Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye işte ben onlardan değilim ben sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım...
Nazım Hikmet Ran

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye işte ben onlardan değilim ben sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım...
Nazım Hikmet Ran

Ben sevdim mi tam severim değer veririm yani sevdiğim kişinin üstüne çok düşerim hatta aşırı ilgilenirim. ama şimdiye kadar aşkı bulduğum kimse olmadı tabi ki de. zamanla olur onun utlu olması için her şeyi yapardım
Ben gerçekten seviyorsam vazgeçmem zordur kalbini kırmak istemem o yüzden kelimelerimi dikkatli seçerim bi yanlış yaparsam 20 kez düşünürüm geceleri ve gün içinde aklımın köşesi de olur. Ve ben sadece bi kez gerçekten sevdim.
Çok çok nadir ve kıymetlidir
Çoğunun kaldıramayacağı kadar ağırmış..
Çok pis severim yani.. 😄
Pis sevmek nasıl oluyor lan🤔
Ben de bilmiyorum ama öyle.. 😅
Cevap
0Cevap
Sevince güzel severim sadakatliyimdir sevdigime deger veririm mutlu etmesini bilirim
Güzel temiz severim sevdigim varkende herkese kör olurum kimselerle isim olmaz
İnsan gibi sevdiğimi düşünüyorum. Karşılıklı yaşanıyor ilişki sonuç olarak ve sevginin de güzel olması için karşılıklı olması gerekiyor..
Sevdim mi en kötü huylarımı bile törpüler hale geliyorum ve fazlasıyla anlayış abidesi oluyorum. Fazlaca da romantik ve enerjik.
Ya Tek ya da Hiç'tir.
Tutkulu ve fazlaca kıskanç diyebilirim.
Deli gibi
Bilmiyorum ki, kendimi severken gormedim hic
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?