Güncellemeler
+1 yıl
Not: Hiçbir şekilde kibir ya da çok bilmişlik yapmıyorum!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendi kafasinda seni ve kendisini çok kiyasliyor olmaması gereken bişey tabiki insan hayatında ki kişi mutlu olsun hep en iyi olsun istemeli anca onunda yaptığı bazı şeyleri överek bu saçma büyünün önüne geçersin belki
*huyunum
Öncelikle teşekkür ederim. Aslında ben onu da yeri gelince takdir ediyorum. Fakat ben ne zaman bir şey yapmak istesem, gitmek istesem (ki hiçbiri kötü bir şey değil) bunu problem haline getiriyor. Kendi kendine küsüyor ya da laf sokuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Ayrılman senin için en iyisi çünkü ilişkiniz boyunca kendisiyle seni kıyaslayıp sorun çıkarmaya devam edecek bu konuyu onla konuşmaya kalkarsan da kendini senin yanında da daha da ezik görecek onun kafa yapısında gerçekten de sıkıntı var senin yanında duracak iyi şeyler başardığında başarmak istediğinde destek olacak bi insanı hakediyorsun
Teşekkür ederim 🍀🙏
Rica ederimm
Böyle şeyleri sevgilinle konuş derim enisi seni o anlar
Konuşulmuyor ki
Kiskaniyor seni, bazi erkekler kadinin kendinden iyi olmasini kalfiramaz bunun kafasini yasiyor kendi icinde
Teşekkür ederim cevabınız için
İlişki uyumunuz nasıl
İlk zamanlar güzeldi. Ama toksiklik yapıyor şu aralar. Pasif agresif davranışlar sergiliyor. Kendi kendine küsüyor neye küstüğünü bile bilmiyor. Ağzından kerpetenle laf alacak derecede abuk subuk davranıyor. Konuşmak istemiyor veya ilişkiyi bitirmek istiyorsan söyle sorun yok diyorum onu bile beceremiyor. Derdini çözemedim.
Çift terapisi yapıldı mı yakında
Çift terapisine gitsek bu sefer terapistin de psikolojisini bozar
Müsaitseniz inceleyelim mi
Alçaklık psikolojisi
Haklı olabilirsiniz. Ben de böyle düşünmeye başladım. Kendisi normal bir işçi ama ben bunu kesinlikle problem etmedim tabiki ama özellikle bana karşı nefret dili kullanıyor olması bana aynı şeyi düşündürttü.
Bence kdsşnl öyle, çekemiyor ve kıskanıyor seni. Evliliğe gidersen zamanla kısıtlamaya da çalışacaktır seni
Bir şey sormak istiyorum size, müsaitseniz. Erkek arkadaşım ilişkinin başlarında bana karşı çok iyiydi çok sevgi dolu bir ilişkimiz vardı ama zamanla böyle sorunlar çıkarmaya başladı ve çok sinir bozucu olmaya başladı. Bir insan sevdiği aşık olduğu birisine karşı neden öfkeli olur bu denli? Ona herhangi bir yanlışta bulunmadım
İlk başta bu hobilerinden dolayı havalı geliyordun ve seni elde etmek istiyordu, şimdi elde etti. Cicim ayları da geçince kendisini alçaklık psikolojisine soktu ve böyle davranmaya başladı diye düşünüyorum. Tabi tanımadığım için o kadar net bişey söylemek mümkün değil. Söylediklerim varsayım
Peki, çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim. Başka yardımcı olabileceğim bi konu var mı? 😊
Merak ettim seni
Hangi branş