Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşkın başlatıcısının cinsiyetle ilişkili olmadığını söylemek önemlidir. Aşk, insanların duygusal ve kişisel deneyimlerini içeren karmaşık bir duygu durumudur ve her birey farklı şekillerde aşık olabilir veya aşkı ifade edebilir. Geleneksel olarak, toplum bazen erkeklerin romantik ilişkilerde ilk adımı atmaları gerektiği fikrini desteklemiş olabilir. Ancak günümüzde bu anlayış değişiyor. Hem kadınlar hem de erkekler, duygusal açıdan bir ilişkiye başlamak veya aşkı ifade etmek konusunda aktif rol oynayabilirler. Aşkı başlatmak veya ifade etmek, bireylerin duygusal olgunluğuna, kişisel tercihlerine ve ilişkilerdeki dinamiklere bağlıdır. Her iki cinsiyetten insanlar da aşkı başlatabilir ve ifade edebilir, bu tamamen bireyin içsel duygularına ve ilişki dinamiklerine bağlıdır.
Merhaba,
Aşkı mı seksi mi?
Sorun cinsellikte olmuş, ona istinaden, ben aşkımın başlamasını tercih ederim, çünkü bana kalırsa hiç boş bırakmam, her an patır kütür çatır çutur çat çat çat fışşşk saldırırım! 😅
Of ya 😅
Ben adım atmayı sevmem kanka adım atılmasını severim 😅
Ben başlatmam 😅
Öyledir kanki her türlü 😅
Kızlar adım atınca yanlış anlayabiliyor yanlış anlaşılmaya mahal vermemek lazım buyursun gelsin kapım açık😅
Ne olursa olsun gelsin Ne olursan ol gel gel 🤣
Amin amin inşaAllah kankitoşkom 😅
Kadın ilgisini belli edip erkekten bekler. Ülkemizdeki durumu bu.🤭
Hisseden
Cevap
7Cevap
Erkekler başlatır, erkekler bitirir.. Başta kadını ikna etmek için uğraşır kendine aşık edince de bitirir
Aşkı kadın başlatır erkek de merak uyandırır kendine çeker erkeğe o cesareti verir ve aşk başlar
Türk kadınlarının %90 ı aşk ve başlatmak kelimelerine dünya ve marsın birbirine uzaklığı kadar uzaklar.
Doğada erkek savşır emme dişi seçer. Aşkı da, savaşı da, seçme hakkı olan başlatır.😊
Kadın işaret verse de vermese de Garip tutkunun Aşkı çoktan başlamıştır.
Erkek devam ettirirse daha kalıcı olur ama başlangıç farketmez bence
Kadınlar aşık olur.. erkekler aşık eder. Bence
Kim aşık olduysa ilk o
Erkekler
Erkekler
Çoğunlukla erkekler
Kadınlar
Kadınlar
İkiside
Karşılık lı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?