Kafasında bitirmiş, mesajları dahi okumayan erkek döner mi ya da nasıl döndürülür ☹️
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Dönmeyen erkek var mıymış ya
Dönse de sen kabul etme
Gurursuzum☹️
Mesajlar gidiyorsa engellememiş demek ki belki bir ihtimal dönebilir
Numaramı silmemiş ama mesajlarıma bakmıyor
Görüyordur ama yazmasa bile
Wpye de girip duruyor. 2 hafta yazmadım çok zor gelmesine rağmen. 2 hafta düşünmek için yeterli değil mi
Senin yokluğunu başkalarıyla kapatmaya çalışıyor olabilir ama aynı samimiyeti yakalayamayınca sana yine yazar
Belki de yakaladı
Ama seni yine de engellemedi
Ve numaramı silmedi ama mesajlarıma bakmıyor 2 hafta önce mesaj attım hala okumamış
Attığın zaman aşağı kaydırıp bakmıştır okumuştur görüldü gitmemesi için açmamıştır mesajı ve yanlışlıkla tıklamamak için arşive atmıştır ben olsam öyle yapardım ama tamamen bitirmiş olsam engellerdim engellemiyosam kafamda bi plan vardır
Ya da o sorumluluğu almak istemiyor benim bitirmeyi bekliyor
Dönmez, döndürülmeye de çalışılmaz, hayatına bakılır
En azından bittiğini söylesin istiyorum ona da cevap vermiyor
Onun ağzından duymaya ihtiyacın yok sana böyle davranan birisine sen zaten kafanda bitirmiş olmalısın o kim ki sana cevap vermiyor iş adamı filan mı ülke başkanı mı hiç sanmam 😄
Öyle kolay olsa keşke
Kendine verdiğin değer ölçüsünde o denli kolay merak etme
Kadın dönmez de erkek dönebilir gittiği yerden umduğunu bulamazsa döner
senden kurtulduğuna lokma döktirüyor mhallede
görmedin mi?
boş ver bacım başkasına geç. Birisini beklemek için hayat çok kısa
Gidenler dönmüyor maalesef
Ama gitmemiş ki gittim demiyor numaramı silmiyor
Ben bunu yapıyorsam dönmüyorum demektir
Gidiyorum demez misin en azından ya da ne bileyim numarayı da silmen gerekmez mi
Giden bir daha dönmesin zaten izin verme
Kız bulamayınca döner
Oğlak burcu ise döner 😹😹
Dönmez
Gittiği yerde azalsın soysuz. Boşverr
Takmazsan döner
dönmez
ritüel yap , sonra nasıl dönüyor
döner büyük ihtimal boşluğa düşünce
Doner
bitirdiyse zor
döner
dönmez
Düşünmek için zaman istedi, verdim. Şimdi kararını söyle diyorum mesajıma dahi bakmıyor. Bitirmiş mi oluyor tamamen
hayır hala dusunuyordur ama iliskiye ara vermek zaten sacma.. seven insan ara vermez!
Eski takıntılı sevgilim fotoğraflarımızı paylaşıp çevremdekilere istek attı sevgilim de gördü. Bu fotoğrafları görmem hoşuma gitmedi, senle yaşadıklarımız malum ( sadece cinsellik konuştuk ötesi yok) ben sana eskisi gibi nasıl bakarım onla da bişeyler yaşamışsındır dedi. Bana dair hislerinin bittiğini söyledi ben zaman istedim aşabiliriz dedim zaman verdim düşünmesi için şimdi de cevap vermiyor. Saçma olan şu ki ben her boku yeseydim ama sevgilim bilmeseydi sorun olmayacaktı. Şimdi fotoları gördü ağır geldi. foto dediğim de birbirimize sarıldığımız şeyler
Yani Bi fotoğraf için bu kadar uzatmak saçma değil mi? Tamam aşamazsın ama söylersin yapamıyorum dersin. Cevap vermemek niye
Benden mi bekliyor bitirmemi anlamıyorum
eskisiyle birseyler yasadigini dusundugu icin kabullenemiyor ve bundan sonra sana asla ciddi gozle bakmaz.. yani illa gelsede cinsel birseyler yasamak icin gelir o da sıkılana kadar devam eder sonra olan sana olur
Neden söylemiyor peki bunu kabullenemiyorum olmuyor demesi gerekmez mi
onu bilmiyorum ama yerinde olsam uzaklaşırım ondan sana bir hayir gelmez.. tabi iliskiye nasıl bakiyorsun bilemem
Ki kendisinin geçmişi hiç temiz değil ama ben ona sormadım. İlişkimizin başında geçmişimle ilgili merak ettiğiniz ne varsa sor dedim geçmişle ilgilenmiyorum demişti şimdi bu yaptığı ne
En azından silsin numaramı belki de yerimi doldurdu ama bana neden bu kadar değersizmişim gibi hissettiriyor
takip atarmsn
neden gittiği önemli
Lahmacun
Donmezs
Kolayı var
Neymiş
Yaz bana
Anltum
Burdan anlat
Hayir
Gittiği yere bağlı
Sevişelim yaz döner