Kendini kandırma dikkat çekici güzelliği, yakışıklılığı olan biri yeni girdiği bir ortamda bile iltifat alır. Herkes direkt söylemez ama sık duyduğun bir şey haline gelir kusura bakma sen de kendini yakışıklı/ güzel sanan çirkinlerdensin.
tamam işte almışsın sonuçta ben hiç almadım diye anladım. Zaten karşı cinsten iltifat kendi cinslerine göre biraz daha az olabilir. Ama artık tipin bir önemi yok en azından erkeksen eskiden ekmeğini yerdim şimdi 150 kıllı maymunun altında porsche var diye onu tercih eden kızlarla doldu her yer bizzat yaşadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mümkün olmayan durumlar. En çirkin hemcinsine bile iltifat edilir, dişi olması yeterli
Hiç iltifat almadım gerçek hayatta
Çirkin olsa bile üzmemek için güzelsin diyoruz kim kimin yüzüne çirkinsin diyecek kadar açık sözlü oluyor ki...
O da var
Bazen sitede görüyorum sevgilim olmuyor ama tipim iyi çevrem beğeniyor falan diye ama ne yazık ki çirkin olduklarından haberdar değiller
😄üzdü bu
Bilmiyorum belki gercekden de güzel olani da vardır ama çoğu pohpohlandığı için kendi tipini iyi sanıyor
Ben de daha önce karşı cinsten doğru düzgün iltifat almamışımdır, ama güzelim ve bunun farkındayım
Nerden biliyorsun O zaman
Güzel olduğumu bilmem için birilerinden iltifat almama gerek yok. Güzellik standartlarına uyuyorum
Kendini kandırma dikkat çekici güzelliği, yakışıklılığı olan biri yeni girdiği bir ortamda bile iltifat alır. Herkes direkt söylemez ama sık duyduğun bir şey haline gelir kusura bakma sen de kendini yakışıklı/ güzel sanan çirkinlerdensin.
@bosbirhesaoopp karşı cins dedim farkettiysen hemcinslerimden hep iltifat alırım. Olanı söylüyorum 👍
tamam işte almışsın sonuçta ben hiç almadım diye anladım. Zaten karşı cinsten iltifat kendi cinslerine göre biraz daha az olabilir. Ama artık tipin bir önemi yok en azından erkeksen eskiden ekmeğini yerdim şimdi 150 kıllı maymunun altında porsche var diye onu tercih eden kızlarla doldu her yer bizzat yaşadım
Lucifer ın saçı gibi olmuş bu ne böyle
🤣evet benziyor
😅
İltifat almayan birisi çekici değildir maalesef
Alakası yok
Evetttt
Belki çekiniyorlar 😆
Bilmem
Çirkin değilsn