Aşk İlişkileri Sizce evlene bilecek miyim ki aceba görücü usulü ile arıyorum yasım 29? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce evlene bilecek miyim ki yasım 29 görücü usulü ile evlenecek miyim ki Güncellemeler+1 yıl Senin var mı peki Sizce evlene bilecek miyim ki aceba görücü usulü ile arıyorum yasım 29? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Noldu? Evde kalma korkusu mu sardı, bu zamanda evlenilmez rahatına bak. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sarıyor tabiki çoğu arkadaşım evli bir ben kaldım phoebe1 +1 yıl Çok mu memnunlar evlilikten? Sorsaydın ya, hepsi ağlayıp duruyor.
PembeÇita2555 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evlenirsin niye evlenemeyesin ailen akrabaların falan kız önersinler sana 0 0 Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. aga bana da baksanıza be sıkıldım insanların sahteliğinden bir de böyle deneyelim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende evlenmeyi istiyorum ama olmuyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmuyor peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim için doğru insan çıkmıyor karşıma üzen yalancı biri çıktı Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi yalancı nasıl birisiydi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptigi evlilik teklifinin parasını istedi benden Yorumla Soran +1 yıl Nasıl iş ya öyle sey mi olur ya da saçmalık olur ki sanki sen zorla silah mı dayadın bana evlenme teklifi et diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ayrılalı 3 ay oldu 2 gün önce bunun için yazdı evlilik teklifi yüzüğünü sattirdi iban attı bana ya Yorumla Soran +1 yıl Resmen sereffizlik baska bisey değil adilik ya da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet nasıl güveneyim birine Yorumla Soran +1 yıl Vardır ama suanda gözün kör olmus ola bilir belki en yakınındadır güvene bileceğin kişi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum birine sevmeye inanmaya korkuyorum yine üzülmek istemiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gel evlenek senle 0 38 Yorumla Soran +1 yıl Evlenek gel o zaman 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koıfıfısıauxusu Yorumla Soran +1 yıl Var mısın yok musun 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce şartları konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Neymiş sartlar peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlat kendini görüşlerin nelerdir Yorumla Soran +1 yıl Cevabınzı nedir😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur tanışım sizinle Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi😃 Yorumla Soran +1 yıl Cevap yazmadınız nedir sonucunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nerede tanışacağız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Facebookun var mı Yorumla Soran +1 yıl Evet var Yorumla Soran +1 yıl Senin var mı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var fjcııfg Yorumla Soran +1 yıl A ne kadar güzel 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Vereyim mi ismimi yoksa sen mi vereceksin ki😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ver ismini silerim burada Yorumla Soran +1 yıl Bula bilir misiniz aceba faceden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bular bilir miyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Develi olan mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece muhammed deniz yazıyor 15 takipci var diye yazı var Yorumla Soran +1 yıl Nedir yorumunuz red mi yoksa kabul mı☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulamadım kiiiw Yorumla Soran +1 yıl Instagram kullanıyor musun en iyisi onu vereyim sana😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet link verirsen daha kolay olur Yorumla Soran +1 yıl m. deniz38Kullanıcı adım mu sadece gözlüklü montlu olan profil resmi Yorumla Soran +1 yıl Nedir yorumunuz nedir begenme ya da begenmeme gibi😅 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmediniz galiba beni yorum yapmadınız ya da istek göndermediniz Yorumla Soran +1 yıl Günaydın hanımefendi sonucunuz nedir düşünceniz nedir hayır tanısmayalım mı diyorsunuz yoksa olur tanışalım mı diyorsunuz cevap vermeyin merak ettim ister istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günaydın hayırlı sabahlar ben uyumuşum bir den kusura bakmayın Yorumla Soran +1 yıl Günaydın hayırlı sabahlar yok estağfurullah sen kusura bakmayın sürekli yazdım Yorumla Soran +1 yıl İstek atacak mısınız bana peki Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakmayın sürekli rahatsız ediyorum da nedir yorumunuz evet mi hayır mı Yorumla Soran +1 yıl Tanıs olmak istemiyor musunuz ki aceba sabaha kadar uyuyamadım da haber gelecek mi gelmeyecek mi diye Yorumla Soran +1 yıl Hanfendi nedir teklifiniz evet mi hayır mı🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabaha kadar uyuyamadın mı garipsin ben sana yazıyorum şimdi 😴 Yorumla Soran +1 yıl Evlilik söz konusu vede tanışmak olunca heyecan var biraz😅 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlenirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Noldu? Evde kalma korkusu mu sardı, bu zamanda evlenilmez rahatına bak.
Sarıyor tabiki çoğu arkadaşım evli bir ben kaldım
Çok mu memnunlar evlilikten? Sorsaydın ya, hepsi ağlayıp duruyor.
Evlenirsin niye evlenemeyesin ailen akrabaların falan kız önersinler sana
aga bana da baksanıza be sıkıldım insanların sahteliğinden bir de böyle deneyelim :D
Bende evlenmeyi istiyorum ama olmuyor
Neden olmuyor peki
Benim için doğru insan çıkmıyor karşıma üzen yalancı biri çıktı
Ne gibi yalancı nasıl birisiydi peki
Yaptigi evlilik teklifinin parasını istedi benden
Nasıl iş ya öyle sey mi olur ya da saçmalık olur ki sanki sen zorla silah mı dayadın bana evlenme teklifi et diye
Hayır ayrılalı 3 ay oldu 2 gün önce bunun için yazdı evlilik teklifi yüzüğünü sattirdi iban attı bana ya
Resmen sereffizlik baska bisey değil adilik ya da
Evet nasıl güveneyim birine
Vardır ama suanda gözün kör olmus ola bilir belki en yakınındadır güvene bileceğin kişi
Bilmiyorum birine sevmeye inanmaya korkuyorum yine üzülmek istemiyorum
Gel evlenek senle
Evlenek gel o zaman 😄
Koıfıfısıauxusu
Var mısın yok musun 😁
Önce şartları konuşalım
Neymiş sartlar peki
Anlat kendini görüşlerin nelerdir
Cevabınzı nedir😄
Olur tanışım sizinle
Cidden mi😃
Cevap yazmadınız nedir sonucunuz
nerede tanışacağız
Facebookun var mı
Evet var
Senin var mı peki
Var fjcııfg
A ne kadar güzel 😄😄
Vereyim mi ismimi yoksa sen mi vereceksin ki😅😅
Sen ver ismini silerim burada
Bula bilir misiniz aceba faceden
Bular bilir miyi
Develi olan mı
Hayır sadece muhammed deniz yazıyor 15 takipci var diye yazı var
Nedir yorumunuz red mi yoksa kabul mı☺️
Bulamadım kiiiw
Instagram kullanıyor musun en iyisi onu vereyim sana😅
Evet link verirsen daha kolay olur
m. deniz38
Kullanıcı adım mu sadece gözlüklü montlu olan profil resmi
Nedir yorumunuz nedir begenme ya da begenmeme gibi😅
Beğenmediniz galiba beni yorum yapmadınız ya da istek göndermediniz
Günaydın hanımefendi sonucunuz nedir düşünceniz nedir hayır tanısmayalım mı diyorsunuz yoksa olur tanışalım mı diyorsunuz cevap vermeyin merak ettim ister istemez
Günaydın hayırlı sabahlar ben uyumuşum bir den kusura bakmayın
Günaydın hayırlı sabahlar yok estağfurullah sen kusura bakmayın sürekli yazdım
İstek atacak mısınız bana peki
Kusura bakmayın sürekli rahatsız ediyorum da nedir yorumunuz evet mi hayır mı
Tanıs olmak istemiyor musunuz ki aceba sabaha kadar uyuyamadım da haber gelecek mi gelmeyecek mi diye
Hanfendi nedir teklifiniz evet mi hayır mı🥹
Sabaha kadar uyuyamadın mı garipsin ben sana yazıyorum şimdi 😴
Evlilik söz konusu vede tanışmak olunca heyecan var biraz😅
Evlenirsin