Neden kız arkadaş isteyemiyorum?

Arkadaşlar benim 10 yıllık ilişkim vardı bitti. Hani aldatma falan değil yorucu olmaya başladı son zamanlarında ve çok kırıyorduk birbirimizi süreç ayrılmayla bitti. Ancak ben aşık olamadığımı hissediyorum şu an. Üstünden 3 yıl geçti. Kendimi övmek için demiyorum gerçekten ama tipim var gayet, vücut da fena sayılmaz, komik olduğumu herkes söyler neşeliyimdir. Çok iyi dinlerim yardımcı olmak için her şeyi yaparım ağzımda iyi laf yapar özellikle kızlarla iyidir yani aram yani dürüst ve tarafsız bir şekilde bakınca karşı taraf için istenmeyecek birisi değilim bence. Hani bunu çevremdeki herkes söyler. Aşık olmayı da gerçekten çok seviyorum o aşıklık haline bayılıyorum tutkuyla yaşarım. Ancak kimseye hiç bir şey hissetmiyorum. O kadar donuk halde bakıyorum ki az bir ilgi gösterse birisi kaçırıyorum gibi. Ben yalnız bir hayat istemiyorum. Peşinden de koşmuyorum bu işin ama insan yanında istiyor birisini hayatını paylaşmak için. Bu donukluk halini nasıl aşarım bilmiyorum yani hem çok isteyip hem uzak duruyorum çok saçma ve yorucu geliyor. Bir an diyorum anne bul birini sen evleneyim direkt diye bir taraftan da çok uzak geliyor böylesi bir şey iki uçtan da çekiliyorum anlayacağınız. Hem aşık olmak istiyorum hem de olamıyorum. Hatta hiç bir kızla konuşmuyorum bile denilebilir. Bunun üstesinden nasıl gelicem yardımcı olabilecek var mı?

Neden kız arkadaş isteyemiyorum?