Güncellemeler
+1 yıl
Üsküdar sahile gideceğiz cafe olarak önerisi olan var mı?
1 haftadır mesajlaştığım kız ile haftaya buluşacağım. Birbirimiz hakkında çoğu şeyi öğrendik. İlk buluşmada ne yapmalıyım? Üsküdar'da kahve içmeye gideceğiz. Nasıl bir cafeye götürsem daha iyi olur, giderken çiçek almalı mıyım? Buluşacağım kız kapalı ilk karşılaştığımızda sarılma tarzı şeyler absürt kaçar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çiçek hoş olabilir düşünmen bile güzel, tokalaşma konusunda haklı olabilirsin belki istemeyebilir o nedenle ilk adımı ondan beklemeli
Tamamdır teşekkür ederim
Bana kalırsa evlenmeden hiçbir şekilde sarılmamak lazım zaten
yok artık her şey normal bu devirde
@MaviSever1108 bunun devri olmaz. Anormal şeyler sonradan normalleşmemeli
iyide sarılmayacaksak öpüşmeyeceksek bu nasıl sevgililik ben anlamadım 😂
@MaviSever1108 zaten sevgililik olmamalı. Normal bi şekilde goruşursun, konuşursun, vakit geçirirsin, tanırsın. Sevgilik dine uygun bişey değil. Tesettürlü bir kızdan bahsettiğimize göre de hassasiyeti olması gerekir diye düşünüyorum
Ya tamam ben ilk haftadan ilk aydan her şeyi yaşayanlara karşıyım zaten fakat senin dediğin olay 20 sene öncesinde kaldı. Bu uzak mesafe ilişki için bile böyle değil artık, her şey çok normalleşti
@aliasing26 @zzzmmmyyy siz ne dersiniz?
@MaviSever1108 toplumda bunun normalleşmesi o şeyin normal olduğu anlamına gelmez. Normalleşmemesi gereken çok şey normalleşti. Ama doğru tektir. 20 sene öncesine kaldı diye bişey yok. Hala buna dikkat eden insanlar az da olsa var. Ben de buna dahilim
1 sene de görüşülse sarılma, öpüşme vs. olmamalı. Herkesin görüşü kendine. Evlenmeden bunların hiçbirini yaşamak istemiyorum şahsen
Tamam diyelim ki bir şey yaşamadan evlendiler, ten uyumu yoksa nolacak o insan boşanacak. Yani bir şeyler yaşamış olacaklar şimdi böyle temiz mi olunuyor yani ha sevgiliyken yapmış ha evliyken sonuçta birisiyle oldu o
senin gibi insan çevremde kalmadı, böyle bir kız yok inan ki
Tamam diyelim ki bir şey yaşamadan evlendiler, ten uyumu yoksa nolacak o insan boşanacak. Yani bir şeyler yaşamış olacaklar şimdi böyle temiz mi olunuyor yani ha sevgiliyken yapmış ha evliyken sonuçta birisiyle oldu o yani zihniyetin değişik geldi bana
Ten uyumu dediğin şey safsatadan ibaret. İnsan gerçekten seviyorsa uyum olmayacak bişey yok. İnsan hiç yaşamadığı şeyleri de kıyas yapamayacağı için beğenmeme gibi bir durumu da olamaz
Kimsin sen çok fazla ilgimi çektin 😂
Bunları yazan birisi cahil olamaz, belli ki üniversite mezunu birisin
@MaviSever1108 valla sen benim hiç ilgimi çekmedin
🤣😆 ahhahaha dobra kız iyidir
@MaviSever1108 sağol
Zinâ neden yayginlasti neden çoğu insan evlenmeden seks yapiyor? ↗
@MaviSever1108 ?
burada değişik yorum yapanlar var, belki yazmak istersin
@MaviSever1108 ona yapabileceğim pek bi yorum yok. Herkesin kendi kararı, kendi tercihi.
yok zilli demiş birisi ona gıcık oldum kadınlar için
@MaviSever1108 herkesin düşüncesini umursayacak olsak ohoo
sen kesin neyse 😂
tanıdık birisin
@MaviSever1108 ben seni tanımıyorum
@MaviSever1108 herkesin kendi görüşü saygı duyarım
@MaviSever1108 cevaplayan arkadaş en doğru olanı demiş müslüman olan sevgili bile yapmamalı ama nefsimize yeniliyoruz galiba
@Aliasing26 ahahahahha bari sen yapma
@MaviSever1108 kusura bakma doğruları tam yapamasak da söylemek lazım 😄
@Aliasing26 helal :)
Çiçek almak gibi hata etme, sarılmasan da olabilir
Üsküdar sahilde cafe önerin var mı
Oralara çok az gittim, istersen sen önceden gidip bi keşfe çık