Yeterince hakaret duydum, yaptigim olay normal degil biliyorum fakat daha fazla beddua hakaret duymadan birsey sormak istiyorum. Birinin kocasiyla beraber oldum, benim yuzumden bosandilar. Sonrasinda sans tanidi esine, hatta kadinla arkadas bile olduk, ama yapamadim adami birakamadim, sevgimi, ya da yuvasini dagitana kadar cabalamakmi bilmiyorum, fakat kadin bana cok ofekili, bi kac kez tokat atti, fakat icindeki ofke sonmemis, bana ne yapsa ofkesi diner, yani mesela dukkanda calisiyor, dukkaninin onune gitsem, benden intikam almak istiyormus, ne deyip kiskirtsam kendini tutuyor, ve intikamini alsin, zaten kendi kendime vicdan yaptim, naparsa yapsin bana, senelerdir gecmedi vicdanim onunda kini bitmedi, nasil bi yer olsa nerde yanliz kalabilirim onunla? Intikamini alsin diye, bide en fazla napabilirki? Kolumu filan kirsa acisi intikami dinermi? Ne yapmam lazim zamanlada gecmedi acisi benimde vicdanim gecmedi bi care bulmak lazim intikamini alsin?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu oyle bi seferde bitecek kotali bi durum degil ki
Nasil yani? Napsin her gordugu yerde benimi dovsun?😂
Empati kur normal bi durum degil o ofke bitmez bence
Bitmezmi? Napacam ben? Yani ofkesini simdiden cikarsindz illerde daha kotu seyler yapmasin diye yani bisi yapmasi lazim napsa gecerki bilmiyorim
Yapacak bise yok uzak durcaksin
Uzak duramam😂 bi sokak otede oturuyor, tasinamamda param yok😂
Kocasini sal o zaman awk
Salarimda olmuyo, simdi bosandilar oyuzden ofkesi bana cok😂 kocaylada konusmuyo cocuklarida doldurdu
Olmuyo diyo ya :D iyimis. Bise diyemiyorum
Haha desene ayvayi yedik 😂haha iyimis dimi
Bundan haz aliyo gibisin sen :D
Bilmiyorum, olaylar sonucunda akli dengemide yitirdim sanki😂 bilmiyorum ya siddet bagimlilik yapti sanki gercekten kafam cok karisti, yani acikcasi kadin bana baya eziyet etti, ama acikcasi kadini ve kisiligini cok merak ediyorum, bu durumlar nasi bu hale geldi anlamiyorum, bi yandan kafam karisik bi yandn heycan bi yandan pismanlik bi yandan nolacak korkusu, yani bilmiyorum bir yandada bikkinlik, piskolojimi bozdular iyicine kadina guvenmiyorum
Diger gorusler fantezi odakli bu arada. Psikolojik yardim al dilersen iyi gelebilir. Adam konusunda da klasik ama uzak durmanda fayda var :D
😂fantazi derken anlamadim hangi anlamda kast ettin😂 galiba oyle yapcam cunku cikamiyorum bu durumdan ama utaniyorum bunu biriyle yuz yuze konusmaktan
Ohoo yoruyon :D
Haha niye fantezi dedin gercekten anlamadim😂
Yazsana direkt ozetlim :D
O kadının kölesi olarak senden intikam almasını sağlayabilirsin
Acikcasi onu yapcaktim, ama yaptirmadi, bilmiyorum aklinda daha buyuk seyler var gibi, ya bana cok buyuk zararlar acmadan ofkesini dindirmem lazim biseyler yapmam lazim
Bence bir şekilde buna ikna et en iyi intikam yolu bu
Iyide benden nefret ediyor, sen nefret ettigin gormeye tahamul bile edemegin birini kolen yaparmisin? Ustelik bi zamanlar getir gotur islerini yaptim bana dahada uyuz ve sinir oldu, dedi seninle konusmam bile hatta seviyene indim dedi, ama etrafindakilerinede intikam alcam diyomus, ya cok kotu bisey yapmadan bisler yapmam lazim
Ben yapardım şahsen elinden özgürlüğünü almak da iyi intikam olmadı karşısına çık bana ne istiyorsan yap intikamını al de
Oyle yapsam bide bicaklarsa filan? Bisey yaparsa bide 😂 yani bi andada ne yapacaksan yap biraz fazla kiskirtmak gibi degilmi, yani nasil desem olaylar sönuyor gibi, ama onun icinde intikam var, yani bunu bi sekilde dindirmem lazim, ama bi anda karsisina cikipta bana napacaksan yap desem kavgalar olaylar tekrardan baslar, ben napsamki? ya da dedigin gibimi yapsam ya da tesaduf karsilassak agzimi burnumu kirmasini saglasam? Bilmiyorum napacam
Bi keresinde intikamini al dedimde seviyene inmem diyo, ama etrafinadz intikam alcam diyo sinsilik yapiyo korkuyom acikcasi
hayatini s. kmissin kadininn napsada gecmez
Belki ben olmasam belki yine bosanirlarsi bu olayik yuku nasil tamamen bana kitlendi? Zaten mutlu degilermis olsaydilar adam bunlari yaprmiydi? Sen huzurlu yuvani yikarimisin? Hatandan geri donmezmisin, ya da hic bulasirmiisinn boyle seylere, o hata yapmadim dedi evlencem dedi yanlis yapmadim sendende bosancam dedi , napacam adami zaten birakmistom ben onlar bosanmasin diye, fakat bosandigini duyunca o zaten pesimi birakmadi o sekil geri devam ettim ama bunu desemde nafile
sen daha mi guzelsin ya da daha mi se. ksisin sende ne bulmus?
Iste bu soruyu uc kisi konustuk dusunduk 😂 konu o degilmis, konu esi bunu hicbizaman adam yerine koymamis, sevmemis, zamanindada zorla evlenmisler aileleri yuzunden, kadin aslinda kabul etti ama iste yani kac senedir beraberler yani herturlu suc olay bana kaliyo🤷🏻♀️Ne dicem
Zaten anlasamiyomuydunuz dicem kendimi boyle savunszm kimse hak vermezki bana,
adam kadinligi senden gormus ayrilasi varmis aytilmis.. asil suc onun da..
Kadinligi derken, bi erkek niye ayrilir, bu esim gururumu kirdi, bana erkek degilsin diyo dedi, senelerce erkek degilsin demis buna, her tartismada adam degilsinki sen demis,’ git calis adam degilsin sen git sunu yap adam degilsin sen, sen zavalisin falan filan adam
Calistigi halde tek bi gun bos o gunu gozune batmis, yani hep hor gormusler herseyi gozune batmis
iste erkek oldugunu deger gorsugunu senle anlamis... bence konus ayril uzak dur. yasin kac?
Haa simdi anladim olayi, yani ben ona onu degerlimi hissetirdim ondan dolayimi? 25 yasim, uzak durayimda olmazki cinselik yasandi bence mecbur evlenmek lazim?
kizligini mi bozdu.. adam kac yasinda?
Evet oyle oldu, adam benden onbes yas buyuk, 40 yasinda
ohaaa yas farki baya var. bunla sevismek mi hosuna gidiyor derdin ne neden ayrilmiyosun. maddi durumumu iyi. deli misin ayril hemen
Maddi durumu berbat😂🤣 sevismek desen oda yok🤣 bilmiyorum, seviyorum dediginde deli oluyorum, asiklik hissi gibi bilmiyorum, yani öl dese ölurum ama bilmiyorum yani cogu zamanda unutuyorum onu, yasindan dolayi cekindigim zamanlarda oluyo, gercekten sevsem bukadar beklemez soylerdim dimi sence hatami yapiyorum? Bilmiyorum sveiyorum onu cok iyi bi insan
ne var yaninoetada o zaman.. soyliyom sen heycana gelmissin buyuk pisman olursun. swvgi eksikligin varmis.. buda sana oyle deyince tutulmussun. cirkin misin sen bu ne eziklik?
Kadinda ayni soruyu dedi , cirkin degilsinnniye takili kaldin kendi hayatinida yakinyon dedi bi ara bana uzuldu, cirkinmiyom acaba, bilmiyom, ama sevgi dedigin seyi bilmiyorum, ailem sevgi vermedi, artik istemiyorumda onlarin vermedigi o sevgiyi degeri ben bu adamda buldum, birbirlizi tamamliyoruz, yani bu yanlisliki? Sence
ailen den kaynakli zaten o belli de.. bu rasi senin icin kesinlikle yanlis.. resmen hayatini düt
:/
Güzell bir plan yapalm mı
Ve konuştu night queen
Tabiki olur super olur yapalim sonunda bakalim biri guzel bi plan yapcak benle 😊
@Proud01 😂?
Yorumu atana dedim ya 😂 icindeki sıkılmışlık ve Sherlock Holmes dile geldi kızın.
Şimdi öncelikle adamla görüşüyor musun
Yani hâlâ konuşacak konumda mısınız
@Proud01 ahahahaha
Evet adamla hala gorusuyorum :)
Bu plan Muge Anli da patlar aga 😂
@Proud01 haha eger iki kadin bisey konusuyorsa, bilki bunu muge bile cozemez😂🤣🤣🤣🤣
Siz 2 kadini pardon filmindeki gibi icerde ziyaret edip börek sigara getirtmeyinde bana 😂
Ewtt şimdiii... Evinde eminim ilaç vardır ne olduğu belirsiz falan bir kaç tane ilaç iç mg yüksek ilaçları al ama içme çöpe at maksat tabletinden eksik olsun etrafa koy o ilaç tabletlerini sonra adamı ara lütfen gel çok kötüyüm falan de tabi ki de öncesinde bir A4 kağıdına kadına not mektup yazacaksın diyeceksin ki işte ben bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum daha fazla çok pişmanım falan fistan diceksin sonra da adam seni alıp hastaneye götürecek kağıdı al yanına sana dicek ki neden bunu yaptn ve diceksin ki ya ben çok kötü hissediyorum yaşayamıyorum bu yükle ama seni de kaybetmek istemiyorum (adam ayrılmak istiyorsun sanmasın) o yüzden yaşamak istemedim daha fazla diceksin ve kağıdı o adama vereceksin o kadına götürmesi için ikna et artk ve sonra kadın ya dicek ki canım kendi kendine yaptı zaten ya da dicek ki Allahından bulmuş zaten ve peşini bırakacak bence ha bu arada korkma ilaçlardan ölmezsin 5 tane parol atsan sadece kusarsın denendi onaylandı sşenlendld
Bende yaratıcı bir şey diceksin diye bekliyorum 😂 plan bu mu yani. Butun olay parol mu 😂
Sen parola mı takıldın cidden
Beğenmezsen başka bi planda buluruz ama bu tutar gibi
@Proud01 burada ki olay kızın pişmanlığı kadının da vicdanlığı
Ama kadin buna zarar versin intikam alsin diye bir plan istiyor 😂 Vicdanindan rahat değil ödesmek istiyor.
Veya eğer istersen kendi kendine bir şey yaparsın gidip kadına patlarsın sen yaptın işte aldın mı intikamını için rahatladı mı falan diye konuşursun sonra kadın da dicek ki benim yapmama gerek kalmadı zaten başkası yapmış bu nasıl
Kendine zarar veriyor zaten kadının dah beter bir şey yapmasından iyidir @Proud01
Bence plan tutar, night abimiz begenmedi, fakat sorun su, hadi kadin dahada cinlenirde aileme kadar rezil etmeye kalkarsa beni? Basima is actin diye😂 ben iste olaylar fazla buyumeden intikam alsin istiyorum, ama bence pismanlik duymaz, hatta bu niye ölmedi diye dertte edebilir, yani Allahindan bulmus diye dusunurmu bilmiyorum, fakat intihar olayi buyur hastanedede bunu islerler ve illeriki meslek hayatimi etkiler, aileler girer bu isin icine biliyorum, ala vala pilananin durum farkli olsa acayip tutar oha aklina nerden geldiyse super vala senin gibi aklim olsa neler neler yapardim, baska neler var kotada 😂😂
Bence kadinla odesmek istiyorsa kadina biraz musallat olmasi lazım. Cevresinde olup kadini onemsemeden hareket etse zaten olacak istedigi. Cunku birincide adamın suçuydu. İkincide soran hanfendimizin sucu oluyor gorusmek.
Kadına neden musallat olsun ya kadına zaten her yolu dememiş kadın kabul etmemiş
Ohh aldin rüzgarı arkana 😂 junior adams cikti senin içinden de 😂
Tamam ya buldum abi sen istiyordun ki olay ailenin kulağına gitmesin dimi
Evet yorumcu aç tezgahi 😂 Koy butun planlari 😂
Sabah sabah uykusuz anca bu kadar çalışıyor @Proud01
Soran kişi ortalıkta yok ki hızımızı alalım aldnşsjslsnsldjlsk
Sucuklu yumurta molasi ya da tost vakti gelmiş 😂
@Proud01 😂iste tamda senin dedigini yaptim, cevresinde dolandim guya fark ettirmedim ona, fakat yani dukakndada rezilik ciksin istemiyorum, onu tenhaya cekebilsem, intikamini almasini saglicamda, gelmiyo, yani bide cok kotu birsey yapmasindandz korkuyorum, yani hadi dovdu tamam ama kendine hakim olamazda hastanelik edene kadar doverse 😂🤣
Burdayim burdayim full gaz devam edelim😂😂
Sen aslında ne yaparsa yapsın yeter ki ailen duymasın istiyorsun galiba
Evet aynen, gerci hastanelik etsede olur her turlu biseylee uydururum
Peki ya ondan önce sen ailene söylesen? Yani birileri ailene söylemiş gibi olsa sende o kadn söylemiş gibi yapsan ve gidip kadına patlasan?
Mutluluk duyar😂 her turlu uste cikar, bu pilanda saglam senin kafa
Gercekten super calsiiyo benim hic aklima
Gelmedi boyle seyler :) bide ailem duysa, ooo, dayak yedigime sukrederim, ailem duyarsa hic iyi olmaz, hem onlara hemde bana zarar gelir c onlar soylemedi bildikleri halde diye, bense zaten boyle bisey yaptim diye beni naparlar bilmiyorum😵💫
Dediğim gibi yap bence ailen öğrenmiş gibi yap ve git kadına o yapmış gibi davran
Bu tutar ya net
Iyide ailem duyarsa beni öldururler heleki bi baskasindan duysalar, oyuzden bu olayin cikmamasi lazim, onun intikam alip herseyi kapatmasi lazim, yani tek oylede degil, eger o sekilde cikarsa ortaya kadin hakli olur, bildiklerini soyledi olur, saklamadi olur, ben bide yinede intikamini alsin olay kapansin vicdanende rahat olayim diye dusunuyorum, belki adamla ciddi olabilirim, bu herseyi dahada cikmaza sokcak ama iki sene onceki bi olay, sadece kadin icindeki intkami atamamis ben kimsenin cani yansin istemiyorum
Ama kadının içinde söylemek olsaydı şimdiye söylerdi bence ya bide kadının elinde kanıt var mı
Aileni tanıyor mu bide
Var mesajlar var, ben atmadim diyemem mesajlarda hersey yaziyo, bide resim var benim resmim tek basima bi resmim var kafamin, baska mesajlar var baya
Ailemi taniyor karsi komsulari😅
Aileni tanıyor mu peki birde yanlış anlama yargılamak için sormuyorum ama neden o adam be ailen öğrense çok kötü olurmuş yani birde ne bilim kadının içinde söylemek varsa her türlü söyler sen gerekirse intikam aldır ama yinede söyliceği varsa vazgeçmez veya işte söyliceği olsa şimdi çoktan da söylerdi ya da yeni bi plan yapalm😂
😱😱 hemde çok yakından tanıyor söyliceği olsa söylerdi ya
Ozaman sana anlatim olayi, ailemle buyuk sorunlarim vardi, o sirada bu adam benim
Hem karsi komsum hemde ogretmenim, yani biraz yasi var, aramizda onbes yas fark var adamla, yani aslinda ben bu mevzulara girecek biri degilim yani evli barkli adamlarla alakal olmaz, ama cok yanlis bi donemde cikti karsima, bana yardim ediyo gibi geldi yani soyle yapsan ailenle aran duzelir, dertlerimizi paylasityorduk ama ogretmenimnoldugu icin yanlis anlamadim hicbizaman, sonra bu zamanla daha fazlasini daha fazlasini derken is isten gecti beni kendine birakamiyacak kadar duygusal yonden bagladi, Şu an belkide oyuzden birakamiyorum, ailemle aram yeni yeni duzeliyor, kadinla devam etsinler diye zaten bi sene rahat biraktim ama o birakmadiki sekiz sene ugrasti benle, sonuc olarzk buralara geldik, simdi iki senedir cikti bu olay, yani kadin sokakta dovdu beni ama ailem
Duymadi, yani birilerinede intikam alcam demis, soylemedi evet, ama adamla devam etsem soyler belki, fakat ozaman kimse bisrsey demez niyetimiz ciddi oldugu icin, ama sorun o degil, sorun benim vicdanim rahat degil, yani belki ben sifirdan baslasam ilerde intikam alcak, veya belki ben hala bu sekil huzursuz olcam
Bisey yapmam lazim
Ofkesi gecsin
Neden sustun😊 fikirlerin guzeldi
Bian durdum ve şey düşündüm karmasını yaşar mıyım acaba diye sşdmdşdnldndl
Vayy beee 😂 komşu yönünden ne kadar şanssız olduğumu anladım. Bize denk gelen anca okey ortağım oluyor 😂
O karmayi sen yasamazsin ya. O noktaya kadar ya cocuk pes eder kacar ya da zaten sen çoktan kapmis olurdun 😂 Baksana fikirlere. Taktik muhendisi çıktı
@Proud01 evli olmam dışında hiç bir sorun yok sldjşdndldkdljdlflfl
Pişman edelim mş
Nasil?
Vazgeçilmez ol
Nasil vazgecilmez olim, aldatilan taraf ben degilim, diger taraf😅
Yaşlar kaç ne süreli bir arkadaşlık ikimiz aynı anda denediniz mi
Neyi denedikmi? Benim yasim 25, onun yasi 30, diger kadinin yasi 26, bi sene arkadas kaldik onlada olmadi, adam yuzunden adam beni birakmayip ciddi dusunuyorum bosancam senden deyince hersey savas alanina döndu