- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılÜstünde çok düşünürsen olacağı bu... düşünme, ne acelen var? illa adı olsun diyosan, mantıklı şöyle bir açıklama yapabilirsin; "Ben böyle takılmaktan hoşlanmıyorum, bu evlilik, nişan, söz falan değil ve bu kadar kasmaya gerek olmadığını düşünüyorum, biriyle sevgili olmak için önce takılmak gerekmiyor, olmazsa zaten ayrılırız, aradaki o söz müdür yani önemli olan ** Sevgiliyiz **" bu benim düşüncem tabi, seni tanımıyorum önce biraz tanışalım hep saçma gelmiştir bana... Takılmak apayrı bir saçmalık da, bide bunun bikaç ay arkadaş olalım tanıyalım birbirimizi, sonra karar veririz versiyonu var, o daha saçma. Arkadaş olduğun insanla sevgiline aynı mı davranıyorsun sen, gün gelip sevgili olduğunuzda iki taraf da farklı beklentilere girecek ve o önceki arkadaşlığınızın hiçbir önemi kalmayacak, artı taraflardan biri diyecek ki; sen böyle değildin. (=
012 Yorumla
Soran+1 yılAslında korkuyorum sıkılıp gidebilir her görüştügumuzde öpmek isticek büyük ihtimal ama ne biliyim ben film izleyelim yani normal şeyler de yapmak isterim bilmiyorum ya.
- +1 yıl
sanırım sen öpüşmekten hoşlanmıyorsun?
Soran+1 yılHayır hoslanıyorum ama onun benimle sadece öpüşmek içinde gorusmesini istemiyorum
- +1 yıl
O ne saçma bir düşünce ya (= Takılma şimdi buna, buluşup bütün gün hiçbirşey yapmadan sadece öpüşüyor musunuz? Biz sevgilimle her fırsatta öpüşüyoruz, kimse öteki hakkında öyle birşey düşünmüyor :P Deneme kabini, sinema, ev vs. halka açık mekanlar hariç (e bazen kimse bakmıyorken ufak bir kaçamak oluyor)
Soran+1 yılBide şöyle bir durum oluyor opustukten sonra ikizmizde mesaj atmıyoruz birbirimize gerçi onu dün biraz bozdum aklımdaki dusunceleri ona soylemektende çekiniyorum sanırım ilk defa böyle bir durumdayıım ya
- +1 yıl
Öpüştükten sonra mesaj atmıyoruz derken, buluşup öpüşüp evlere mi dağılıyorsunuz onu anlamadım?
Mesaj olayı da "önce o yazsın sendromu" (= önce sen yaz ne olacak (bokunu çıkarma da)
Soran+1 yılHakkını yemeyim yazdı ama ben genelde yazamıyorum anca bir gün sonra çünkü o an aklımda konuşmak için bir konu geçmiyor
- +1 yıl
Tutulma bence ona. Benim çok sevdiğim bir sevgilim var, onu herşeyden çok seviyorum ama bu ve bunun gibi şeylere takılmaya başladığımda ondan bile soğudum gibi bir his geliyor, sonra kendime geliyorum ama hoş olmuyor yani. Mutsuz hissediyor insan. Buluştuğunuzda yapmak istediklerini söyle, ne bilim sinemaya gidin, lunaparka gidin, kahve için, gezin dene işte... Soruya hala cevap vermedin gerçi, buluştuğunuzda birşey yapmıyor musunuz öpüşmek dışında?
Soran+1 yılYapıyoruz konusuyoruz şakalasıyoruz fotoğraf cekiyoruz :) tutulma derken?
- +1 yıl
Mesaj konusuna tutulma yani (= ama özetle bu takılma işi hoşuna gitmiyorsa dediğim gibi adını koymak için bir açıklama yap, mantıklı olsun. Bol şans
Soran+1 yılTeşekkürlerr :)
- +1 yıl
Rica ederim (=
+1 yılBence de verme :) adamın amacı belli 1. Gün öpücük 2. Gün ev 3. gün yatak.
00 Yorumla
+1 yılOlay fazlasıyla tanıdık... Biz de böyle başladık ama davranışlarına çok dikkat et ne hoşuna gidiyorsa onu yap kendine çek ama her dedigini yapma yari yolda kalma..
03 Yorumla
Soran+1 yılEndişelerim var okadar çok konuşmak istedigim şey varki ama yanını gidince aklım duruyor kelimeler uçuşuyor neyapcagımı bilemiyorum.
- +1 yıl
Biz şu an çıkıyoruz mesela ama sadece senin yapabilecegin bisey degil bu onun da içinde olmalı biraz gurur yapma mesela ben hep o yazsin diye bekledim ıı ıh olmuyor sen yazicaksın eger bisey elde etmek istiyorsan yaz
Soran+1 yılşu an içimden yazmak onu görmek gelmiyor oysa onu çok ozlemistimde.. bilmiyorum tuhaf hissediyorum kendimi
+1 yılbilinçaltın kullanıldığını anladı ama sen daha hala kullanıldığını anlamadın cicim.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlişkiyi böyle başlatan adam nasıl bitirir tahmin etmek çokta zor değil
00 Yorumla
+1 yılSeni kullandigini dusundugun icin sogudun. Bence uzak dur
00 YorumlaUzaklaş o çocuktan o senden istediğini alıp kıçına tekme vurma planlarında
00 Yorumla
+1 yılsizin mezhep legen olmus
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. öpüştünüz sevgili değilsiniz hmmmmmmmmm
00 YorumlaBenim arkadaşın ilişkisiniz aynısı
00 Yorumla
+1 yılsevgili tribine girmişsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Özel günlerseysen normaldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir sktir git ya utanmadan anlatıyo
10 Yorumla
+1 yılNe olacak bidaha opusun :p
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. öyle öyle götürecek.
00 Yorumla
+1 yılverme pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılsakın verme
00 YorumlaRuhun sey olmus
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım