yoğun düşünceler düşünmemi zorlaştırıyor önümü görmeye yürümeye çalışıyorum
Bence görüştüğün psikoloğun kalitesi söylediğinden az çok belli oluyor benim şu an senin çok güçlü bir yapın var dayanamayacağın bir şey değil dememle aynı kapıya çıkıyor. Çoğumuz kendi içimizde duygusallığımızı tabiki yaşıyoruz. Ve seni şu an anlattığın durumun içine iten sebeplerin arasında son zamanlarda yaşadığın zorlukların da etkisi var tabi duyguları yitirme korkun da bu yüzden çünkü yaşadığımız depremin üzerinden henüz çok az zaman geçti ve insanlar bunun psikolojik etkisi üzerine düşünmeye başlamadı bile herkes farkında bunun iyi hissettirmeyeceğinden ve insan beyni kötü olandan kaçmaya çalıştığı için üzerini örtüp iyi duyguları kendine çekmek istiyor. Tekrar iyi ve güvenilir bir psikoloğa başvurabilirsin bu yüzden.
Yok gayet iyi anladım.
Ve dediğim gibi hepsinin kaynağı ortak noktada buluşuyor.
Yani psikoloğun kalitesi hakkında iyi demem doğru olmaz ama can simidi gibi bir noktada boğulurken neye tutunduğun umrunda olmuyor. Evet hiç öyle üzerinde dolu dolu düşündüğümü söyleyemem çünkü çok acı bir olay ve bu noktada kenimde acımak ahlaki gelmiyor. Kendime haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum bir noktada aslında. İşte ne bileyim yoksunluk çekiyorum dürüst olmak gerekirse bağımlılık yapıyor aşk duygusu kendi adıma çok dolu dolu yaşadım ben çok sevdim ve ayrılık sonrası konuştuğum bir arkadaşımın ifadesiyle ki beni yıllardır en mutlu eden cümledir sen çok güzel sevmişsin demişti o yüzden çok güzel sevdim demekten gurur duyarak o anın o mutluluğun arayışını çekiyorum. Hezeyanım biraz da ondan aslında.
Güzel sevmeyi bildiğin için sürekli bir ilişki içerisinde değilsin zaten ama umuyorum ki yakın zamanda doğru ve sana iyi gelecek ilişkiyi bulabilirsin. Emin ol şu an saçma sapan ilişkiler içerisinde olan kişilerden fazlasıyla şanslısın çünkü kendine bişeyler katmaya açıksın.
Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın ve iyi dileklerin için düşünücem biraz dediklerin üzerinde.
Rica ederim :)