Sanırım arkadaşlık sitelerinde bulamayacağım. Sosyal medyada da imkansız gibi. Sosyal de değilim ki. Ne yapmamı önerirsiniz. Okul olursa gidecem. şu an iş aramaktayım. 😑
Sadece tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanırım arkadaşlık sitelerinde bulamayacağım. Sosyal medyada da imkansız gibi. Sosyal de değilim ki. Ne yapmamı önerirsiniz. Okul olursa gidecem. şu an iş aramaktayım. 😑
Sadece tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz
Arkadaşlık siteleri genelde kendini bir halt zanneden bir amaç güden zihniyeti Kirlenmiş insan dolu. Sen bunun için istihare namazını kılabilirsin. Niyetini Allah bilir ve vakti gelende hayırlısı karşına Çıkar. Bu niyete girdiysen herkesi Farklı görebilirsin. Yani umduğun gibi zannedebilirsin. Bu yüzden bence çok takılma derim bu konulara. Zamana bırak , kitap oku kendini geliştir , herkese kanma.
Bak sana nacizane tavsiye kimin ne olduğunu bilemessin sosyal medya zehirli hayvanlarla dolu bir orman yılanı akrebi bitmez erkekler kadınların hassasiyet noktasını çok iyi biliyor biriyle tanıştım instagramda sürekli kedi videosu paylaşıyor sevimli sevimli helal olsun ne duygulu adamsın dedim ne alaka lan karı düşüyor oğlum sürekli gerisi boş dedi 3 gün kendime gelemedim yani herkes sapık uçkur manyağı dikkat etmek lazım
Konserlere git metrobüste değilde marmaray veya o tarz toplu taşımalarda etkilendiğin birini indiğin zaman yanına gidip konuşabilirsin veya sahillerden parklardan ama toplu organizasyon tarzı yerlerde çok kolay bulursun
Cevap
15Cevap
Arkadaşlık siteleri ve sosyal medyada genelde takılmalık arkadaş ediyor her iki kesimde çoğunlukla gözlemlerim bu yönde. Yakın çevre falan en temizi
maalesef çok kişiyle konuştum ciddiyet yok
Normal sıradan konuşma yapıyorum. Ama karşı taraf sapıtıyor bende engelliyom
Yaş 30 değil. Yaş 21 22
Yaşı yanlış girmişim
Yaşla alakası sapıtan çoook var. Abaza çok 😏
Dün böyle sorduğumu hatırlamıyorum 🤣😅
Kriterler uymuyorsa kalsın. Oyuncak değil yaw
Öyle yapıyoz zaten S
Arkadaşlik sitesine bulman neredeyse 0. Buldukların pek hayırlı olmaz. Yine de sen bilirsin
Öyle zaten hayırlısını göremedim
Çok zor yani ancak çevreden bulabilirsin aslında sosyal medya gibi bir nimet var kullanmasını bilene
20 yaşındayım benimde olmadı hiç, bencede arkadaş ortamıyla alakalı, yani şans birazda
Ben 22 olacam. Sosyal değilim. Bu yüzden olabilir. Evdeyim sürekli
Bende ayni sekil
Sosyal olmamız lazım, elimiz yuzumuz düzgün insanlarız sonuçta bir eksiğimiz yok
Buralarda veya sosyal medyada iş uzar en iyisi kafelerde takılman
Play storyden indir 😂 bence
Yok tavsiye etmiyorum
Sosyalleşmelisin önce.
Ewt ama okul bitti. Nasıl sosyalleşicem
Okulda ya da arkadaş ortamı
Gençliğinde milletin altına yat yaş 30 a dayanınca ciddi ilişki ara 😃
Erkek arkadaşım bile olmadı. Ayrıca yaş 30 değil 😌
Yalan söyleme fışkı
Fışkı sensin
İftiracı seni
Yemin edebilirim ama kanitayamam 😃😃😃😃😃😃