+1 yılYapacağın şey çok basit eğer seni seviyorsa zaten başka bir sebepten dolayı senden uzak kalmaya çalışıyordur ama yok o kafasında bitirmişse bu işi daha kolay yapacaktır ama sırf seni çok daha fazla kırmamak incitmemek için yapmıyordur yapacağın şey şöyle mesela bugün sessiz kaldığım için ona yazmayı çizmeyi yarın da belli 1 saate kadar sessiz kalıp hiçbir şey yazmayın çizmeyi akşamüstü yarın akşamüstü mesela ona şöyle oturaklı bir mesaj atabilirsin nasıl bir mesaj atsan da yazabilirim istersin sana eğer o mesajdan sonra hala gitmek istiyorsa zaten sen onun kafasında bitmişsin demektir
04 Yorumla
Soran+1 yılDün akşam konuştuk beni tamamen bitirmiş evlenecek insan olmadığımı söyledi. Yemek yapmayı bilmiyorsun temizlik yapmayı bilmiyorsun gibi şeyler söyledi. İleride çocuğuna bile bakamazsın gibi gönderme bile yaptı. Bu güne kadar hiç sözünden çıkamadım. Dışarı çıkma dedi çıkmadım arkadaşınla buluşma dedi buluşmadım tüm arkadaşlığımı bile sildi her şeyime karışıyordu ama sevdiğini de biliyordum bu yüzden bende hep dediklerini yaptım şimdi de terk edildim
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç sizin kuzum
Soran+1 yılBen 21 yaşındayım oda 23
Soran+1 yılLiseden beri çıkıyoruz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka biri olabilir. Ya da hiçbir sebepsiz ayrılıyor olabilir bizim de ilişkimize nazar değince böyle olmuştu. Tamam bunca yıldan ayrılırsak senin dönmemi beklemem ben önüme bakacağım taliplerimi değerlendireceğim en kısa sürede de. Seni kaybetme korkusu yaşasın asla ayrılmaz bir daha. Erkekler böyle cümlelerden anlar onların kafası böyle çalışıyor. Benim sevgilim de sebepsiz ayrılalım dedi tamam ayrılalım 4 yıl emek verdim sen ayrılmak istiyorsan ben emek vermeyi bırakıyorum dedim. Ben artık önüme bakıyorum, haftaya barışalım diye bana mesaj attığında beni burada bulamazsın çoktan başkasına şans vermiş olurum dedim tutuştu. 3 gün sonra istemeye geldiler beni paket paket hediyelerle.
01 Yorumla
Soran+1 yılO direk düzgün ve iyi bitirelim dedi bende zorlamadım kırgın olduğumu belli ettim ama 😟
+1 yıl6 yıldır olmayan ne olmuş olabilir? Senle ilgili bir problem de değil demek ki sormuşsun söylememiş. Belki 6 yıldır ilişki içinde olmaktan sıkılmıştır ama bunu söylemek ona ağır geliyordur zor geliyordur. Sen yeterince çabalamış gibisin boş ver akılına bırak, konulmaya da devam etme. Eğer sevgili değilseniz neden konuşmaya devam edecekmişsiz, seni cepte tutmasın. Eğer ara veriyorsak ben konuşmak istemiyorum sevgili olmadığım biriyle böyle konuşamam de. Uzaklaş. Biraz süre ver. Bak nasıl dönüyor bu kıza ne oldu tamam ben uzaklaştım da o neden uzaklaştı?
01 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi yapacağın teşekkür ederim yorumun için 😊
Seni üzmek istemem ama hem sana açık kapı bırakıp hemde ara verelim diyen birisi büyük ihtimalle başkasıyla konuşacak eğer o olmazsa diye sende de açık kapı bırakıyor geri dönme şansı olsun diye. Baksana sebep bile veremiyor. Kendini bu konuma sakın sokma direk bitirmek istiyorsan bitsin de ve sakın konuşmaya devam etme konuşmaya devam edersen cepte görünürsün her şeyi yapar nasıl olsa bu burada her zaman kafasına girer çok üzülürsun o yüzden sakın konuşmaya devam etme. Hayatına bak er ya da geç sana geri dönecektir dediklerimi yaparsan.
22 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi bugün hiç arayıp sormadım mesajda atmadım beni aradı açmadım kafamı dağıtmak için iş görüşmesine gideceğim sabah artık kendime önem vereceğim yorumun için de çok ama çok teşekkür ederim dikkate alıyorum yorumunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenden vazgeçebilen bir insanın, senin hayatında yeri olmamalı.. Eğer seni kaybetmeyi göze alabiliyor ise üzerine konuşulacak ya da düşünülecek bir şey kalmamış demektir..
20 Yorumla
+1 yılya baskasi var ya da hayatinda bambaska bi problem var seni onun icine cekmek istemedi. bir saglik problemi olabilir, ailevi bir sorun olabilir, parasal bir sey olabilir. anlattığına gore aniden tavri degismis, baskasi olsa illa belli ederdi bir acik verirdi bu yuzden baskasi olma ihtimalini daha dusuk goruyorum. bence ya saglik problemi ya da maddi olarak basa cikamadigi bir sey oldu. sen de seviyorsun belli, 6 yil dile kolay burada ayril terk et yazanlar olacaktır ama umursama, ciddi bir sebep olmadan bitirilmez 6 yil. sen ona sorunun ne oldugunu anlamadigini ama ne olursa olsun yaninda oldugunu, onu her kosulda sevecegini, anlatmak isterse dinleyecegini ama eger susmak isterse yine yaninda olacagini soyle. ayrilmayi kabul etmedigini de soyle, bu onun tek basina alabilecegi bir karar degil. durum nolursa olsun guncelle benim yorumumu da merak ettim bak simdi tum gun sizi dusunucem
14 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba öncelikle yorumuna geç cevap verdim çünkü şimdi gördüm. Konulma aynı şu şekilde gerçekleşti daha dün akşam. Beni arar mısın madem bitecek neden ayrılmak istediğinden benim de haberim olmalı dedim. Bana dediği şeyse şuydu Yemek yapmayı bilmiyorsun temizlik yapmayı bilmiyorsun kardeşine kötü davranıyorsun ileride kendi çocuğuna da öyle davranırsın dedi. Ve her sabah kahvaltını annen hazırlıyor dedi. Ve bana yemek hiç hazırlamadın dedi 6 yıl boyunca sarmada da sardım dolmada yaptık börek de yaptım daha neler neler bu yaptıkları mı söyleyince bana evet sardığın sarmaların şekli bozukdu düzgün olanlar için annem sardı demiştin dedi ve bana güldü bana bunları söyledi konuşma aynı böyle oldu ve yurt dışına gitme ihtimalim var dedi. Yani yapacak bir şeyim bile kalmadı artık uzatmak istemiyorum dedi.
Soran+1 yılKardeşime kötü de davranmıyorum kahvaltıyı tek annemde hazırlamıyor bazen acaba çok mu ilgi gösterdim diyorum çünkü asla sözünden dahi çıkmadım erkeklerle görüşme dedi görüşmedim bu saate dışarı çıkma dedi çıkmadım bunu giyme dedi giymedim
Soran+1 yılNe yanlış yaptım ki
- +1 yıl
kdkfkdd o kadar komik geldi ki kusura bakma ya. valla güldüm. yemek yapamiyorsam disardan soylerim, bu muymus beyefendinin ayrılık bahanesi? sana ciddi ciddi bahane bile sunamayan kisinin arkasindan uzulme bence. o yalvarsa da sen kabul etme zaten uzatmayalim demis. bence baskasi var
Vazgeçirmeye gerek yok sen neden seni bırakanı bırakamıyorsun o seni istemiyor neden seni istemeyene gidiyorsun
Ben sevdim peşinden de koştum ama beni istedi mi hayır neden mi çünkü bu ♿ haldeyim diye00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin de kendini geriye çek peşinden koşarsan daha da kaçar. Sen kendini geri çekince neye uğradığına bilemez geri gelir bu işin kuralı böyle. Soğuk duş etkisi yapıyor. Ben de çok hata yaptım bırakmasınlar diye çok çaba harcadım ağladım. ama sonradan öğrendim ilgisiz olmayı şimdi hepsi kapımda dönüp dönüp geliyor çünkü onlarla ilgilenmiyorum beni ilgilendirmiyor lar. Erkeklerde böyle bir şey var çözemedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün bir şekilde bitirdik ama dediğin gibi yazsa da yazmayacağım zaten bitirirken de kırgın olduğumu belli eder kapattım telefonu
- +1 yıl
Kırılmış gibi de yapma bundan sonra o hiç olmamış gibi davran asıl o zaman zoruna gidecek onun
6 yıllık sevgili, aynı yaşta mısınız? Öyleyse sizi çok seviyor ama aynı yaşta birisiyle evlenmek istemiyor; kendinden en az 8-9 yaş küçük birisiyle olmak ister. Ayrıca, 6 yıldır sizi aldatmadı, bu da demektir ki en güzel zamanlarında sizden başka hiç kimseyle olmadı. Şimdi evlenseniz bundan sonra da olmayacak. O yüzden gönül eğlendirmek istiyor da olabilir. Sizden zaten 8-9 yaş büyük biriyse, yukarıda yazdıklarım geçersizdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAramızda 2 yaş var sevgiliyken çok güzel vakit geçirdik hiç kötü olaylar yaşamadık bende bıraktım çabalasamda yanaşmadı bende bıraktım kendi haline kafa dinlesin diye
Öncelikle başka bir derdi olabilir ve anlatamıyordur. Küçük bir ihtimal ama başkasını beğenmiş olabilir ve aldatmadan ayrılmak istiyordur ki bence Buda aldatmak. Ama bu kadar zaman seven biride bırakmaz. Bence hiçbir şey deme bir süre, sen cevap vermeyince seviyorsa zaten o kapına kadar gelecektir. Gelmiyorsa zaten boşa kürek çekmenin de anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılAra vermek demek ayrılmak demek böyle iken arada konusali m gibi saçma sapan konusamaz.. sana seni istemiyorum demiş muhtemelen hayatıda biri vardır sana söyleme yüzü yoktur.. böylesi karaktersiz insanı sen bırak seni istemeyini sen hiç isteme bence.. bazen fazla sevmek gurusuzluk olarak da adlandırılır.. hiç gerek yok istemiyorum dediyse konuyu kapat.. cevap vermiyor oluşu bile bir cevaptir anlarsan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİstemiyorsa zorlamanın bir anlamı yok bence. Ama hiçbir erkek ortada bir sebep yokken bu kadar uzun bir ilişkiyi durduk yere bitirmez diye düşünüyorum. Yani ister istemez insanın aklına neler neler geliyor. O çok güvendiğin adam yapmaz etmez dediğin adam belkide başka birini buldu ve o yüzden güzel giden ilişkinizi istemiyor olabilir dikkat et..
00 Yorumla
+1 yılSıkılmış belli. Sebebini bile doğru düzgün söyleyemiyor. Bu yüzden sevgililik 1 yılı devirdikten sonra evlilik planlarina donmuyorsa sonu buna benzer oluyor. İliskiden ve kendinden emin olan adam bu kadar uzun sevgili kalmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBebiş şöyle olmuştur böyle olmuştur diyemeyeceğim çünkü 6 yıllık sevgilisi olan sensin. Ne olduğunu sen öğrenebilirsin ama şu an yapman gereken peşinden gitmemek çünkü en yakın arkadaşım da benzerini yaşadı. O zaman da peşinden gitme demiştim. O da öyle yaparsam onu hiç sevmediğimi düşünür demişti ama hayır ister öyle düşünsün ister düşünmesin eğer arkasından gidersen sana derdini hiç anlatmayacak ve sen kendini yoracaksın. Bi süre yalnız kalsın bakalım paşa paşa geliyor mu gelmiyor mu...
03 Yorumla
Soran+1 yılDediğini uygulayacağım zaten iyi bitirmeye çalıştık dönerse de hemen affetmeyi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha önce uzun ilişki yaşamadım yani ben olsam direkt bitirirdim demek istiyorum ama insan sevince yapmam dediği şeyleri de yaptığı için belki de sevdiğim için katlanırdım bilmiyorum ama benim düşüncem pişman olduktan sonra (yüzde yüz geri dönecek) affetme. Biliyorum zor bir şey ama sevgili olmak sadece birlikte vakit geçirmek değildir. Dertlerini, sıkıntılarını anlatmıyorsa o zaman neden sevgilin?
Cevap sahibi+1 yılAşko inan ki geçiyor. Şu an yaşadığın yoğun üzüntü duygusu çok normal. Bir süre sonra bunun için mi üzüldüm moduna geçeceksin. Umarım uzun sürmez.
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bence ikna etmeye çalışma. Altında mutlaka bir şey vardır. Zor da olsa durumu kabullenmeye çalış. Vazgeçirmek için uğraştıkça kendi değerini düşürürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılKafamı oyalamaya çalışıyorum çok teşekkür ederim
İkna etmeye çalışma. Kabul et ve sessiz kal. Ben bu durumun gerçek ayrılık olduğunu düşünmüyorum. Bir ara verme, es gibi bir durum gibi geldi. Bence bu arada sonra sana tekrar geleceğini hissediyorum.
00 Yorumla
+1 yılBence yanlız bırak üstüne gitme bir kafasını toplasın sana gelecektir geldiğin de de görüşme. teklif edip ne olduğunu sor ama telde değil yüzünde sor telde bir şey yokmuş gibi davran
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an düzgün bir şekilde bitirdik ama hala konuşalım sinemaya gideriz yemek yeriz falan dedi
- +1 yıl
Sen bunu kabul et ve neden böyle yaptığını öğrenmeye çalış o görüşmeler de sakin kal belli etme bu şekilde tamam de bakalım çıkar altından umarım aldatmıyor dur seni yedekte tutmak gibi
belli ki bir sorun var yani bunca zaman çok normal çok tatlı ama birden böyle. bilemedim annesiyle konuşuyorsun sanırım evine gitsen nasıl olur, odada konuşsan ellerini eline alıp
09 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi dün akşam da bana gel kahvaltıya telefonda olmaz konuşalım beraber dedi erkek arkadaşım gelme ben bir ara gelirim konuşuruz dedi bende zorlamadım
- +1 yıl
hanımefendi çocuk 6 senedir gayet düzgün, mutlu eden, sevgi gösteren bir çocukken üstelik de konuşmaya devam etmek isteyen, telefon konuşmasında ağlayan bir çocukken gayet de merak edilip yanına gidilebilir ki sadece sevgilisine karşı değil evde, ailesine karşı da morali bozuk duruyormuş.
- +1 yıl
Konuşmak istemeyeni konuşmaya zorlamak sadece kendini üzer. Ben kendimden pay biciyorum arada aldatma yalan söyleme vb ayrılık sebepleri yokken ayrılan insan sogumustur sıkılmıştır başka birisiyle konuşmak istiyordur. Onun dışında ailevi problemler, psikolojik problemler vb. sadece bahanedir. Bu tarz problemleri olanlar gerçekten seviyorsa sevdiğine dört elle sarılır. Ve gene söylüyorum kendimden pay biciyorum.
Soran+1 yıl@1yldrm senin yorumlarını kesinlikle dikkate alıyorum ve kesinlikle uygulayacağım cidden şimdiye kadar aklıma tam oturan tek yorum diye bilirim. Yorumun için çok teşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir aday çıkmıştır. Yaşından ötürü bunalıma girmiştir, ömür boyu bu kızla mı olacak, dükkanı kapattık mı demiştir. Hiç flört edemediği için kendini kötü hissetmiştir. Bir çok şey olabilir...
00 Yorumla
+1 yılİsterse 20 yıllık ilişki olsun durmak istemeyen insanları durdurmayın bırakın gitsinler. Hayat otobüs yolculuğu gibi durağına gelen iner onları durduramazsınız.
00 Yorumlaortak bir arkadaşınız yok mu ağız arasın sana bildirsin nedenini
demekki bir derdi var sana anlatamadığı en böyle anladım02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi beni aradı bir sorun var mı diye erkek arkadaşım genelde ailesini değil beni dinler ama bana da bir şey söylemedi. Annesi de bu aralar çok tuhaf dedi akşamda arkadaşını aradım canı sıkkın duruyor ayrıldınız mı dedi bende bozuntuya vermedim iyi mi yaptım bilmiyorum. Ama hayır ayrılmadık dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bir ürünün bütün özelliklerini kullandıkları zaman artık o ürün onlar için yeni bir şey değildir.
10 Yorumla
+1 yılİnan bana geçer. Kendini üzersin yıpratırsın fakat bu gerçeği değiştirmez. O yüzden ileri bak. Sosyal yaşantından ödün verme.
00 YorumlaTamam de akışına bırak. Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Psikolojisi iyi değildir herhangi bir sorun yoksa ilişkide
03 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldığını düşünüyorum bu yorumları okuduktan sonra
+1 yılYeni heyecanlar yaşamak istemiştir. Koca 6 yıl. Evlilikler bile bitiyor. Hata etmişsin böyle uzun tutarak
01 Yorumla- +1 yıl
Dua et av başarısız geçmesin. Yoksa yine döner yine gider. Daha da zamanını yer.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası var benim ki de bu yüzden ayrıldın sonra yeni sevgilisi olduğunu öğrendim bence gitmek isteyeni zorla kalmak için ikna edemezsin sal ipini gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım valla sadece çok kırgınım ona karşı ne kadar güzel bitirmeye çalışsakta kendi başına karar aldığı için de öfkeliyim nedense
Cevap sahibi+1 yılÖfkene bile değmez böyle bir erkek
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaya çalışman apta l lıktı kafasında bitirmiş belli bence başkası var bbegenmiş vs olabilir umarım kısa zamanda toparlarsın
Soran+1 yılUmarım. Yineden teşkkkür ederim.
+1 yılBirinden ilgi gördü kesin ve hosuna gitti o heyecan o nedenle seni de tam kaybetmeden o heyecanı tatmak istiyor olabilir
00 YorumlaSevgililik saçma bir kurum. Muhtemelen sıkıldı tkdüzelilkten ama seni kırmak da istemiyor. Üstüne varma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl6 yıl çok uzun süre sevgililik için yeni heyecanlar arıyor olmalı belki de bulmuştur bile
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşsa kesin yakalardım. Sıkılmış olabilir diye düşünüyorum bende
- +1 yıl
Yakaladığımızı düşünürüz her zaman öyle olmuyor maalesef
- +1 yıl
Evlenilecek biri değilseniz ayrıca onun temelini hazırlığı yazılmıştır emin ol birini çoktan bulmuştur hazır olduğu hissettiği anda da ayrılmak istiyorum demiştir
+1 yılOkumadım. Sadece başlıktan okudum. Sadece şunu diyeyim gitmek isteyen birini asla tutma..
10 YorumlaBitir uzatma baskasi var yoksa erkek bitirmezdi ilişkiyi
11 Yorumla
+1 yılAyrılmak istiyorsa ayrıl. Zorla birini elinde tutamazsın.
10 Yorumla
+1 yıllütfen kendini daha fazla degersizlestirme inan ne kadar üstüne gidip vazgeçilmez hisettirirsen daha çok gider o yüzden vazgeç kendini daha fazla küçük düşürme birden bire sessizce çık git o bile sasirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılVallahi öyle yaptım 2 gündür ne aradım ne mesaj attım arkadaşı aradı bugün nasılsın diye şaşırdımm bende
- +1 yıl
Bende zamanında birinin peşine verdim çok yanlış gercekten ne kadar vazgeçilmez hisettirirsen o kadar istemiyorlar o yüzden kendini küçük düşürüp degersizlestirmenin anlamı yok o sana yanlış yaptı bırak yanlisiyla kalsin sakın birdaha yazma mesaj atip beddua felanda etme birak yaptigiyla vicdanıyla kalsin
Soran+1 yılAynı senin dediğin gibi yaptım hatta bu aralar kendime çok önem veriyorum sürekli koşuya ve yürüyüşe çıkıyorum arkadaşlarım sürekli çarşıya falan çıkartıyor beni yalnız olmadığımı da hissediyorum annemde destek oluyor. Hatta dün akşam arkadaşı aradı beni iyi misin diye bende iyiyim falan dedim. 6 yıl boyunca ilk defa onu bu kadar uzun süre aramadım. Sadece tuhaf hissettiriyor. 🙂
+1 yılBak tatlım bu kadar soğukkanlı ayrılan insan SEVMİYORDUR !!! Daha da kurcalama
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSuale nasıl vazgeçirebilirim değil nasıl yol verebilirim olmalıydı. Vazgeçirmeye çalışman şaşırttı beni. Gidene dur demek yakışırmı? Ezik be özgüvensiz insanların işi o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kardeş boynuzun hayırlı olsun ama merak etme her şey unutuluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılUğraşma. Devam etmesi, bir tarafın isteğiyle olmaz. Seni istemeyeni sen niye istiyorsun?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gidene dur diyemezsin kendini alıltır ve güçlü oloda şaşırsın o snei kaybetmemek için uğraşsın
00 Yorumla
+1 yılAilesel sorunları vardır belkide ailesi bu ilişkiyi istemiyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılHic üsteleme pesinden kostukca kacmaya devam eder.
00 Yorumla Abim yeni ufuklara yelken açmış gelmiş olsun 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik oldu seni 6 sene kullandı ise hevesini aldı şimdi başka birinden bal alma derdinde 👍
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu kadar aciz olma
+1 yılLa hadi ordan et havalanmış kovalarsan daha cok kacar boğarsın bırak sijtirsin gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1-2 hafta kendi halinde bırak. Sonra köpek olacak peşinde...
00 YorumlaAra verelim dediğinde noktayı koymalıydın zaten.
Ne o öyle ayyy
boş ver kuzum daha iyileri çıkar karşına00 Yorumla
+1 yılkanka bitir gitsin, bitsin diyorsa okay de yoluna devam et biri gider diğeri gelir. Onun için kıymetli bir şey olsan senin için mücadele ederdi
01 Yorumla- +1 yıl
ve ayrıca seni seviyorum ama ara verelim bitirmemiz lazım bunlar ne ya, film mi çekiyoruz dizi mi ne bu
+1 yılBırak şu karaktersizi güzel kız görünce seni bırakmıştır o
11 Yorumla- +1 yıl
Sakın yalvarıp küçük düşme bırak şunu
O kadar geçen zamana üzülüyor insan keşke başta olmasaydı diyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence onunla konuşma o gelir isterse gelmezse hayatına bak konuşmak acı veriyorsa konuşma görme Bile numarasını sil
05 Yorumla
Soran+1 yılKız numarasını silmesi kolay olsa sileyim Tc sine kadar ezbere biliyorum unutamıyorum
Cevap sahibi+1 yılonu arama genede
Cevap sahibi+1 yılbaşka şeyler yap o araya kadar arama oyun filan oyna kafanı dağıtır film izle bakim yap kitap oku ark varsa onunla konuş inst filan bak erkekler böyle ya bilmiyorum çok takma onuda
Cevap sahibi+1 yılonları insan yani sonuçta sevebilirsin ama o istemyirso başkası gelir hayatına ya da gelmez kendini sev ilk basta onunla konuşmak acı veriyorsa ya da yazmaması çıkart hayatından Allah görüyordur ve belkide iyidir çıkması nerden bilcen
Cevap sahibi+1 yılTek değilsin unutma ve üzme kendini birsuru derdi olan insan var
+1 yılAldatmış vicdan azabından öyle davranıyor
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın nasıl biri
01 Yorumla
Soran+1 yılBana çok değer verir hatta genellikle benim istediklerimi yapmak ister ama zevklerimiz ortak olduğu için hiç sorun yaşamayız. Biraz baskıcı biri tüm sosyal medya hesaplarım vardır onda onunda aynı şekilde bende var. Kibar ve düşünceli birisi.
+1 yılO iş bitmiştir artık. Zaman aşımına uğramış.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBitirin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen hayatında başka biri var.
10 Yorumla Çaktırdın mı ki öyle diyor
00 Yorumlavazgeçiremezsin sadece unut gitsin
00 Yorumla
+1 yılÇok zorlama gene üzülürsün daha fazla üzülürsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 6 yılda evlilik olmadıysa şal adamı
00 YorumlaBurcu ne sevgilinin
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde yay burcuyuz
- +1 yıl
Yay erkeği özgürlüğüne düşkün olur normalde. Özellikle erkekleri kötüdür demiyorum ama flörtöz takılmayı severler. Belki seni seviyordur ama sıkılmıştır ilişkiden beni yanlıs ama 6 yıllık ilişki de cok fazla hele de yay erkeği icin gözü sende açılmış ama şöyle bir gercek var erkekler bir yerden sonra farklı ilişki icine girmek isteyebilir. Yani kanımızın kaynadığj zamanlar
+1 yıl6 yil masalah yipranmis olmalisinz
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle düşünmedim arkadaşa gibiydik beraber İnternet kafeye gidip lol bile oynardık hiç kötü anımız da olmadı. Birden böyle olunca acaba sıkıldı mı diye düşünmeden edemiyorum
+1 yılGitmek isteyene ne yaparsan yap engel olamazsin
10 Yorumla
+1 yılYani bir erkek bitiriyorsa, üzgünüm o artık gitti
00 Yorumla
+1 yılBitir gitsin aksi halde sadece mutsuz olursun
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem