Güncellemeler
+1 yıl
Parayı hiç atmadı yani kartında yokmuş atm den atarım dedi bende buluşmaya gelmeyince önemsemedi hiç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen parayı da çocuğu da boş ver bence burnuma hiç iyi kokular gelmedi. Neden bu kadar ısrarcı ki?
Hergün ısrar ediyor buluşmak için benim zoruma giden şurdan bi eskorta bile 2 3 bin veriyorlar ben onun sevgilisiyim onla bişeyler yaşıyorum 250 tl atmadı gidipte gel diye tutturdu önemsemedi
abla sen eskort musun ki, sana neden para atsın wtf, ikinizde sonuçta "zevk" alıyorsunuz
Öyle ama ben dün zor durumdaydım onun aldığı paranın yanında bi hiç 250 tl
Kendini denk gördüğün şeyler bak Allasen bence uzak dur
Iban atsın gelince 250 tl karşılığında bisey mı isticek tırstım uzak dur
Baksana vermediğine göre çıkarcı
Parayı seviyor ozman
Samimiyseniz paranın lafı olmamalı
Ya bi eskorta bile 2 3 bin veriyorlar erkekler ben onun sevgilisiyim onla bişeyler yaşıyoruz 250 tlydi altı üstü gidip atmadı anca gel diye tutturdu sen gelmezsen ben atmam misali
Ayıp
Nasıl yank parayı mı geri istedi
Hayır hiç atmadı 250 istedim kartında yokmuş atmden atıyım karta gelde dedi bende buluşmaya gelmeyince önemsemedi
kaç aylık sevgilin
1 aylık
Ee sende 1 aylık sevgilinden neden para istiyorsun ki, yani bence vermek zorunda değil, ama seni ısrarla oraya çağırması da şüphe edici
Ama ben zor durumda kaldım ve onla bişeyler yaşadık yani bu açıdan düşün ve onun aldığı maaşın yanında bu para bi hiç
hmm yani bilemedim zor durumdaysan verseymiş keşke
Yani illa buluşmaya gelmek zorunda değilim ki dün insan gider atar
buluşunca cinsellik mi yaşıyorsunuz, o yüzden mi bu kadar tutturuyor
Evet bişeyler oluyo
ya sana şimdiden söyleyim hiç sağlıklı bir ilişki gibi gelmedi, sırf cinsellik için birliktedir seninle, sal gitsin
Teşekkür ederim soruma cevap verdiğin ilgilendiğin için artık bana da öyle gelmeye başladı
rica ederim, kesin öyledir, uzak dur ondan
Cimri
Hele şükür biri doğruyu dedi fakir diyip duruyorlar durumu iyi bana koyan da iyiyken böyle yapması
Cimri işte
Çok ayip
Gitme ayrıl