Evlenilecek kız/eğlenilecek kız diye bir ayrım yapılıyor peki evlenilecek kızlar seksi olmaktan uzak mı?

Evlenilecek kız/eğlenilecek kız diye bir ayrım yapılıyor peki evlenilecek kızlar seksi olmaktan uzak mı?

Yani zaten birçok insan fiziki güzellikten dolayı hayatına birisini almayı tercih eder özellikle dış görünüş evliliklerde ön planda olduğu için evlenilecek denen kızlarda tabii ki cinsellik ya da seksilik aranır güzel olanlar var orta güzel olanlar ya da çirkin olanlar var ama herkesin de bir nasibi var.
Ama şöyle bir gerçek var ki o kadar Adriana Lima gibi manken gibi güzel olan bir kızda öyle tutup da Çorum amelesine gidecek hali yok.
Böyle bir kız bulduk da biz mi evlenmedik
En yakın zamanda bulursun ve peşini hiç bırakmaz inşşşşşş amin 😂😂
Hayalini kurduğun kadın işte 😂😂
Sende bi karar ver aa 😒
Cevap
26Cevap
Seksi olan seksidir eti de yakışır kemiği de
Seksi olurlar neden olmasınlar zaten evlenilecek kadın demek ciddi olgun aklı başında ve aşkı bilen kadındır yani çapkın değildir aklı fikri cinsellik de değildir o kadar. yani bunun fizik ya da çekicilik ile ilgisi yok hiç bir şekilde.. ama günümüzde insanların aklı fikri cinsellik de olduğu için öyle bir algı var
Aslına bakılırsa her kadın çok seksidir gadası. Ama kadın var kadın var söylemi burada devreye giriyor. İş kadınların kadınlığını kullanmasına kalıyor 😉
Evlenilecek kız dedikleri, iyi anne olabilecek, ev işi yapabilecek, biraz itaatkar, evine ve eşine bağlı olacak, gözü açılmamış, erkeklerle duygusal/cinsel deneyimi olmamış kızlar. Bu kızların seksi olmasını zaten istemezler, çünkü eş ve anne olmak ile seksi olmayı bağdaştıramazlar. Sonra da eşlerini yeteri kadar seksi bulmadıkları için, evlendikten bir süre sonra evde bulamadıklarını eğlenilecek kızlarda ararlar. Baştan eğlenilecek kızı eş olarak seçsene, mal...
Saçma sapan bir ayırım. Eğlendiğin insan ile evlenemiyor isen problem sende demektir (soruyu soran kişiyi kastetmiyorum. Böyle düşünen insanları).
Ben evlendiğim insanla eğlendim. Eylendiğim insanla da evlendim (tabi sonra boşandık). Ama ne saçma bir ayırım bu? Gelmeyin bu tip kavram kargaşalarına :D
Ne ilgisi var. Eğlenilecek kiz orası burası oynayan erkekle fingirdeyen her önüne gelenle sevgili olup kolaylıkla kendini teslim eden kız.(Bu sitede bile çoğu kadın öyle evli kadinlar bile). Evlenilecek kiz seksiliğini her şeyini eşine saklayan sınırları olan bir ağırlığı olup herkese yüz vermeyen kızdır.
Seksiyim evlenilecek kız değil miyim tüh be xd
İnsan kendine saygısından yapar
Bilmem sen söyle 😄
Hayalimdeki man gelirse neden olmasın 😍😍😍 ama yok işte be @majeste34 iyi gidiyor mu stalk ●,○
@majeste34 neyi iptal etcen 😅
Gelir diye pozitif enerji yollayalım hadi hepimiz 3 2 1
@majeste34 :))
Evlenilecek kızlar neden seksi olmasın? Kolay değillerdir o yüzden tu kaka görülürler ama herkes onlar olmadan yapamaz. Birkaç ucuz insan ilişkileri basitleştirdiği için bunlar ortaya çıkıyor. Bence sevdiğim kız en seksi kızdır. 😇
O aslında öyle değil eğlenilecek kız ilk etapta cazip geldiği için o yüzden seksi olarak nitelendirilmiştir yok senle evlenecek kızlar var ölüyü dirilten :))
Spor yapan seven biri ise seksidir spor yapmıyıp yatıp tembellik yapan ful yemek yiyen sağlığına dikkat etmeyen biri ise tabi ki seksi değildir
Bırak seksi olmayı, seksin s'sini bilmeyecek toplum kafasına göre. Kadının şehvet içermesi, kötü insan olduğuna delalet ediyor asdf
Yoo ben seksi kız isterim evlenmek için shshs
Öyle bir algı var. Ben bekarken dötü açık gezmiş şimdi 2 çocuklu kadın da tanıyorum
Hayir uslu gorundukleri icin ama iclerindr ne cilgonliklar var oyle gorunenlerin bilen yok
O değilde kim seksi kim değil kim karar verecek 😀
Ay dünyanın en saçma şeyi kocam hem benle evlensin hem de eğlensin her şeyi yaparım yani
evlenmek için neden bi yerlerinizi yırtıyorsunuz ki?
bunu bi açıklayın önce?
Yırtıyorlar mı?
bu devirde çalışan zeki kadın neden evlensin?
kendine baktırmak isteyen fakir kadınlar koca arıyor köle mi olacaksınzı elin oğluna
mantıklı iş mi evlenemk?
Bilmem ki manyıklı değil mi
mantıklı bir sebpe söyle?
Ben bilmem. Ben soru sorarım
anlık mutluluklar için hayatımızı zükmeye grek yok
Seksiği evlilik üzerinden betimlemek.. mantıken hatalı.
Çok seksi gelenler de olmuştur
Herkesin seksisi kendine
Kibarcası evlenilecek kız demek zaten
Neyin kibarcası
Seksi değilsin demenin
Yapma yanarız 😂
Haklı. Tam evlenilecek kız dedikleri, evinin kadını, çocuklarının anası olacak kadın. Bu kıza zaten seksi olmadığı için evlenilecek kız diyorlar. Seksi buluyorsa aklından evlenmek değil, sevişmek geçiyor.
Değiller
Hiç alakası yok
Cokk hende
Hayır alakası yok
Kafaya bak bi milyon
Hiç. Vermemiş demektir
Bence Seksi olmali
Değiller
Kolay değillerdir o yüzden
Alakası yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?